reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja nawet na wage nie staje bo az się boje. I codziennie sobie obiecuje ze będe jadla tylko zdrowo i co trzy h a jem na co mam chęć i co 1, 5h-2 max. Dobrze ze moje porcje sa malusie ale i tak więcej niz przed ciążą. Musze się opamietac ;-) tylko jak hehehe

reklama
Hejo.
Widze temat zupek hehehe ;-) ja to kocham ser w ziolach mniam. Czasem kupie. Juz wole to niz cos smazonego bo mam taka zgage wtedy jak nie wiem co . Moi chłopcy wrocili od Dziadków i trochę sie wkyrzylam. Chyba musze cos z tym zrobić. Dostali sloik miodu od babci u ta zakazala nam dawać, mi i mężowi. A dziecko biedne między mlotrm a kowadlem przyszło do domu i sobie ten miod zabral do pokoju. Jak zapytalam czemu chowa to powiedzial ze babcia zabronila nam dawać. Same najgorsze slowa zeby opisqc ta fałszywa kobietę ale przez to ze zostawilam synusia bo pił to robi dzieciom siano z mózgu. Tak sie zdenerwowalam ze sobie nie wyobrażacie. Kretynka ze wsi. Jak sir wkurzr jeszcze bardziej to zobaczy wnuki jak świnia niebo.
Kochana mam podobnie, z babcia moich starszakow juz nawet nie rozmawiam, bo potrafila im wode z mozgu robić, nazdalam jej przez telefon i zablokowalam na fejsie, bo tam udawala kochajaca babcie...a ze ich tatus z nia mieszka, to jak zabieral dzieci na sobote, raz na miesiac, to potrafila mi napisac, ze ja mam z nia uzgadniac, ze oni jada bo ona moze obiadu dla nich nie ma...nosz dorosly chlop lat 39 a ja bede jeszcze z nia uzgadniac? Niech miedzy sobą uzgadniaja. Dzieci wiedzą jak jest, takze teraz jak tam pojada, to raz na miesiac na 3 godz po obiedzie i tyle.

Myslalam ze wiecej naprodukujecie! :)

Ja wlasnie wrocilam ze szpitala...
Poszlam do kolezanki na 30.. pilam sobie wode NIEGAZOWANA... poszlam do toalety siku, wrocilam usiadlam i czuje jak mi rozwala szyje i klatke, puls czulam wszedzie... zmierzylam i ponad 230.. kierunek pogotowie w ciagu 5 minut bylo 2 kardiologow ginekolog i 5 pielegniarek.. nie umialam oddychac.. jakby mnie ktos dusil caly czas.. reasumujac podali mi cos co mnie totalnke rozwalilo od srodka straszny bol, ale jak to lekarz stwierdzil zresetowali mi serducho.. 3 welfrony, cala aparatura, kroplowki i po godzinie bylam jak nowo narodzona.. potrzymali 5h i do kolekcji lekarzy dolaczyl kardiolog min raz w miesiacu do konca ciazy.. ginekolog palnol.. Ooo ON nie spi.. a Ja do niego on? A on mi no a kto..? a Ja ze nie wiem.. zaczol sie smiac i mowi no na 100% dowiesz sie w przyszlym tygodniu ale on tam chlopca widzi.. tak wiec chyba bedzie syn.. :) ide spac mam dosc wrazen!

Poszlam do kolezanki na 30.. pilam sobie wode NIEGAZOWANA... poszlam do toalety siku, wrocilam usiadlam i czuje jak mi rozwala szyje i klatke, puls czulam wszedzie... zmierzylam i ponad 230.. kierunek pogotowie w ciagu 5 minut bylo 2 kardiologow ginekolog i 5 pielegniarek.. nie umialam oddychac.. jakby mnie ktos dusil caly czas.. reasumujac podali mi cos co mnie totalnke rozwalilo od srodka straszny bol, ale jak to lekarz stwierdzil zresetowali mi serducho.. 3 welfrony, cala aparatura, kroplowki i po godzinie bylam jak nowo narodzona.. potrzymali 5h i do kolekcji lekarzy dolaczyl kardiolog min raz w miesiacu do konca ciazy.. ginekolog palnol.. Ooo ON nie spi.. a Ja do niego on? A on mi no a kto..? a Ja ze nie wiem.. zaczol sie smiac i mowi no na 100% dowiesz sie w przyszlym tygodniu ale on tam chlopca widzi.. tak wiec chyba bedzie syn.. :) ide spac mam dosc wrazen!
Śpij kochana śpij oj jak ja Ci współczuję :( grunt że już wsio ok I młody zdrowy :)

A u mnie dzisiaj zaczął się 20tc :)
Screenshot_20180708-043210.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180708-043210.jpg
    Screenshot_20180708-043210.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 348
PatkaPatka ja mam wrażenie ze sie juz kulam hehhe

Sabi chyba tez tak zrobię. Puszczę chłopców tam raz na dwa miesiące i nie będę sie wkurzac. A jak będą starsi to z pewnością im powiem. Z resztą dziadków pewnie juz H@# strzela bo chlopaki mówią Tata do mojego obecnego męża. On dla Nich jest tata a nie ich synuś pijak ktory ich tylko naraża na niebezpieczeństwo.
Darina ale mialas stracha pewnie jeju nie zazdroszczę. Ale masz dodatkową informacje ;-) dobrze ze wszystko ok z Dzidziolem

Dzień dobry tak wogole.
My z Jędrusiem juz po pierwszym sniadanku :-D platki oczywiście, reszta szaranczy spi. Mieliśmy isc na basen ale pogoda średnia wiec musimy cos innego zorganizować zeby nie siedziec nob stop w domu i nie jesc co chwilę;-)

reklama

O matko współczuję... dobrze , że tak się skończyło . Nie wiem jak można sobie radzić z takim ciśnieniem dostałaś jeszcze jakieś leki ? ... super ze synus [emoji4]

Do góry