reklama
MamaXTrzy
Fanka BB :)
I ja. Tez mokro[emoji16][emoji33][emoji33][emoji23]Podpisuje się pod tym
MamaXTrzy
Tez to slyszalam o spaniu bez gaci. Jakbym tak spala to bym sie nie wyspała z mężem[emoji23] w majtkach ledwo mogę[emoji23]Ja tez czasem jak ze mnie chluśnie to sie aż boje czy wszystko ok :O dopoki nie ma nieprzyjemnego zapachu, świądu itd to normalne... Mama ginekolog teraz zachęca do akcji "wietrzenie narodowe"- spanie bez majtek w nocy, nieuzywanie wkladek w dzien. Podobno reguluje to ilosc wydzieliny ibabki piszą, ze po kilku dniach faktycznie jest poprawa. Nie wiem jak to sie ma do ciąży... Poza tym musialabym majtki zmieniac chyba z 5 razy dziennie jakbym nie miała wkladki:/
katkut3070
Od 9.07
A gdzie taka odległa znalazłaś? Na necie nie widzę mogłabyś tu podrzucić?
MamaXTrzy
Ja dzisiaj rano bylam u kolezanki robić Jej mejkap i fryz do ślubu i Jej siostrze. Potem mezus zrobil na obiadek spaghetti [emoji7] pysznisci. On robi jednak najlepsze. Nadal nabieram mocy zeby sobie zrobic paznokcie ale nie mam weny[emoji23] ja mam znów fazy na ziemniaczki pieczone ćwiartki z sosami z kebaba od nas. Moglabym codziennie mniaaammm[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] dobrze ze waga stoi w miejscu. Pogoda srednia u mnie ale chyba potem gdzies wyjdę chociaż na chwilke bo jak tak zamulam to jestem jeszcze bardziej śpiąca i kolko sie kreci.
Cześć
Weekend leci leniwie, zrobilam na obiad pieczarkowa, popralam, z młoda siedzimy w domu same, M w robocie.
Przedtem zjadłam kawałek czekolady, położyłam się na boku, podkulilam nogi i dwa razy poczułam kopniecie po prawej stronie [emoji1]
Potem kilka wafelkow i raz z lewej jak leżałam na plecach, cudowne uczucie, nie mogę się doczekać aż będzie częściej, a potem będę czekać w bólach na poród bo będzie nogi pod żebra wkladac [emoji23]
Wczoraj czytałam wątek poprzedniej ciąży kiedy czułam pierwsze ruchy, i było to ok 20tc. Teraz leci mi 16tc.
Wczoraj jak poszłam dziecko do przedszkola zaprowadzić i szybkie mini zakupy zrobił, wchodzę do bloku i w windzie mnie taki skurcz złapał ze anie zginęło w pół, zaraz jak weszłam do mieszkania znów to samo, okropne to było, jakby mi szpila przejechał od brzucha aż do dołu, nie wiem co to, nigdy tak nie miałam. Po tym cisza.
W poniedziałek mam wizytę muszę się dowiedzieć co takie bóle oznaczają, mam nadzieję że nie skracanie się szyjki, może pęcherz, nie wiem...
Ja też nie miewam uplawow.
Weekend leci leniwie, zrobilam na obiad pieczarkowa, popralam, z młoda siedzimy w domu same, M w robocie.
Przedtem zjadłam kawałek czekolady, położyłam się na boku, podkulilam nogi i dwa razy poczułam kopniecie po prawej stronie [emoji1]
Potem kilka wafelkow i raz z lewej jak leżałam na plecach, cudowne uczucie, nie mogę się doczekać aż będzie częściej, a potem będę czekać w bólach na poród bo będzie nogi pod żebra wkladac [emoji23]
Wczoraj czytałam wątek poprzedniej ciąży kiedy czułam pierwsze ruchy, i było to ok 20tc. Teraz leci mi 16tc.
Wczoraj jak poszłam dziecko do przedszkola zaprowadzić i szybkie mini zakupy zrobił, wchodzę do bloku i w windzie mnie taki skurcz złapał ze anie zginęło w pół, zaraz jak weszłam do mieszkania znów to samo, okropne to było, jakby mi szpila przejechał od brzucha aż do dołu, nie wiem co to, nigdy tak nie miałam. Po tym cisza.
W poniedziałek mam wizytę muszę się dowiedzieć co takie bóle oznaczają, mam nadzieję że nie skracanie się szyjki, może pęcherz, nie wiem...
Ja też nie miewam uplawow.
katkut3070
A gdzie taka odległa znalazłaś? Na necie nie widzę mogłabyś tu podrzucić?
Znalazłam Tym razem się obkupię
katkut3070
Ja miewam takie bóle nagle ostre aż zamieram ale to u mnie przy kichnięciu, nagłym ruchu, dzisiaj jak się schyliłam np. Lekarka mi mówiła ze to ścięgna się rozchodzą.
Sabi32
Fajne te ciuszki beda, na pewno zakupie bodziaki, bluze, czapeczki i skarpetki. Moze stanik do karmienia tez i te leginsy.
Ja bym nie mogla spac bez majtek, bo musialabym spac nago spie zawsze w majtkach i koszulce krótkiej. Ale tez uplawow takich duzych nie mam.
Ja bym nie mogla spac bez majtek, bo musialabym spac nago spie zawsze w majtkach i koszulce krótkiej. Ale tez uplawow takich duzych nie mam.
reklama
HappyElephant
Jesteście na Facebooku w grupie „Grudniowe mamy 2018”? Ja dołączyłam i możliwe, że będę więcej czasu spędzać tam Tu jakoś nie mogę się odnaleźć w jednym wielkim temacie o wszystkim naraz.