reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Niestety takie przerwy są na nfz, są tylko 3 refundowane usg przez całą ciążę. To 3 sierpnia będzie drugie i jeszcze gdzieś po 30tc będzie trzecie.

Lekarz dopytywał czy czasem mi nogi nie puchną, czy nie mam żylaków czy pajączków, dodatkowo w ciąży kontakt ze słońcem powoduje przebarwienia na skórze, a także pajączki na nogach a co za tym idzie żylaki.
Dlatego ja wszystkie badania robię na nfz a pomiędzy mam wizyty prywatnie.
Czuję się spokojniejsza jednak kiedy wiem co u Ktoska..

reklama
Melduję się I nie mam zamiaru uciekać z BB bo lubię to forum, dziś mam kiepski dzień nie dobrze mi I głowa mnie boli, a moje dziecko rozsadza energia wnerwil mnie strasznie wyrwał mi tą szufladke co się wysuwa z pod piekarnika:mad: człowiek demolka:D

Hej.

Za tydzien 9lipca mam wyznaczona amniopunkcje. Nifty zarówni moj lekarz jak i ten drugi od prenatylnych mi odradzili. Tylko amnio da pelny obraz. "Troche" się naczytałam przez ostatnie dni, dostałam tez sporo wsparcia na priv i ... Powiedzmy, ze jestem dobrej myśli. Wierze ze pesel w statystykach namieszal, zawyzyl ryzyko ale maleństwo jest zdrowe.
Trzymajcie za nas kciuki.
Pozdrawiam.

Na grupe na FB się nie zapisze bo niemam i niechce miec. Szkoda by bylo jakbyście stad zniknęły :-( :(...

Ja takze wole tu bardzoej cjoc tam tez sie udzielam, alebtu jest bardziej intymnie ;) tam bardziej jako porady czy takie popisanie sobie :) tu na pewno bede.
U mnie kolezanka byla, ale jakos irytowala mnie swoja gadka:dry: dobrze, ze juz poszla ;) ciekawe o ktorej M zladuje w domu...poszlabym na jakis spacer bo mnie nosi, ale samej mi sie nie chce..:no2:

Hej.

Za tydzien 9lipca mam wyznaczona amniopunkcje. Nifty zarówni moj lekarz jak i ten drugi od prenatylnych mi odradzili. Tylko amnio da pelny obraz. "Troche" się naczytałam przez ostatnie dni, dostałam tez sporo wsparcia na priv i ... Powiedzmy, ze jestem dobrej myśli. Wierze ze pesel w statystykach namieszal, zawyzyl ryzyko ale maleństwo jest zdrowe.
Trzymajcie za nas kciuki.
Pozdrawiam.

Na grupe na FB się nie zapisze bo niemam i niechce miec. Szkoda by bylo jakbyście stad zniknęły :-( :(...
Trzymam kciuki!!!bedzie dobrze

reklama
A ja wlasnie zadzwonilam do lekarza, ordynatora szpitala w ktorym zamierzam rodzic i zapisalam sie do niego na srode na 19 na wizyte :) razem z usg, wiec podejrze dzidzie ;) opinie ma super, jest bardzo zaangaazowany i bede chodzic prywatnie. Ile placicie za prywatne wizyty z usg? Ja bede placic 150zl

Do góry