reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

To wariatki nazwalabys corke Stefania albo Genowefa? Napisałam ze mi sie nie podoba imie .to mnie z hejtowaly. Cudne imiona jak dla starej babci.
Hah ja się tam nawet nie wypowiadam, jak przeczytałam że większość by dziecko nazwała Stefania, no kosmos, biedne dzieci, krzywdę robią. Ja rozumiem że stare imiona wracają ale bez przesady.
Kurcze troche nie rozumiem waszego podejscia [emoji14] niech kazdy sobie dziecko nazywa jak chce, mi tez nie wszystkoe.imiona sie podobają, ale to nie komentuje :) ale fakt, nie ma sie tez co oburzac jak ktos napisze, ze "to imie mi sie nie podoba", bo nie musi. Z tym zawsze bedzie problem, wiec najleoiej temat olac i tyle. Ale fakt, smieje sie troche z tego fb bo smieszne rzecY tam pisza, o farbowabiu wlosow na przyklad poczytajcie soboe komentarze haha :D

reklama
Ja jestem wdzięczna mamie że nie dała mi na imię Kinga, nie podoba mi się, mam tak na drugie i niech tak zostanie. Jak była ze na w ciąży to chciała dla mnie Kinga, ale usłyszała na dworze kiedyś jak jedna z mam wolała córkę "Kindzia do domu" to stwierdziła że jedna będzie Agnieszka [emoji1]
Agnieszka ładnie.mam kuzynke o tym imieniu.

Kurcze troche nie rozumiem waszego podejscia [emoji14] niech kazdy sobie dziecko nazywa jak chce, mi tez nie wszystkoe.imiona sie podobają, ale to nie komentuje :) ale fakt, nie ma sie tez co oburzac jak ktos napisze, ze "to imie mi sie nie podoba", bo nie musi. Z tym zawsze bedzie problem, wiec najleoiej temat olac i tyle. Ale fakt, smieje sie troche z tego fb bo smieszne rzecY tam pisza, o farbowabiu wlosow na przyklad poczytajcie soboe komentarze haha :D
O z tym farbowaniem to ja zadałam pytanie, ale komentarze co niektórym powaliły, haha

Witam was :) jeju ale ciezko wstac hehe

Ja dzis sie wezme troche za prasowanie bo mi sie tyle nazbieralo...

Patka moim zdaniem musisz to skonsultowac z lekarzem.

A mi sie znowu zrobila afta :/ i dziasla okropnie mi krwawia przy myciu zebow, nawet specjalna pasta juz nie pomaga, dodatkowo plukam dentoseptem moze cos pomoze.

Bo nie mozna juz wyrazic swojego slowa ,ze sie cos nie podoba. Trzeba sie wszystkim i wszystkimi zachwycać. Zapytala to Wyraziłam zdanie. Najlepiej stworzyc taki obludny świat. Gdzie wszystko jest piekne i czlowiek nie moze byc szczery. Tylko musi sie zachwycac wszystkim.

Witam was :) jeju ale ciezko wstac hehe

Ja dzis sie wezme troche za prasowanie bo mi sie tyle nazbieralo...

Patka moim zdaniem musisz to skonsultowac z lekarzem.

A mi sie znowu zrobila afta :/ i dziasla okropnie mi krwawia przy myciu zebow, nawet specjalna pasta juz nie pomaga, dodatkowo plukam dentoseptem moze cos pomoze.

Mi nie krwawią ale bolą :( jesc ciężko..

Doberek, ja już w pracy, pierwsze luki kawy delikatnie muskaja moja dusze :)
Maz oczywiście od rana ciśnienie mi podniósł, nie na tyle żeby kawa nie była potrzebna ale na tyle że w pracy byłam z 25 min wyprzedzeniem :/
U nas dzisiaj kolejny dzień upałów, maluszek póki co cichutko w brzuszku, około 5.30 troszkę rozrabial a teraz leniwie się tam fikolkuje :)
Życzę miłego dzionka każdej :*

U mnie dziąsła trochę się uspokoił, nawet do tego stopnia, że mogę bez bólu użyć szczoteczki elektrycznej.

Co do imion to jest każdego indywidualna sprawa. Ja się nikogo nie radzę, poza męża oczywiście :D i czyjas opinia na ten temat mnie nie interesuje.
Ale wyznaje zasadę, że mowa jest srebrem a milczenie złotem ;)

Odwiozlam dzieci do przedszkola, bo nie wstały, by pojechać z M, poszłam na pobranie i jak wróciłam do domu to zaczęło mnie strasznie boleć w pachwinie. Rano coś tam czulam, ale teraz to nie mogę chodzić :/

Bo nie mozna juz wyrazic swojego slowa ,ze sie cos nie podoba. Trzeba sie wszystkim i wszystkimi zachwycać. Zapytala to Wyraziłam zdanie. Najlepiej stworzyc taki obludny świat. Gdzie wszystko jest piekne i czlowiek nie moze byc szczery. Tylko musi sie zachwycac wszystkim.
Norma [emoji6] tak jest w internetach [emoji12] albo zgadzasz się z wszystkimi bądź większością , albo lepiej szkoda głosu czy komentarza jeśli twierdzisz inaczej , tego nie zmienisz .
Także wszędzie tak jest lepiej siedzieć cicho jak się ma swoje zdanie .

My właśnie wstajemy... pogoda się poprawiła [emoji4]

Nie wiem czy ktoś ma wizyty czy czekacie już na polowkowe [emoji4]

W każdym razie MIŁEGO DNIA [emoji4]

reklama
Popieram, uważam, że każdy rodzic ma prawo nazwać dziecko tak jak jemu się podoba i nikomu nic do tego, ja bym osobiście tak nie nazwała ale co mnie to interesuje jak ktoś swoje dziecko nazwał :D o gustach się nie dyskutuje :)

Do góry