Odliczamy wiec razem [emoji4][emoji120]Cześć dziewczyny, zbieram się do pracy Jeszcze 7 tygodni i dwa dni i będę na zwolnieniu Już powiem szczerze że mam dosyć. Nie mogę się doczekać aż wreszcie dadzą mi spokój. Mam duży luz w pracy odkąd jestem w ciąży, ale denerwują mnie telefony. Mam ochotę im wszystkim powiedzieć że mam ich gdzieś Ludzie mają takie głupie problemy i tak nie myślą... Wcześniej mnie to nie drażniło, a teraz im dalej tym nam większą niechęć do tej pracy... Byle przetrwać Już bym dawno poszła na zwolnienie, ale po dżentelmeńsku ustaliłam z lekarzem i z szefową dzień na 16 sierpnia. Dam radę
Powodzenia wizytującym! I udanego poniedziałku!
reklama
Jak masz mozliwosc to nie wstawaj [emoji4] odpoczywaj. Julka bedzie zadowolona [emoji3]Hej
My odespalismy weekend .
Ale nie chce się wstać jeszcze [emoji6]
Taaak. Jeden z najgorszych boli. Oby skutecznie zadzialala!Hej, ja o 4 rano obudziłam.sie z pptworym.bolem zeba (tym, ktory juz mi wczesniej dokuczal). Moj dentysta na urlopie...jedna babeczka mnie przyjmie miedzy 11 a 12. Bol zeba to jede z najwiekszych koszmarow
martakratka
Fanka BB :)
No to chyba mam sprzeczne informacjeNo mi dali tylko to do wypicia a wody nie radzili żeby nie rozrzedzac krwi bo wyniki wyjdą zakładane. Dali pół kubeczki wody w razie w do popicia
Ja myslalam, ze Ty Kacprysiowo [emoji85][emoji3]Karola to nie Ty bylas w ciazy blizniaczej ? To ktora z Nas ;-)?
Hmmm, dwie różne stronki i w sumie to samo info więc chyba nic się nie różni badanie glukozy w uk I PL poza tym że ja miałam krew pobierana tylko 2 razy czyli na czczo I po 2h
Aaaa, dzisiaj położna powiedziała że wyniki świetne ale sprawdza mnie znowu w 28tc. Tak na wszelki wypadek
No i mam zielone światło na lot samolotem w lipcu. Cieszę się.
Aaaa, dzisiaj położna powiedziała że wyniki świetne ale sprawdza mnie znowu w 28tc. Tak na wszelki wypadek
No i mam zielone światło na lot samolotem w lipcu. Cieszę się.
Załączniki
A wyniki Pappa mialas dobre?Dziewczyny ja już po USG z jednym dzidziusiem wszystko jest w porządku jest chłopcem, w drugi ma za duża przezierność karkowa i jestem załamana , lekarz powiedział że nie jest źle ale dobrze też nie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]nie wiem co mam czynić ze sobą [emoji30]
Lekarze tez sie mylą, pamietaj o tym [emoji11] i skoro mowi, Ze nie jest zle, to tak jest!
Kiedy nastepna wizyta? Za 2 czy 4 t?
Ajjj no tesciowka i szwagier to nie zawsze 'rodzina'. Duzo sily!!! [emoji11]Mąż głupek, ale widziały galy co brały, jak hormony minął to slatwoej mi będzie jego wady olewa, teraz drażnią co do jednej.
A rodzinę.... Mąż sprowadził tu swoją mamusie i brata.
Mieszkają z nami.
Ja rodziny rodzinowej swojej osobistej tu nie mam, wszystko w Polsce.
Mozesz wziac i wkropic sobie cytryne, lepszy smak, a nie zaburza wynikow [emoji4]Jestem, jestem.... Podczytuje Was. Strasznie mnie dzis brzuch z prawej strony boli. Nie wiem czy to nerka czy jajnik... W srode idę na krzywą cukrową. Miala juz któraś z Was? Ile tej wody trzeba wypic?
reklama
Przytupierniczek
Zaciekawiona BB
Dzięki wielkie jutro mam usg brzucha i może dowiem się coś więcej od lekarzaSuper mąż, ja na mojego tez nie mogę narzekać.
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i aby to diabelstwo juz nie wracało!
Bioderma to moje ukochane kosmetyki, niestety superp. Nie mam obok, ale jest internet [emoji5]