reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Swoją drogą dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki moczu i mam ppdwyższone pH 6.5 oraz erytrocyty graniczne 2-4. Moze to swiadczyc o infekcji, chociaz nic nie czuje... Ktoras miala cos podobnego?
Mi doktor mówił o tym ze jak ph rośnie żeby pić więcej płynów . Hm może coś tam się zaczyna weź inwestuj moze też od razu w ta żurawinę [emoji12] i podobno ten urosept można

reklama
Oki uciekam dobrej nocy dziewczyny [emoji4]

Podzielę się znalezione wlasnie na fejsie [emoji23]
FB_IMG_1530740581503.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1530740581503.jpg
    FB_IMG_1530740581503.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 258
Ja ostatnio zapomniałam wgl ze mam sikac wspomniałam sobie jak zobaczylam kubek na parapecie [emoji23] Ale coś tam złapałam zdarzyłam ... tyle ze też coś wyszło za duzo wit c przez to xD nic groźnego bez infekcji na szczescie
Ja jeszcze nie odebrałam. Tzn teściowa zapomniała mi odebrać. Na krew pojechałam w poniedziałek, a o siku se przypomniałam jak już się wysikałam :p. Wiec ja też taka zamotana w tej ciąży chodzę ;). Mam nadzieje, ze wyniki są ok. Ale hemoglobina mi spadła. Zobaczymy co doktorka powie. Już nie mogę się piątku doczekać. Jak się nie dowiem kto rośnie w brzuszku to chyba się poryczę.

reklama
Ja jeszcze nie odebrałam. Tzn teściowa zapomniała mi odebrać. Na krew pojechałam w poniedziałek, a o siku se przypomniałam jak już się wysikałam :p. Wiec ja też taka zamotana w tej ciąży chodzę ;). Mam nadzieje, ze wyniki są ok. Ale hemoglobina mi spadła. Zobaczymy co doktorka powie. Już nie mogę się piątku doczekać. Jak się nie dowiem kto rośnie w brzuszku to chyba się poryczę.
Pogadasz z doktorem o morfologi . To w piątek wizytujemy razem [emoji4] będę 3 mać kciuki żeby bobas się pokazał o żeby moha mała nadal była mala [emoji23]
No ja teraz wgl 0 skupienia czasami to nie wiem co robię ... co lepsze wszystko mnie bawi etap złości jakoś przeszedł na etap śmiechu ale chyba tak mi lepiej [emoji23]
Nie wybiorę się chyba spać a obudzę sie znowu po 9 . Kończę jeść i nyny [emoji4]

Do góry