motylkowelove
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam wyraźnie, żebyś nie odebrała tego jako hejtu, ale Ty jak zawsze musisz po swojemuCzy ja namawiam ? Namiawianie jest jak bym jej sto razy napisała idź wez sobie no idź co tam taka tabletka ... hehe [emoji14] także prosze jak ktos odpowiada do kogoś nie do Was to nie róbcie z tego halo kiedy nie ma potrzeby[emoji6] Napisałam , że ja bym brała zapobiegawczo pewnie , tyle w temacie nie żeby brała i nie chodzi o obniżenie ciśnienia a raczej o uniknięcie innych dolegliwości z tym związanych, przecież nie poleci nie kupi nie weźmie jak nie zapyta lekarza bo ma swój rozum... poza tym i tak bierze poważniejsze leki . No widzę wlasnie ze jesteś przewrazliwiona [emoji85] temu nawet nie chce zaczynać od nowa bo znowu to samo będzie [emoji12]
A ze też lajkowa grupa wsparcia to ja się znowu wycofuje bo mnie to juz bawi tu ten wątek czasmi serio co się coś ktoś odezwie no nie będzie nie przejdzie żeby bez odzewu [emoji23] wszystko zawsze źle .
A ja się nie chce z nikim przegadywac [emoji4]
I nie pisze tego po złości tylko wolę mieć spokój [emoji4] po porostu [emoji4]
Spokojnej nocy [emoji4]
Przeważnie nawet herbatki z apteki mają właśniw jak napisałaś 1% żurawiny. Bardziwj polecam soki 100%, ale nie sklepowe tylko np z EcaMediki lub Oleofarmu.@Dagaa11 jak pracujesz w aptece to możesz polecić jakieś tabletki na bazie naturalnych składników czy sok herbatkę z zurawina ? Chodzi o takie raczej naturalne bio niż sklepowe chemiczne 1% żurawiny [emoji85]
Ja jestem tez przewrazliwiona [emoji23] to we 2 będziemy [emoji23] tylko ja mam uczulenie jak właśnie ktos mi coś zarzuca a nie prawda z tym co pisałam [emoji23]Napisałam wyraźnie, żebyś nie odebrała tego jako hejtu, ale Ty jak zawsze musisz po swojemu
Tak, jestem przewrażliwiona-taki zawód. Gdybyś wiedziała jakie ilości leków biorą ludzie z własnej głupoty, nie mając tak naprawdę pojęcia po co i na co to uwierz mi, też byś była dobranoc!
A to można dostać w jakimś sklepie takim ze zdrową żywnością czy tylko Internety ?Przeważnie nawet herbatki z apteki mają właśniw jak napisałaś 1% żurawiny. Bardziwj polecam soki 100%, ale nie sklepowe tylko np z EcaMediki lub Oleofarmu.
No to naprawde nie chciałam, żebyś tak mnie zrozumiała oj tak, ale my sami sobie to robimy wprowadzająć bez recepty coraz to nowsze substancje, ktore za zadne skarby nie powinny być dostępne od ręki. Czekam aż tramadol będzie otc pozniej to juz tylko psychotropyJa jestem tez przewrazliwiona [emoji23] to we 2 będziemy [emoji23] tylko ja mam uczulenie jak właśnie ktos mi coś zarzuca a nie prawda z tym co pisałam [emoji23]
No ja wiem :/ szczególnie cudowne przeciwbólowe albo inne cudownie lecznicze specyfiki [emoji86]
Sklepy zielarskie i niektore apteki. W mojej aptece jest stoisko ze zdrową żywnoscia, produktami eko i właśnie sokami 100% poszukaj, pewnie ktoeas apteka w okolicy bedzie miałaA to można dostać w jakimś sklepie takim ze zdrową żywnością czy tylko Internety ?
Bo tak piszą ciągle wszędzie o tych pecherzach ze by pasowało profilaktycznie coś pić bo ile można zjeść tej żurawiny suszonej [emoji16]
Ja i się okazało że źle się podmylam przed siusianiem :/Swoją drogą dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki moczu i mam ppdwyższone pH 6.5 oraz erytrocyty graniczne 2-4. Moze to swiadczyc o infekcji, chociaz nic nie czuje... Ktoras miala cos podobnego?
Bo ja serio nie lekarz [emoji23] cos tam wiem doradzić mogę ale każdy przypadek inny i albo ktos użyje zapyta albo nie . Ostatnio smialam bo wlazlam na jakaś grupe na fb ciążowa o tak kuknac a tam maraton jak tu ostatnio z tymi usg ze jak to 3 tylko można robić [emoji23] jak przeczytałam pierwszy post usunęłam się od razu haha stwierdziłam , że dyskusje w internetach to wyższa szkoła jazdy bo to pisane słowo nie pogada [emoji16]No to naprawde nie chciałam, żebyś tak mnie zrozumiała oj tak, ale my sami sobie to robimy wprowadzająć bez recepty coraz to nowsze substancje, ktore za zadne skarby nie powinny być dostępne od ręki. Czekam aż tramadol będzie otc pozniej to juz tylko psychotropy