Szymonowa matka
Aktywna w BB
Ja za prywatne płacę 120 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga powodzenia!!! Wierzę, że to tylko liczby, a w rzeczywistości wszystko będzie dobrze. Jak długo czeka się na wynik?Hej.
Za tydzien 9lipca mam wyznaczona amniopunkcje. Nifty zarówni moj lekarz jak i ten drugi od prenatylnych mi odradzili. Tylko amnio da pelny obraz. "Troche" się naczytałam przez ostatnie dni, dostałam tez sporo wsparcia na priv i ... Powiedzmy, ze jestem dobrej myśli. Wierze ze pesel w statystykach namieszal, zawyzyl ryzyko ale maleństwo jest zdrowe.
Trzymajcie za nas kciuki.
Pozdrawiam.
Na grupe na FB się nie zapisze bo niemam i niechce miec. Szkoda by bylo jakbyście stad zniknęły ...
Kochana, wierzę, że będzie dobrze...pappa to tylko cyferki! Urodzisz zdrowego bobaska :* ile będziesz czekac na wyniki amnio?Hej.
Za tydzien 9lipca mam wyznaczona amniopunkcje. Nifty zarówni moj lekarz jak i ten drugi od prenatylnych mi odradzili. Tylko amnio da pelny obraz. "Troche" się naczytałam przez ostatnie dni, dostałam tez sporo wsparcia na priv i ... Powiedzmy, ze jestem dobrej myśli. Wierze ze pesel w statystykach namieszal, zawyzyl ryzyko ale maleństwo jest zdrowe.
Trzymajcie za nas kciuki.
Pozdrawiam.
Na grupe na FB się nie zapisze bo niemam i niechce miec. Szkoda by bylo jakbyście stad zniknęły ...
Dokładnie, tylko, że jak czytam tam niektore "złote rady" to aż mi sie śmiać chceJa takze wole tu bardzoej cjoc tam tez sie udzielam, alebtu jest bardziej intymnie tam bardziej jako porady czy takie popisanie sobie tu na pewno bede.
U mnie kolezanka byla, ale jakos irytowala mnie swoja gadka dobrze, ze juz poszla ciekawe o ktorej M zladuje w domu...poszlabym na jakis spacer bo mnie nosi, ale samej mi sie nie chce..
Ja płacę prywatnie 120 zł, usg mam na każdej wizycieA ja wlasnie zadzwonilam do lekarza, ordynatora szpitala w ktorym zamierzam rodzic i zapisalam sie do niego na srode na 19 na wizyte razem z usg, wiec podejrze dzidzie opinie ma super, jest bardzo zaangaazowany i bede chodzic prywatnie. Ile placicie za prywatne wizyty z usg? Ja bede placic 150zl
A ja wlasnie zadzwonilam do lekarza, ordynatora szpitala w ktorym zamierzam rodzic i zapisalam sie do niego na srode na 19 na wizyte [emoji4] razem z usg, wiec podejrze dzidzie [emoji6] opinie ma super, jest bardzo zaangaazowany i bede chodzic prywatnie. Ile placicie za prywatne wizyty z usg? Ja bede placic 150zl
Tak juz po!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji123][emoji123]@MamaXTrzy daj znac po wizycie, bo chyba wlasnie sie badacie?
Super kochana gratuluje!!!!!! :*Tak juz po!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji123][emoji123]
Bedzie synuś[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak jak chciałam [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wszystko super, powiedział Pan Doktor ze lubi takie pacjentki do ktorych nie ma sie co przyczepić[emoji7][emoji23][emoji23][emoji173][emoji123][emoji123][emoji123]jupiiiii, mezu az sie wzruszył[emoji3][emoji23][emoji235][emoji235][emoji235]
Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]Tak juz po!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji123][emoji123]
Bedzie synuś[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] tak jak chciałam [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] wszystko super, powiedział Pan Doktor ze lubi takie pacjentki do ktorych nie ma sie co przyczepić[emoji7][emoji23][emoji23][emoji173][emoji123][emoji123][emoji123]jupiiiii, mezu az sie wzruszył[emoji3][emoji23][emoji235][emoji235][emoji235]