reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hahaha kobieto ja nawet nie wchodziłam na tą grupę więc z kimś mnie mylisz. Nie oczekuj oklasków jak wyzywasz ludzi od wariatek bo nazywają dzieci jak im się podoba. Za grosz kultury :) można wyrazić opinie ale nie wyzywa się kogoś przez to, że ma odmienną niż Ty.
To bylas ty dobrze pamietam

Hahaha kobieto ja nawet nie wchodziłam na tą grupę więc z kimś mnie mylisz. Nie oczekuj oklasków jak wyzywasz ludzi od wariatek bo nazywają dzieci jak im się podoba. Za grosz kultury :) można wyrazić opinie ale nie wyzywa się kogoś przez to, że ma odmienną niż Ty trzeba było im tam powiedzieć, że uważasz je za wariatki a nie przyjść obrobić dupe gdzie indziej, jakie to żałosne.
A kultury to nie masz ty. Sama jestes żałosna!!!!!!

@Sabi32 ja w ciąży z pierwszym synem kupiłam wózek na tym etapie właśnie. Byliśmy z M na targach i tak nam się spodobał, że go zamowilismy, SZOK! :) :) ale co tam :D Na szczęście odnosiłem, bo inaczej to bym to chyba z tego 6 piętra wyrzuciła :)

Co do smyka to też kupiłam kilka ciuszkow. Były takie weekendy, że z kartą smyka było dodatkowo 25 % zniżki. Polecam wyrobienie karty, przydaje się. Jak coś służę numerem.

@Sabi32 ja w ciąży z pierwszym synem kupiłam wózek na tym etapie właśnie. Byliśmy z M na targach i tak nam się spodobał, że go zamowilismy, SZOK! :) :) ale co tam :D Na szczęście odnosiłem, bo inaczej to bym to chyba z tego 6 piętra wyrzuciła :)

Co do smyka to też kupiłam kilka ciuszkow. Były takie weekendy, że z kartą smyka było dodatkowo 25 % zniżki. Polecam wyrobienie karty, przydaje się. Jak coś służę numerem.
A u mnie Smyka remontują, polowa skleou jest zamknieta i polowa towaru niewystawiona :( nie zalapalam sie niestety... Ale 9.07 bede polowac na te ciuszki w Lidlu, z mamą jade, bedzie mnie asekurować hahaha :D

A co tu sie dzieje dziewczynki? Rozumiem hormony ciążowe :)
Ja tak naprawdę nie mam gdzie wozka trzymac :D musze zagadac z sąsiadami, bo mamy na klatce taki korytarz zamykany i tam bede zostawiac, w sumie to ja mieszkam w bloku 10 pietrowym, ale moje mieszkanie i sasiadki jest odgrodzone szyba i zamykane wiec bede na klatce obok drzwi trzymac wozek innej opcji nie mam.

Hej dziewczynki! No właśnie co się dzieje chyba czas najwyższy uciąć ta dyskusję bo to do niczego dobrego nie prowadzi;):yes:

A co tu sie dzieje dziewczynki? Rozumiem hormony ciążowe :)
Ja tak naprawdę nie mam gdzie wozka trzymac :D musze zagadac z sąsiadami, bo mamy na klatce taki korytarz zamykany i tam bede zostawiac, w sumie to ja mieszkam w bloku 10 pietrowym, ale moje mieszkanie i sasiadki jest odgrodzone szyba i zamykane wiec bede na klatce obok drzwi trzymac wozek innej opcji nie mam.
Kurcze mam też ten problem, nie mam za bardzo gdzie a na parterze nie zostawię bo mi żule naleją (już taki przypadek był) tymbardziej zastanawiam się jaki wózek będzie super lekki i poręczny żebym mogła go łatwo znosić.

reklama
Kurcze mam też ten problem, nie mam za bardzo gdzie a na parterze nie zostawię bo mi żule naleją (już taki przypadek był) tymbardziej zastanawiam się jaki wózek będzie super lekki i poręczny żebym mogła go łatwo znosić.
Ja mieszkam na 1 pietrze na szczęście, no i winda jest, ale tez patrze na te 3w1 i o ile gondolka fajna zgrabna, to spacerowka juz niekoniecznie :/ a szczerze nie znam sie na markach wozkow, bo jakos nie pamietam juz jak to bylo :D

Do góry