reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

A ja wlasnie zadzwonilam do lekarza, ordynatora szpitala w ktorym zamierzam rodzic i zapisalam sie do niego na srode na 19 na wizyte :) razem z usg, wiec podejrze dzidzie ;) opinie ma super, jest bardzo zaangaazowany i bede chodzic prywatnie. Ile placicie za prywatne wizyty z usg? Ja bede placic 150zl
150 zł ginekolog i 150 zl endykrynolog

reklama
Tak juz po!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji123][emoji123]

Bedzie synuś[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak jak chciałam [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wszystko super, powiedział Pan Doktor ze lubi takie pacjentki do ktorych nie ma sie co przyczepić[emoji7][emoji23][emoji23][emoji173][emoji123][emoji123][emoji123]jupiiiii, mezu az sie wzruszył[emoji3][emoji23][emoji235][emoji235][emoji235]
Gratulacje wielkie!!!
To jak Majka zostanie Majka, to bedzie miala kawalera ;) choc powiem wam ze mam sny ostatnio, ze Majka zamienila sie w Karolka :sorry:
Tak sie nastawilam na dziewczynke, ze obawiam sie dziwnej mej reakcji gdyby nagle Majce wyrósł siusiak :D

Witajcie mamusie po małej przerwie:) remontowaliśmy pokój u moich rodzicow na wsi zeby było gdzie przyjechać z wnuczkiem :) i chyba teraz odsypiam remont bo spałam do 10 rano co mi sie nie zdarza, a teraz po południu padłam na 2h... nie wiem co ze mna jest dzis. Za 2 dni koncze 15 tydzien pierwszej ciazy ale w zeszłym tyg podczas jazdy samochodem poczułam takie banki mydlane pod pępkiem, az sie wystraszyłam co to jest ale to pewnie dzidzia, a za chwile w tym samym miejscu powtórka ;) tylko od tamtego czasu juz sie to nie powtórzyło i juz snuje czarne scenariusze.... co do facetów i ich pomocy to mam w rodzinie przykład mojej szwagierki. Szwagier od kiedy przyszło dziecko na świat ucieka z domu, nie mozna na niego liczyć w ogole ani dziecka zostawić samego z nim.. jest to bardzo przykre ale niestety przed ciąża zachowywał sie tez mało odpowiedzialnie. Jeśli ktos myśli ze ślub czy dziecko zmieniają faceta to watpie, ale oczywiscie wierze w cuda ;) moj mąż jest cudowny od samego początku, dba o mnie i wspiera. Jak nie mam siły ogarnąć obiadu czy posprzątać to nie ma problemu, pomoże chetnie i zrozumie. Jestem szczęściara ;) życzę wam kobitki takich cudownych facetów ;) @agula trzymam kciukasy za amnio, a reszcie udanych wizyt;)
To raczej gazy. Za wysoko bardzo nisko sie czuje i. To pierwszy porod to najszybciej w 19 poczujesz

Mama gratulacje :).

Tak juz po!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji123][emoji123]

Bedzie synuś[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak jak chciałam [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wszystko super, powiedział Pan Doktor ze lubi takie pacjentki do ktorych nie ma sie co przyczepić[emoji7][emoji23][emoji23][emoji173][emoji123][emoji123][emoji123]jupiiiii, mezu az sie wzruszył[emoji3][emoji23][emoji235][emoji235][emoji235]

Ja też prywatnie place 150zl, @MamaXTrzy gratuluję udanej wizyty;) nie mogę się już doczekać swojej zostało tylko 7 dni;)
U mnie 4 dni do wizyty :O coraz wiekszy stres, ale tez coraz bardziej nie moge sie doczekac, zwby poznać płeć :D niby nie ma znaczenia, czy chlopczyk czy dziewczynka, ale ta niewiadoma mnie juz meczy hehe:p

reklama
Do góry