reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, zbieram się do pracy :( Jeszcze 7 tygodni i dwa dni i będę na zwolnieniu ;) Już powiem szczerze że mam dosyć. Nie mogę się doczekać aż wreszcie dadzą mi spokój. Mam duży luz w pracy odkąd jestem w ciąży, ale denerwują mnie telefony. Mam ochotę im wszystkim powiedzieć że mam ich gdzieś :( Ludzie mają takie głupie problemy i tak nie myślą... Wcześniej mnie to nie drażniło, a teraz im dalej tym nam większą niechęć do tej pracy... Byle przetrwać :) Już bym dawno poszła na zwolnienie, ale po dżentelmeńsku ustaliłam z lekarzem i z szefową dzień na 16 sierpnia. Dam radę :)
Powodzenia wizytującym! I udanego poniedziałku!
Odliczamy wiec razem [emoji4][emoji120]

reklama
Hmmm, dwie różne stronki i w sumie to samo info więc chyba nic się nie różni badanie glukozy w uk I PL poza tym że ja miałam krew pobierana tylko 2 razy czyli na czczo I po 2h :)

Aaaa, dzisiaj położna powiedziała że wyniki świetne ale sprawdza mnie znowu w 28tc. Tak na wszelki wypadek :)

No i mam zielone światło na lot samolotem w lipcu. Cieszę się.
Screenshot_20180625-151122.jpg
Screenshot_20180625-151152.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180625-151122.jpg
    Screenshot_20180625-151122.jpg
    68,1 KB · Wyświetleń: 290
  • Screenshot_20180625-151152.jpg
    Screenshot_20180625-151152.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 287
Dziewczyny ja już po USG z jednym dzidziusiem wszystko jest w porządku jest chłopcem, w drugi ma za duża przezierność karkowa i jestem załamana , lekarz powiedział że nie jest źle ale dobrze też nie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]nie wiem co mam czynić ze sobą [emoji30]
A wyniki Pappa mialas dobre?
Lekarze tez sie mylą, pamietaj o tym [emoji11] i skoro mowi, Ze nie jest zle, to tak jest!
Kiedy nastepna wizyta? Za 2 czy 4 t?

Mąż głupek, ale widziały galy co brały, jak hormony minął to slatwoej mi będzie jego wady olewa, teraz drażnią co do jednej.
A rodzinę.... Mąż sprowadził tu swoją mamusie i brata.
Mieszkają z nami.
Ja rodziny rodzinowej swojej osobistej tu nie mam, wszystko w Polsce.
Ajjj no tesciowka i szwagier to nie zawsze 'rodzina'. Duzo sily!!! [emoji11]

reklama
Do góry