motylkowelove
Fanka BB :)
No po prostu przechodzę książkowe ciąże w lato i nic się na to poradzić nie tak, ot cieszyć się z każdej dolegliwości xd
Najwazniejsze ze wszystko dobrze !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No po prostu przechodzę książkowe ciąże w lato i nic się na to poradzić nie tak, ot cieszyć się z każdej dolegliwości xd
Ja juz tez po wizycie Pięknie wszystko. Mam juz nie chudnąć - czyli moge trochę odpuscic z pilnowaniem diety... ufff No i wygląda na to ze synek No to mogę teraz bez wyrzutow zjesc śliwki. . Mniam
Ja jajo zniose rowniez, bo juz chce potwierdzic ta core tak na 100 proc, choc 90 proc to tez duzo wtedy jak pojde na zakupy to oj...Wczoraj jak do h&m weszlam to uuu...Raczej juz nie wejde
Ja już po. Jest dziewczynka 3 razy sprawdzał haha [emoji14] ale jestem happy dzidzia zdrowa, wszystko pięknie, waży prawie 190g :O
Co do zatrzymania wody- dostałam nakaz wypijania minimum 2 l wody dziennie i ograniczenia soli do minimium. Mam kontrolować wage bo znowu jest wiecej hehe mogę zacząć ćwiczyc bo łożysko jest juz idealne. I zwiekszyc dawke magnezu, bo twardnieje mi brzuch w nocy. Wyniki moczu dobre, kolejna wizyta 3.08, a w miedzyczasie 26.07 prenatalne
Patka ja dzisiaj to samo ide sie zaraz kapać i spać ;p w sinsay kupiłam ostatnia tego typu ;/ w sklepach nie znalazłam nic wszystko drożyzna ... podobała mi sie jedna kiecka 150zł :O szmaty są lepsze bo firmówki wiszą tak samo , a jest tego dużo na wieszakach i to nie chodzone rzeczy , jak ktos sie nie wstydzi chodzic do takich to super sprawa tyle ze teraz szmaty jak nie szmaty i tacy co przy kasie to chodzą bo lepsze rzeczy jak w sklepach nie raz . Widziałam spodnie ciążowe ale na mnie mega za duże weszłabym cała w jedną noge XD