reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja jajo zniose rowniez, bo juz chce potwierdzic ta core tak na 100 proc, choc 90 proc to tez duzo :p wtedy jak pojde na zakupy to oj...Wczoraj jak do h&m weszlam to uuu...Raczej juz nie wejde :D

Mam nadzieje ze wybaczysz kupiłam dzisiaj sukienkę tą co doradzałaś :) ale ten sam kolor bo tylko taki mój rozmiar był ;/

Ja już po. Jest dziewczynka :D 3 razy sprawdzał haha [emoji14] ale jestem happy :) dzidzia zdrowa, wszystko pięknie, waży prawie 190g :O
Co do zatrzymania wody- dostałam nakaz wypijania minimum 2 l wody dziennie i ograniczenia soli do minimium. Mam kontrolować wage bo znowu jest wiecej hehe ;) mogę zacząć ćwiczyc bo łożysko jest juz idealne. I zwiekszyc dawke magnezu, bo twardnieje mi brzuch w nocy. Wyniki moczu dobre, kolejna wizyta 3.08, a w miedzyczasie 26.07 prenatalne :)

Gratulacje :) znowu mamy tak samo wizyte :D tyle ze ja połówkowe 24 :D

No nadrobiłam :D

Upał mnie wykończył ;p połaziliśmy jeszcze po sklepach ... kupiłam sobie też sukienki jedną z polecenia Sabi i 2 na szmatach :)

No i odwazyłam się na coś dla małej księżniczki nie mogłam się oprzeć chciałam zoaczyc jak to jest :)
for.jpg
foru1.jpg
36739826_2121069534834671_9136036080208838656_n.jpg

Załączniki

• 36739826_2121069534834671_9136036080208838656_n.jpg
    36739826_2121069534834671_9136036080208838656_n.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 343
  • for.jpg
    for.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 346
  • foru1.jpg
    foru1.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 345
Pobiegałam 2 godziny po galerii i nie wiem kiedy to zleciało.. w efekcie kręgosłup mi zaraz odpadnie :D niestety nic ciekawego nie kupiłam, jedną kieckę w mohito i 3 pary gaci. W sinsay już nie dorwałam tych kiecek, polowałam na ogrodniczki ale jak w dupie dobre to w brzuszku już się nie dopinam.. cóż, jak zobaczyłam, że niektóre elki już na mnie przyciasne to dostałam lekkiej depresji.. :(

Patka ja dzisiaj to samo ide sie zaraz kapać i spać ;p w sinsay kupiłam ostatnia tego typu ;/ w sklepach nie znalazłam nic wszystko drożyzna ... podobała mi sie jedna kiecka 150zł :O szmaty są lepsze bo firmówki wiszą tak samo , a jest tego dużo na wieszakach i to nie chodzone rzeczy , jak ktos sie nie wstydzi chodzic do takich to super sprawa :) tyle ze teraz szmaty jak nie szmaty i tacy co przy kasie to chodzą bo lepsze rzeczy jak w sklepach nie raz . Widziałam spodnie ciążowe ale na mnie mega za duże weszłabym cała w jedną noge XD

reklama
Patka ja dzisiaj to samo ide sie zaraz kapać i spać ;p w sinsay kupiłam ostatnia tego typu ;/ w sklepach nie znalazłam nic wszystko drożyzna ... podobała mi sie jedna kiecka 150zł :O szmaty są lepsze bo firmówki wiszą tak samo , a jest tego dużo na wieszakach i to nie chodzone rzeczy , jak ktos sie nie wstydzi chodzic do takich to super sprawa :) tyle ze teraz szmaty jak nie szmaty i tacy co przy kasie to chodzą bo lepsze rzeczy jak w sklepach nie raz . Widziałam spodnie ciążowe ale na mnie mega za duże weszłabym cała w jedną noge XD

Ja bywam na ciuchlandach, kupiłam sobie jedne spodnie ciążowe chyba za 14 zł a dwa tygodnie później takie same były na promocji w H&Mie za 50 pare zł :) tylko na to trzeba czasu i trafić na fajny towar.

Do góry