martakratka
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do tego co robił mi USG genetyczne m jechać w 19 tygodniu , ale dzisiaj jadę do swojego lekarzaA wyniki Pappa mialas dobre?
Lekarze tez sie mylą, pamietaj o tym [emoji11] i skoro mowi, Ze nie jest zle, to tak jest!
Kiedy nastepna wizyta? Za 2 czy 4 t?
Daj znac po wizycie! Trzymam kciuki [emoji4]Do tego co robił mi USG genetyczne m jechać w 19 tygodniu , ale dzisiaj jadę do swojego lekarza
Super wieści! Takze lez i sie juz nie stresuj [emoji4] kiedy Cie wypuszcza?Hej dziewczynki mam sie lepiej dostalam antybiotyk luteine i nospe troche mnie jeszcze kluje ale to nic w porównaniu z wczoraj....ale najważniejsze z Michalinka wszystko ok jest duża wazy 190 dag i jest malym ruchliwym robaczkiem
Super wieści, wierzę że wszystko będzie dobrzeHej dziewczynki mam sie lepiej dostalam antybiotyk luteine i nospe troche mnie jeszcze kluje ale to nic w porównaniu z wczoraj....ale najważniejsze z Michalinka wszystko ok jest duża wazy 190 dag i jest malym ruchliwym robaczkiem
Do tego co robił mi USG genetyczne m jechać w 19 tygodniu , ale dzisiaj jadę do swojego lekarza