reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A ja się później dziwię że 58kg na wadze.... [emoji28] [emoji23] Zobacz załącznik 874814
Ja czekam na moje dziewczyny i u nas dzus też pizza. Odkryliśmy z M niedawno pyszna włoska pizzerie i tam zamówię.
Byłam dziś w hm, żadnych obniżek, bieda na wieszakach. Kupiłam gacie i prezent dla kuzynki. No i Leroy udało mi się zamówić identyczny klosz jak zbilam w salonie :D

@MamaXTrzy szkoda, że powstała taka sytuacja. Dobrze, że Ci o tym powiedział. Dzievi cierpią, kiedy ktoś źle mówi o ich rodzicach. Dla nich zawsze jesteśmy najważniejsi. Ja nawet w okresie dojrzewania, kiedy z mamą strasznie się klocilysmy to nie lubiłam gdy babcia coś o niej powiedziała niby przypadkiem.

Masz racje Kruszka. Nie nawidze takich osób zaraz bym takiej oczy wydrapala. Sama jestem takim dzieckiem które mialo robione wode z mozgu i wdawane emocjonalnie w rodzinne konflikty dlatego chce aby moje dzieci tak nie mialy. Masakra

Zupki......hmmm pycha ja też uwielbiam ser w ziołach i pomidorową. A teraz w ciąży to mam cały czas chęć na niezdrowe rzeczy, frytki, cola a O pizzy to już nie wspomnę bo bym mogła codziennie jeść. Zgaga mam po wszystkim więc już dopuściła szukanie po czym, pomagają równanie, mentosy i mleko ale na chwilę.
Wróciłam do domu i powiem wam ze zamiast wypocząć to ja jakaś zmęczona, chyba nie umiem odpoczywać nie w swoim domu, nawet U mamy. Dzisiaj z R zrobimy sobie romantyczny wieczór bo 3 dni się nie widzieliśmy, a U nas to już dużo, więc już się cieszę.

O nie, no i mam smaki na zupkę chińska :D moj mąż mnie ostatnio stopuje z tymi chemicznymi rzeczami, chyba w poniedziałek po cichu zakradnie sie do sklepiku po vifona haha :D Patka, nie miej żadnych wyrzutów sumienia, skoro dzidzia chce to nie ma opcji :D ja tak sobie to wmawiam
Mnie ostatnio w nocy chińska zupka budziła. Ale niestety jej nie miałam. Zakupiłam jakiś czas temu ze 4 i leżą, czekają na zachciankę :p

Hejo.
Widze temat zupek hehehe ;-) ja to kocham ser w ziolach mniam. Czasem kupie. Juz wole to niz cos smazonego bo mam taka zgage wtedy jak nie wiem co . Moi chłopcy wrocili od Dziadków i trochę sie wkyrzylam. Chyba musze cos z tym zrobić. Dostali sloik miodu od babci u ta zakazala nam dawać, mi i mężowi. A dziecko biedne między mlotrm a kowadlem przyszło do domu i sobie ten miod zabral do pokoju. Jak zapytalam czemu chowa to powiedzial ze babcia zabronila nam dawać. Same najgorsze slowa zeby opisqc ta fałszywa kobietę ale przez to ze zostawilam synusia bo pił to robi dzieciom siano z mózgu. Tak sie zdenerwowalam ze sobie nie wyobrażacie. Kretynka ze wsi. Jak sir wkurzr jeszcze bardziej to zobaczy wnuki jak świnia niebo.
Maskara. Typowa teściowa z dowcipów. Nie przejmuj się, szkoda prądu na głupią babę.

Hejo.
Widze temat zupek hehehe ;-) ja to kocham ser w ziolach mniam. Czasem kupie. Juz wole to niz cos smazonego bo mam taka zgage wtedy jak nie wiem co . Moi chłopcy wrocili od Dziadków i trochę sie wkyrzylam. Chyba musze cos z tym zrobić. Dostali sloik miodu od babci u ta zakazala nam dawać, mi i mężowi. A dziecko biedne między mlotrm a kowadlem przyszło do domu i sobie ten miod zabral do pokoju. Jak zapytalam czemu chowa to powiedzial ze babcia zabronila nam dawać. Same najgorsze slowa zeby opisqc ta fałszywa kobietę ale przez to ze zostawilam synusia bo pił to robi dzieciom siano z mózgu. Tak sie zdenerwowalam ze sobie nie wyobrażacie. Kretynka ze wsi. Jak sir wkurzr jeszcze bardziej to zobaczy wnuki jak świnia niebo.
Ale to czego ona się spodziewała, że zjedzą ten miód łyżeczkami pod kołdrą? Żeby jeszcze cukierki im dała w sekrecie, ale miód? Co za durne babsko.

Dziewczyny czy Wy już też macie kaczy chód? Nie wiem czy już środek ciężkości mógł mi się zmienić ale ewidentnie zaczęłam się inaczej poruszać.

reklama
Do góry