reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

O z tym farbowaniem to ja zadałam pytanie, ale komentarze co niektórym powaliły, haha
Mi broń Boże nie chodzi o to, ze glupie pytanie zadalas czy cos, bo nie ma glupich pytan- tylko wlasnie o te odpowiedzi :D ja wyznaje jedna zasade-jak nie mam na jakis temat pojecia to sie nie wypowiadam:)

reklama
Popieram, uważam, że każdy rodzic ma prawo nazwać dziecko tak jak jemu się podoba i nikomu nic do tego, ja bym osobiście tak nie nazwała ale co mnie to interesuje jak ktoś swoje dziecko nazwał :D o gustach się nie dyskutuje :)
Ale jak publicznie pyta co sadzicie .to mam prawo wyrazic ze mi sie nie podoba. Nieprawdaż?

Ale jak publicznie pyta co sadzicie .to mam prawo wyrazic ze mi sie nie podoba. Nieprawdaż?
Jasne, ale po co się bulwersować, bo ktoś Ci odpowiedział że ma inne zdanie niż Ty? No hipokryzja troche. Jak Ci powiem że nazywam syna Stanisław, powiesz, że jak dla dziadka a ja Ci odpowiem, że się nie zgadzam to też mnie zwyzywasz od wariatek? :)

Jasne, ale po co się bulwersować, bo ktoś Ci odpowiedział że ma inne zdanie niż Ty? No hipokryzja troche. Jak Ci powiem że nazywam syna Stanisław, powiesz, że jak dla dziadka a ja Ci odpowiem, że się nie zgadzam to też mnie zwyzywasz od wariatek? :)
Sama jesteś hipokrytka! Napisalam tylko ze mi sie nie podoba. Mialam do tego prawo. Nie napisalam ze sie nie zgadzam. Wiec nie dodawaj sobie słów zeby wywolac gownoburze. Nastepnym razem napisze ,,piekne imie" . wtedy wszystkie beda szczesliwe .bo lepiej klamac .idz sobie na ta grupe bylas nia tak zachwycona.

Hej :)
@Mamusia96 kochana faktycznie mam wiadomosc i dupa jestem, bo jej nie widzialam...zaraz dopisze :)

U mnie na prenatalnych pokazal mi obraz w 4D, Wam tez na tych badaniach puszczali? Jeszcze lekarz fajnie powiedzial " teraz pokaze Pani cos fajnego :) " :D no i badanie pappa za free zrobil, ide do niego znowu tak w 25tyg :)
Serduszko oczywiscie takze slyszalam i mam nawet serduszko na zdjeciu wydrukowanym.

Co do fb to ja sie zbytnio w dyskusje nie wdaje, jednak wczoraj skomentowalam zakup wozka na tym etapie, no i jedna mamusia mi tam zarzucila, ze sie nasmiewam z tych co juz kupuja...:tak:
No coz, bywa :)

U nas dzis piekna pogoda, az nie wiem co robic ;) na pewno sklep zalicze, moze M odwiedze w pracy, bo wychodzac mowi do mnie " wiesz gdzie mnie szukac" :-D no wow.

@Julianna_Szcz w smyku mozesz sobie internetowo kupic a wyslac do kogos z rodziny w pl.

Sama jesteś hipokrytka! Napisalam tylko ze mi sie nie podoba. Mialam do tego prawo. Nie napisalam ze sie nie zgadzam. Wiec nie dodawaj sobie słów zeby wywolac gownoburze. Nastepnym razem napisze ,,piekne imie" . wtedy wszystkie beda szczesliwe .bo lepiej klamac .idz sobie na ta grupe bylas nia tak zachwycona.
Hahaha kobieto ja nawet nie wchodziłam na tą grupę więc z kimś mnie mylisz. Nie oczekuj oklasków jak wyzywasz ludzi od wariatek bo nazywają dzieci jak im się podoba. Za grosz kultury :) można wyrazić opinie ale nie wyzywa się kogoś przez to, że ma odmienną niż Ty trzeba było im tam powiedzieć, że uważasz je za wariatki a nie przyjść obrobić dupe gdzie indziej, jakie to żałosne.

reklama
Hej :)
@Mamusia96 kochana faktycznie mam wiadomosc i dupa jestem, bo jej nie widzialam...zaraz dopisze :)

U mnie na prenatalnych pokazal mi obraz w 4D, Wam tez na tych badaniach puszczali? Jeszcze lekarz fajnie powiedzial " teraz pokaze Pani cos fajnego :) " :D no i badanie pappa za free zrobil, ide do niego znowu tak w 25tyg :)
Serduszko oczywiscie takze slyszalam i mam nawet serduszko na zdjeciu wydrukowanym.

Co do fb to ja sie zbytnio w dyskusje nie wdaje, jednak wczoraj skomentowalam zakup wozka na tym etapie, no i jedna mamusia mi tam zarzucila, ze sie nasmiewam z tych co juz kupuja...:tak:
No coz, bywa :)

U nas dzis piekna pogoda, az nie wiem co robic ;) na pewno sklep zalicze, moze M odwiedze w pracy, bo wychodzac mowi do mnie " wiesz gdzie mnie szukac" :-D no wow.

@Julianna_Szcz w smyku mozesz sobie internetowo kupic a wyslac do kogos z rodziny w pl.
Ooo mi lekarz taka niespodzianke zrobil na zwyklym.badaniu, tez pokazal dzidzie w trojwymiarze :D taki mały kosmita :)

Do góry