reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Swoją drogą dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki moczu i mam ppdwyższone pH 6.5 oraz erytrocyty graniczne 2-4. Moze to swiadczyc o infekcji, chociaz nic nie czuje... Ktoras miala cos podobnego?
Mi doktor mówił o tym ze jak ph rośnie żeby pić więcej płynów . Hm może coś tam się zaczyna weź inwestuj moze też od razu w ta żurawinę [emoji12] i podobno ten urosept można

reklama
Oki uciekam dobrej nocy dziewczyny [emoji4]

Podzielę się znalezione wlasnie na fejsie [emoji23]
FB_IMG_1530740581503.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1530740581503.jpg
    FB_IMG_1530740581503.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 249
Ja ostatnio zapomniałam wgl ze mam sikac wspomniałam sobie jak zobaczylam kubek na parapecie [emoji23] Ale coś tam złapałam zdarzyłam ... tyle ze też coś wyszło za duzo wit c przez to xD nic groźnego bez infekcji na szczescie
Ja jeszcze nie odebrałam. Tzn teściowa zapomniała mi odebrać. Na krew pojechałam w poniedziałek, a o siku se przypomniałam jak już się wysikałam :p. Wiec ja też taka zamotana w tej ciąży chodzę ;). Mam nadzieje, ze wyniki są ok. Ale hemoglobina mi spadła. Zobaczymy co doktorka powie. Już nie mogę się piątku doczekać. Jak się nie dowiem kto rośnie w brzuszku to chyba się poryczę.

reklama
Ja jeszcze nie odebrałam. Tzn teściowa zapomniała mi odebrać. Na krew pojechałam w poniedziałek, a o siku se przypomniałam jak już się wysikałam :p. Wiec ja też taka zamotana w tej ciąży chodzę ;). Mam nadzieje, ze wyniki są ok. Ale hemoglobina mi spadła. Zobaczymy co doktorka powie. Już nie mogę się piątku doczekać. Jak się nie dowiem kto rośnie w brzuszku to chyba się poryczę.
Pogadasz z doktorem o morfologi . To w piątek wizytujemy razem [emoji4] będę 3 mać kciuki żeby bobas się pokazał o żeby moha mała nadal była mala [emoji23]
No ja teraz wgl 0 skupienia czasami to nie wiem co robię ... co lepsze wszystko mnie bawi etap złości jakoś przeszedł na etap śmiechu ale chyba tak mi lepiej [emoji23]
Nie wybiorę się chyba spać a obudzę sie znowu po 9 . Kończę jeść i nyny [emoji4]

Do góry