reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Haha ja też, mimo że lekarz powtarza ze mam szyje nie szyjke [emoji85] Ale do mnie to tak dociera jak do ściany 2 dni ok później to samo xD

Wiecie co znalazłam fotelik maxi cosi w super cenie 160zł kobitka chce nie zniszczony ani nic .. Nowe strasznie drogie a to i tak na rok czasu . Myślę czy nie kupić... Tylko boję się kupować coś za szybko ... z drugiej strony zawsze można sprzedać . Po prostu czasami sa Ale w oplakanym stanie a ten jak nowy sa 2 jasny i ciemny ten jasny mi się podoba
Zobacz załącznik 872614Zobacz załącznik 872615
Ja juz nawet mojemu lekarzowi nie mowie, ze cos czytałam w Internecie, bo pozniej na mnie patrzy jak na ufo i tlumaczy jak dziecku haha [emoji14] taka moja glupia mentalnosc, ze ufam sqojemu doktorkowi w 100000%, a i tak musze se poczytać. Powinnam miec blokadę ciążową w googlach, zeby automatycznie blokowały sie strony zawierające słowa "ciąża, brzuch, ruchy, objawy, szyjka" itd hahah ;P

reklama
Haha dla mnie wgl kupowanie jeszcze na tym etapie jest nie do pojęcia w moim przypadku [emoji85] ja to jestem zeshizowana po prostu heh
No to sądzę że najwyższą pora się odschizowac kochana, uwierz mi, nie chcesz latać z wielkim brzuchem na jesień żeby nadrobić braki i kupować dwa razy droższe kiedy mogłaś zaoszczędzić :)

Podobno stopy jak się moczy to dobrze się wchlania właśnie [emoji4] Na mnie dobrze działa slow mag może szukaj leku nie suplementu do tego potas bo on tez lubi się przyczyniać do skurczy lekarz mi tak mówił
Biorę właśnie slow mag, u mnie o suplementach nie ma mowy niestety.. właśnie ja robię tak, że rozpuszczam w misce i mocze stopy

Ja juz nawet mojemu lekarzowi nie mowie, ze cos czytałam w Internecie, bo pozniej na mnie patrzy jak na ufo i tlumaczy jak dziecku haha [emoji14] taka moja glupia mentalnosc, ze ufam sqojemu doktorkowi w 100000%, a i tak musze se poczytać. Powinnam miec blokadę ciążową w googlach, zeby automatycznie blokowały sie strony zawierające słowa "ciąża, brzuch, ruchy, objawy, szyjka" itd hahah ;P
Nie martw sie ja to jestem zupełnie nie ufna ja to czasami sama sobie bardziej ufam [emoji23][emoji23][emoji23] to taka głupota ludzka ... tule ze za duzo razy zaufalam i się sparzylam i pewnie temu taka jestem teraz

Ja lubię robić zakupy przez neta A jeszcze bardziej wyszukiwać okazje po co mam przepłacać za coś w sklepie stacjonarnym jak mogę taniej kupić;)

Ja lubię robić zakupy przez neta A jeszcze bardziej wyszukiwać okazje po co mam przepłacać za coś w sklepie stacjonarnym jak mogę taniej kupić;)
Mi się zdarzyło kilkukrotnie, że musiałam później odsyłać na swój koszt bo przyszło coś niezgodnego z opisem, albo uszkodzone albo niepasującego na mnie po prostu i w sumie na jedno mnie wychodziło. Ale fakt, że przez internet można sporo zaoszczędzić, ja mam jakiegoś pecha :)

reklama
Ja juz z ali zamowilam pare rzeczy, w lidlu kupie teraz tez ciuszki ktore będą. Ja z kolei wczoraj widzialam ogloszenie o bujaczku, super wypasiony firmowy za 100, stan super. Nowy kosztuje kolo 300zl no i tak mi przeszlo przez myśl, zeby odkupic, ale jednak sie powstrzymalam. Takie gabarytowe rzeczy zamowimy pod koniec ciazy, myślę, ze od października bede sie rozgladac. Jednak ciuszki i wszelkie inne pierdolki skompletuje duzo wcześniej. Szyc takze mam zamiar zaraz zacząć, wstepnie planuje ze dwa dresiki mini uszyc, troszke spodenek bezuciskowych, czapeczke zimowa, posciel plus ze dwa kocyki. No i mamie zlecilam kokon i poduche do karmienia a takze chmurke z nogami ozdobna, bo mi sie mega podoba :) tylko musze materialy zamówić.. aaa i jeszcze taki otulacz na guziczki jak byl na ali musze spróbować uszyc.

Do góry