reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Melduje się ;)
U Was tez taki skwar? Polatalam po mieście, kupilam sobie ciuszki i malej pajacyka [emoji14] odwiedzilam M w pracy o uszylam ozdobe nad łóżeczko, o tak z nudów ;)
Zobacz załącznik 874033
Ja z nudów zjadłam słoik nutelli a Ty szyjesz takie cuda.... Też bym chciała być z nudów taka produktywna xD

reklama
Zauwazylam dopiero ze pisalyscie i badaniu echa serca..a w jakiej sprawie ktos robi? To chyba tylko jak cos jest nie tak z serduszkiem lub jakieś podejrzenia, ja mieszkam w Toruniu a na echo jade do Warszawy, nie wszedzie robia (jade profilaktycznie -mam 1-2% ryzyka ktore trzeba monitorowac). Mam skierowanie, nie wiem jak to wyglada prywatnie ale niektorzy od prenatalnych potrafia tez takie rzeczy robic;) @Izabela88 wooo ale super juz masz duze bobo! Ja ieszcze nie mialam wazonego pewnie 11.07 na polowkowych sie dowiem jaka waga:)

Mamusieee a jesli chodzi o wyprawke no to ze jako bedzie zima, to myslicie ze rozmiaru 56 to ile moze sie przydac takich body na krotki?(nie wiem czy ma to swoja nazwe) w domu a tymbardziej poza chyba sie bedzie cieplej ubierac maluszka wiec chyba te body na krotki to niewiele co?

Mamusieee a jesli chodzi o wyprawke no to ze jako bedzie zima, to myslicie ze rozmiaru 56 to ile moze sie przydac takich body na krotki?(nie wiem czy ma to swoja nazwe) w domu a tymbardziej poza chyba sie bedzie cieplej ubierac maluszka wiec chyba te body na krotki to niewiele co?

Ja takie body ubieram pod koszulke lub pajaca :) narazie mam dwie pary ale mysle z 7 szt miec :) wlasnie na wyjscia bo w domu to body z dlugim pewnie wystarczy a przez pierwszy tydzien minimum to tylko pajacyk ze wzgledu na pepek :) lub body dlugi rekaw i ogrodniczki juz mam dwie pary :D ja to sie zastanawiam ile tych pajacy bo z corka mialam chyba z 30 i wszystkie szly, bardzo ulewala i co chwilke trzeba bylo wymieniac.

A ja bym chciala miec tyle czasu zeby jeszcze sie zajac swoim hobby :D ostatnio dzieciaki tak rozrabiaja im starsze tym gorsze haha :)
U mnie robienie na drutach np wchodzi w rachubę tylko po 21-22 kiedy młody śpi ewentualnie jak jest zajęty jakąś bajka gra lub zabawa z psem, bo w innym wypadku ni cholery nie dam rady przy nim siedzieć i spokojnie liczyć oczka xD

Ale to juz nie hobby, to praca ;) na zamowienie szyje od 5 lat, na poczatku bylam jedna z trzech szyjacych ogolem i potrafiłam wyciagnac po 7-8 tys miesiecznie...oj kasa fajna, ale szylam do nocy. Potem konkurencja coraz większa i szylam od 8-15 u siebie w pracowni i zarabki spadly do 3-4 tys. Aktualnie sie troche wstrzymalam, bo mam odrzut ;) ale te 100-150zl moge zarobic przez 2-3 godz.

Ale takie cuda jak ta sówka, to tylko dla siebie, bo zabawy z tym..ho ho. Zreszta to moja pierwsza probna :p

reklama
Ale to juz nie hobby, to praca ;) na zamowienie szyje od 5 lat, na poczatku bylam jedna z trzech szyjacych ogolem i potrafiłam wyciagnac po 7-8 tys miesiecznie...oj kasa fajna, ale szylam do nocy. Potem konkurencja coraz większa i szylam od 8-15 u siebie w pracowni i zarabki spadly do 3-4 tys. Aktualnie sie troche wstrzymalam, bo mam odrzut ;) ale te 100-150zl moge zarobic przez 2-3 godz.

Ale takie cuda jak ta sówka, to tylko dla siebie, bo zabawy z tym..ho ho. Zreszta to moja pierwsza probna :p
A no chyba że tak to ja jak najbardziej jestem za :) tylko pozazdrościć że możesz w domku pracować robić coś tak ślicznego i na tym zarabiać całkiem miły pieniązek :)

Do góry