reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja jajo zniose rowniez, bo juz chce potwierdzic ta core tak na 100 proc, choc 90 proc to tez duzo :p wtedy jak pojde na zakupy to oj...Wczoraj jak do h&m weszlam to uuu...Raczej juz nie wejde :D

Mam nadzieje ze wybaczysz kupiłam dzisiaj sukienkę tą co doradzałaś :) ale ten sam kolor bo tylko taki mój rozmiar był ;/

Ja już po. Jest dziewczynka :D 3 razy sprawdzał haha [emoji14] ale jestem happy :) dzidzia zdrowa, wszystko pięknie, waży prawie 190g :O
Co do zatrzymania wody- dostałam nakaz wypijania minimum 2 l wody dziennie i ograniczenia soli do minimium. Mam kontrolować wage bo znowu jest wiecej hehe ;) mogę zacząć ćwiczyc bo łożysko jest juz idealne. I zwiekszyc dawke magnezu, bo twardnieje mi brzuch w nocy. Wyniki moczu dobre, kolejna wizyta 3.08, a w miedzyczasie 26.07 prenatalne :)

Gratulacje :) znowu mamy tak samo wizyte :D tyle ze ja połówkowe 24 :D

No nadrobiłam :D

Upał mnie wykończył ;p połaziliśmy jeszcze po sklepach ... kupiłam sobie też sukienki jedną z polecenia Sabi i 2 na szmatach :)

No i odwazyłam się na coś dla małej księżniczki nie mogłam się oprzeć chciałam zoaczyc jak to jest :)
for.jpg
foru1.jpg
36739826_2121069534834671_9136036080208838656_n.jpg

Załączniki

• 36739826_2121069534834671_9136036080208838656_n.jpg
    36739826_2121069534834671_9136036080208838656_n.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 347
  • for.jpg
    for.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 356
  • foru1.jpg
    foru1.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 353
Pobiegałam 2 godziny po galerii i nie wiem kiedy to zleciało.. w efekcie kręgosłup mi zaraz odpadnie :D niestety nic ciekawego nie kupiłam, jedną kieckę w mohito i 3 pary gaci. W sinsay już nie dorwałam tych kiecek, polowałam na ogrodniczki ale jak w dupie dobre to w brzuszku już się nie dopinam.. cóż, jak zobaczyłam, że niektóre elki już na mnie przyciasne to dostałam lekkiej depresji.. :(

Patka ja dzisiaj to samo ide sie zaraz kapać i spać ;p w sinsay kupiłam ostatnia tego typu ;/ w sklepach nie znalazłam nic wszystko drożyzna ... podobała mi sie jedna kiecka 150zł :O szmaty są lepsze bo firmówki wiszą tak samo , a jest tego dużo na wieszakach i to nie chodzone rzeczy , jak ktos sie nie wstydzi chodzic do takich to super sprawa :) tyle ze teraz szmaty jak nie szmaty i tacy co przy kasie to chodzą bo lepsze rzeczy jak w sklepach nie raz . Widziałam spodnie ciążowe ale na mnie mega za duże weszłabym cała w jedną noge XD

reklama
Patka ja dzisiaj to samo ide sie zaraz kapać i spać ;p w sinsay kupiłam ostatnia tego typu ;/ w sklepach nie znalazłam nic wszystko drożyzna ... podobała mi sie jedna kiecka 150zł :O szmaty są lepsze bo firmówki wiszą tak samo , a jest tego dużo na wieszakach i to nie chodzone rzeczy , jak ktos sie nie wstydzi chodzic do takich to super sprawa :) tyle ze teraz szmaty jak nie szmaty i tacy co przy kasie to chodzą bo lepsze rzeczy jak w sklepach nie raz . Widziałam spodnie ciążowe ale na mnie mega za duże weszłabym cała w jedną noge XD

Ja bywam na ciuchlandach, kupiłam sobie jedne spodnie ciążowe chyba za 14 zł a dwa tygodnie później takie same były na promocji w H&Mie za 50 pare zł :) tylko na to trzeba czasu i trafić na fajny towar.

Do góry