reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A ja wlasnie zadzwonilam do lekarza, ordynatora szpitala w ktorym zamierzam rodzic i zapisalam sie do niego na srode na 19 na wizyte :) razem z usg, wiec podejrze dzidzie ;) opinie ma super, jest bardzo zaangaazowany i bede chodzic prywatnie. Ile placicie za prywatne wizyty z usg? Ja bede placic 150zl
150 zł ginekolog i 150 zl endykrynolog

reklama
Tak juz po!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji123][emoji123]

Bedzie synuś[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak jak chciałam [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wszystko super, powiedział Pan Doktor ze lubi takie pacjentki do ktorych nie ma sie co przyczepić[emoji7][emoji23][emoji23][emoji173][emoji123][emoji123][emoji123]jupiiiii, mezu az sie wzruszył[emoji3][emoji23][emoji235][emoji235][emoji235]
Gratulacje wielkie!!!
To jak Majka zostanie Majka, to bedzie miala kawalera ;) choc powiem wam ze mam sny ostatnio, ze Majka zamienila sie w Karolka :sorry:
Tak sie nastawilam na dziewczynke, ze obawiam sie dziwnej mej reakcji gdyby nagle Majce wyrósł siusiak :D

Witajcie mamusie po małej przerwie:) remontowaliśmy pokój u moich rodzicow na wsi zeby było gdzie przyjechać z wnuczkiem :) i chyba teraz odsypiam remont bo spałam do 10 rano co mi sie nie zdarza, a teraz po południu padłam na 2h... nie wiem co ze mna jest dzis. Za 2 dni koncze 15 tydzien pierwszej ciazy ale w zeszłym tyg podczas jazdy samochodem poczułam takie banki mydlane pod pępkiem, az sie wystraszyłam co to jest ale to pewnie dzidzia, a za chwile w tym samym miejscu powtórka ;) tylko od tamtego czasu juz sie to nie powtórzyło i juz snuje czarne scenariusze.... co do facetów i ich pomocy to mam w rodzinie przykład mojej szwagierki. Szwagier od kiedy przyszło dziecko na świat ucieka z domu, nie mozna na niego liczyć w ogole ani dziecka zostawić samego z nim.. jest to bardzo przykre ale niestety przed ciąża zachowywał sie tez mało odpowiedzialnie. Jeśli ktos myśli ze ślub czy dziecko zmieniają faceta to watpie, ale oczywiscie wierze w cuda ;) moj mąż jest cudowny od samego początku, dba o mnie i wspiera. Jak nie mam siły ogarnąć obiadu czy posprzątać to nie ma problemu, pomoże chetnie i zrozumie. Jestem szczęściara ;) życzę wam kobitki takich cudownych facetów ;) @agula trzymam kciukasy za amnio, a reszcie udanych wizyt;)
To raczej gazy. Za wysoko bardzo nisko sie czuje i. To pierwszy porod to najszybciej w 19 poczujesz

Mama gratulacje :).

Tak juz po!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji123][emoji123]

Bedzie synuś[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak jak chciałam [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wszystko super, powiedział Pan Doktor ze lubi takie pacjentki do ktorych nie ma sie co przyczepić[emoji7][emoji23][emoji23][emoji173][emoji123][emoji123][emoji123]jupiiiii, mezu az sie wzruszył[emoji3][emoji23][emoji235][emoji235][emoji235]

Ja też prywatnie place 150zl, @MamaXTrzy gratuluję udanej wizyty;) nie mogę się już doczekać swojej zostało tylko 7 dni;)
U mnie 4 dni do wizyty :O coraz wiekszy stres, ale tez coraz bardziej nie moge sie doczekac, zwby poznać płeć :D niby nie ma znaczenia, czy chlopczyk czy dziewczynka, ale ta niewiadoma mnie juz meczy hehe:p

reklama
Do góry