Ja z nudów zjadłam słoik nutelli a Ty szyjesz takie cuda.... Też bym chciała być z nudów taka produktywna xDMelduje się
U Was tez taki skwar? Polatalam po mieście, kupilam sobie ciuszki i malej pajacyka [emoji14] odwiedzilam M w pracy o uszylam ozdobe nad łóżeczko, o tak z nudów
Zobacz załącznik 874033
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Też chce umieć szyć...
Jakbym tak szyla to bym brała pod zamówienie wtedy i interes krecila [emoji16]
Jakbym tak szyla to bym brała pod zamówienie wtedy i interes krecila [emoji16]
Totois30
Zauwazylam dopiero ze pisalyscie i badaniu echa serca..a w jakiej sprawie ktos robi? To chyba tylko jak cos jest nie tak z serduszkiem lub jakieś podejrzenia, ja mieszkam w Toruniu a na echo jade do Warszawy, nie wszedzie robia (jade profilaktycznie -mam 1-2% ryzyka ktore trzeba monitorowac). Mam skierowanie, nie wiem jak to wyglada prywatnie ale niektorzy od prenatalnych potrafia tez takie rzeczy robic @Izabela88 wooo ale super juz masz duze bobo! Ja ieszcze nie mialam wazonego pewnie 11.07 na polowkowych sie dowiem jaka waga
Totois30
Mamusieee a jesli chodzi o wyprawke no to ze jako bedzie zima, to myslicie ze rozmiaru 56 to ile moze sie przydac takich body na krotki?(nie wiem czy ma to swoja nazwe) w domu a tymbardziej poza chyba sie bedzie cieplej ubierac maluszka wiec chyba te body na krotki to niewiele co?
Anet29
Ja z nudów zjadłam słoik nutelli a Ty szyjesz takie cuda.... Też bym chciała być z nudów taka produktywna xD
A ja bym chciala miec tyle czasu zeby jeszcze sie zajac swoim hobby ostatnio dzieciaki tak rozrabiaja im starsze tym gorsze haha
Anet29
Mamusieee a jesli chodzi o wyprawke no to ze jako bedzie zima, to myslicie ze rozmiaru 56 to ile moze sie przydac takich body na krotki?(nie wiem czy ma to swoja nazwe) w domu a tymbardziej poza chyba sie bedzie cieplej ubierac maluszka wiec chyba te body na krotki to niewiele co?
Ja takie body ubieram pod koszulke lub pajaca narazie mam dwie pary ale mysle z 7 szt miec wlasnie na wyjscia bo w domu to body z dlugim pewnie wystarczy a przez pierwszy tydzien minimum to tylko pajacyk ze wzgledu na pepek lub body dlugi rekaw i ogrodniczki juz mam dwie pary ja to sie zastanawiam ile tych pajacy bo z corka mialam chyba z 30 i wszystkie szly, bardzo ulewala i co chwilke trzeba bylo wymieniac.
U mnie robienie na drutach np wchodzi w rachubę tylko po 21-22 kiedy młody śpi ewentualnie jak jest zajęty jakąś bajka gra lub zabawa z psem, bo w innym wypadku ni cholery nie dam rady przy nim siedzieć i spokojnie liczyć oczka xDA ja bym chciala miec tyle czasu zeby jeszcze sie zajac swoim hobby ostatnio dzieciaki tak rozrabiaja im starsze tym gorsze haha
motylkowelove
A ja bym chciala miec tyle czasu zeby jeszcze sie zajac swoim hobby ostatnio dzieciaki tak rozrabiaja im starsze tym gorsze haha
Ja swoją prace tez odłożyłam na dalszy plan teraz to wgl odstawiłam całkiem ;p małe odchowam to rusze z kopyta
Sabi32
Ale to juz nie hobby, to praca na zamowienie szyje od 5 lat, na poczatku bylam jedna z trzech szyjacych ogolem i potrafiłam wyciagnac po 7-8 tys miesiecznie...oj kasa fajna, ale szylam do nocy. Potem konkurencja coraz większa i szylam od 8-15 u siebie w pracowni i zarabki spadly do 3-4 tys. Aktualnie sie troche wstrzymalam, bo mam odrzut ale te 100-150zl moge zarobic przez 2-3 godz.
Ale takie cuda jak ta sówka, to tylko dla siebie, bo zabawy z tym..ho ho. Zreszta to moja pierwsza probna
Ale takie cuda jak ta sówka, to tylko dla siebie, bo zabawy z tym..ho ho. Zreszta to moja pierwsza probna
reklama
A no chyba że tak to ja jak najbardziej jestem za tylko pozazdrościć że możesz w domku pracować robić coś tak ślicznego i na tym zarabiać całkiem miły pieniązekAle to juz nie hobby, to praca na zamowienie szyje od 5 lat, na poczatku bylam jedna z trzech szyjacych ogolem i potrafiłam wyciagnac po 7-8 tys miesiecznie...oj kasa fajna, ale szylam do nocy. Potem konkurencja coraz większa i szylam od 8-15 u siebie w pracowni i zarabki spadly do 3-4 tys. Aktualnie sie troche wstrzymalam, bo mam odrzut ale te 100-150zl moge zarobic przez 2-3 godz.