reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Haha ja też, mimo że lekarz powtarza ze mam szyje nie szyjke [emoji85] Ale do mnie to tak dociera jak do ściany 2 dni ok później to samo xD

Wiecie co znalazłam fotelik maxi cosi w super cenie 160zł kobitka chce nie zniszczony ani nic .. Nowe strasznie drogie a to i tak na rok czasu . Myślę czy nie kupić... Tylko boję się kupować coś za szybko ... z drugiej strony zawsze można sprzedać . Po prostu czasami sa Ale w oplakanym stanie a ten jak nowy sa 2 jasny i ciemny ten jasny mi się podoba
Zobacz załącznik 872614Zobacz załącznik 872615
Ja juz nawet mojemu lekarzowi nie mowie, ze cos czytałam w Internecie, bo pozniej na mnie patrzy jak na ufo i tlumaczy jak dziecku haha [emoji14] taka moja glupia mentalnosc, ze ufam sqojemu doktorkowi w 100000%, a i tak musze se poczytać. Powinnam miec blokadę ciążową w googlach, zeby automatycznie blokowały sie strony zawierające słowa "ciąża, brzuch, ruchy, objawy, szyjka" itd hahah ;P

reklama
Haha dla mnie wgl kupowanie jeszcze na tym etapie jest nie do pojęcia w moim przypadku [emoji85] ja to jestem zeshizowana po prostu heh
No to sądzę że najwyższą pora się odschizowac kochana, uwierz mi, nie chcesz latać z wielkim brzuchem na jesień żeby nadrobić braki i kupować dwa razy droższe kiedy mogłaś zaoszczędzić :)

Podobno stopy jak się moczy to dobrze się wchlania właśnie [emoji4] Na mnie dobrze działa slow mag może szukaj leku nie suplementu do tego potas bo on tez lubi się przyczyniać do skurczy lekarz mi tak mówił
Biorę właśnie slow mag, u mnie o suplementach nie ma mowy niestety.. właśnie ja robię tak, że rozpuszczam w misce i mocze stopy

Ja juz nawet mojemu lekarzowi nie mowie, ze cos czytałam w Internecie, bo pozniej na mnie patrzy jak na ufo i tlumaczy jak dziecku haha [emoji14] taka moja glupia mentalnosc, ze ufam sqojemu doktorkowi w 100000%, a i tak musze se poczytać. Powinnam miec blokadę ciążową w googlach, zeby automatycznie blokowały sie strony zawierające słowa "ciąża, brzuch, ruchy, objawy, szyjka" itd hahah ;P
Nie martw sie ja to jestem zupełnie nie ufna ja to czasami sama sobie bardziej ufam [emoji23][emoji23][emoji23] to taka głupota ludzka ... tule ze za duzo razy zaufalam i się sparzylam i pewnie temu taka jestem teraz

Ja lubię robić zakupy przez neta A jeszcze bardziej wyszukiwać okazje po co mam przepłacać za coś w sklepie stacjonarnym jak mogę taniej kupić;)

Ja lubię robić zakupy przez neta A jeszcze bardziej wyszukiwać okazje po co mam przepłacać za coś w sklepie stacjonarnym jak mogę taniej kupić;)
Mi się zdarzyło kilkukrotnie, że musiałam później odsyłać na swój koszt bo przyszło coś niezgodnego z opisem, albo uszkodzone albo niepasującego na mnie po prostu i w sumie na jedno mnie wychodziło. Ale fakt, że przez internet można sporo zaoszczędzić, ja mam jakiegoś pecha :)

reklama
Ja juz z ali zamowilam pare rzeczy, w lidlu kupie teraz tez ciuszki ktore będą. Ja z kolei wczoraj widzialam ogloszenie o bujaczku, super wypasiony firmowy za 100, stan super. Nowy kosztuje kolo 300zl no i tak mi przeszlo przez myśl, zeby odkupic, ale jednak sie powstrzymalam. Takie gabarytowe rzeczy zamowimy pod koniec ciazy, myślę, ze od października bede sie rozgladac. Jednak ciuszki i wszelkie inne pierdolki skompletuje duzo wcześniej. Szyc takze mam zamiar zaraz zacząć, wstepnie planuje ze dwa dresiki mini uszyc, troszke spodenek bezuciskowych, czapeczke zimowa, posciel plus ze dwa kocyki. No i mamie zlecilam kokon i poduche do karmienia a takze chmurke z nogami ozdobna, bo mi sie mega podoba :) tylko musze materialy zamówić.. aaa i jeszcze taki otulacz na guziczki jak byl na ali musze spróbować uszyc.

Do góry