reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

A u mnie Smyka remontują, polowa skleou jest zamknieta i polowa towaru niewystawiona :( nie zalapalam sie niestety... Ale 9.07 bede polowac na te ciuszki w Lidlu, z mamą jade, bedzie mnie asekurować hahaha :D
A przez neta? Teraz jest jeszcze taniej :) Ja często robię zakupy w necie a odbieram w sklepie.

reklama
Ja mieszkam na 1 pietrze na szczęście, no i winda jest, ale tez patrze na te 3w1 i o ile gondolka fajna zgrabna, to spacerowka juz niekoniecznie :/ a szczerze nie znam sie na markach wozkow, bo jakos nie pamietam juz jak to bylo :D
Ja też na 1 no ale bez windy niestety :/ także się nanosze :(

Ja mieszkam na 1 pietrze na szczęście, no i winda jest, ale tez patrze na te 3w1 i o ile gondolka fajna zgrabna, to spacerowka juz niekoniecznie :/ a szczerze nie znam sie na markach wozkow, bo jakos nie pamietam juz jak to bylo :D
Sabi mam to samo ;) Przeszłam przez dwa wózki 2w1 i już mi wystarczy. Obecnie mam x-lander x-move. Będę go używać tylko do ok pół roczku. Później sprzedam i chcemy kupić mniejszą spacerówke, podoba nam się Joie. Składa się szybko i zajmuje mniej miejsca, co przy naszej gromadce ma już znaczenie ;) Wcześniej sporo jeździliśmy, ja dużo chodziłam, odbierałem syna pieszo z przedszkola. A teraz pewnie już nie będzie tyle podróżować, a po dzievi będę jeździć autem, bo do przedszkola mamy 1,5 km i to przy ruchliwej ulicy. Inna druga jest lepsza ale dluzsza i boję się, że ich nie upilnuje.

59400_1lol-mania.png

:D

Załączniki

• 59400_1lol-mania.png
    59400_1lol-mania.png
    123 KB · Wyświetleń: 237
reklama
Witam was :) jeju ale ciezko wstac hehe

Ja dzis sie wezme troche za prasowanie bo mi sie tyle nazbieralo...

Patka moim zdaniem musisz to skonsultowac z lekarzem.

A mi sie znowu zrobila afta :/ i dziasla okropnie mi krwawia przy myciu zebow, nawet specjalna pasta juz nie pomaga, dodatkowo plukam dentoseptem moze cos pomoze.
Na pewno zapytam przy następnej wizycie :)

Do góry