Anet29
Fanka BB :)
Zgrzeszyłam.. zjadłam zupkę chińską, ale takiego miałam na nią smaka, że szok
Ja tez ! ostry rosol haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgrzeszyłam.. zjadłam zupkę chińską, ale takiego miałam na nią smaka, że szok
Ja czekam na moje dziewczyny i u nas dzus też pizza. Odkryliśmy z M niedawno pyszna włoska pizzerie i tam zamówię.A ja się później dziwię że 58kg na wadze.... [emoji28] [emoji23] Zobacz załącznik 874814
Nie pokazujcie mi takich rzeczy bo moje slinianki nie wyrabiaja.A ja się później dziwię że 58kg na wadze.... [emoji28] [emoji23] Zobacz załącznik 874814
Mnie ostatnio w nocy chińska zupka budziła. Ale niestety jej nie miałam. Zakupiłam jakiś czas temu ze 4 i leżą, czekają na zachciankęO nie, no i mam smaki na zupkę chińska moj mąż mnie ostatnio stopuje z tymi chemicznymi rzeczami, chyba w poniedziałek po cichu zakradnie sie do sklepiku po vifona haha Patka, nie miej żadnych wyrzutów sumienia, skoro dzidzia chce to nie ma opcji ja tak sobie to wmawiam
Maskara. Typowa teściowa z dowcipów. Nie przejmuj się, szkoda prądu na głupią babę.Hejo.
Widze temat zupek hehehe ;-) ja to kocham ser w ziolach mniam. Czasem kupie. Juz wole to niz cos smazonego bo mam taka zgage wtedy jak nie wiem co . Moi chłopcy wrocili od Dziadków i trochę sie wkyrzylam. Chyba musze cos z tym zrobić. Dostali sloik miodu od babci u ta zakazala nam dawać, mi i mężowi. A dziecko biedne między mlotrm a kowadlem przyszło do domu i sobie ten miod zabral do pokoju. Jak zapytalam czemu chowa to powiedzial ze babcia zabronila nam dawać. Same najgorsze slowa zeby opisqc ta fałszywa kobietę ale przez to ze zostawilam synusia bo pił to robi dzieciom siano z mózgu. Tak sie zdenerwowalam ze sobie nie wyobrażacie. Kretynka ze wsi. Jak sir wkurzr jeszcze bardziej to zobaczy wnuki jak świnia niebo.
Ale to czego ona się spodziewała, że zjedzą ten miód łyżeczkami pod kołdrą? Żeby jeszcze cukierki im dała w sekrecie, ale miód? Co za durne babsko.Hejo.
Widze temat zupek hehehe ;-) ja to kocham ser w ziolach mniam. Czasem kupie. Juz wole to niz cos smazonego bo mam taka zgage wtedy jak nie wiem co . Moi chłopcy wrocili od Dziadków i trochę sie wkyrzylam. Chyba musze cos z tym zrobić. Dostali sloik miodu od babci u ta zakazala nam dawać, mi i mężowi. A dziecko biedne między mlotrm a kowadlem przyszło do domu i sobie ten miod zabral do pokoju. Jak zapytalam czemu chowa to powiedzial ze babcia zabronila nam dawać. Same najgorsze slowa zeby opisqc ta fałszywa kobietę ale przez to ze zostawilam synusia bo pił to robi dzieciom siano z mózgu. Tak sie zdenerwowalam ze sobie nie wyobrażacie. Kretynka ze wsi. Jak sir wkurzr jeszcze bardziej to zobaczy wnuki jak świnia niebo.