Ma sie rozpogodzic w przyszlym tyg, wiec milego wypoczynku [emoji4]Zuzik kochana kciukasy ale szybko wszystko wrócilo do normy.
My juz na wywczasach, wiec bedzie mnie teraz mniej.
Miejsce super ale pogoda nie rozpieszcza ...
reklama
natka100
Fanka BB :)
Ja zamowilam pieluszki dzisiaj. Link do: Интернет-магазин 2 предмета Детские Полотенца 58x58 см 2 слоя органический хлопок марли Материал детей Полотенца s Мягкий мультфильм Полотенца детские ванна Полотенца для новорожденных | Aliexpress для мобильныхPiękne, jeszcze trochę i będe zamawiać takie, ale dla chłopca [emoji5]
PS konto juz założyłam.
martakratka
Jestem, jestem.... Podczytuje Was. Strasznie mnie dzis brzuch z prawej strony boli. Nie wiem czy to nerka czy jajnik... W srode idę na krzywą cukrową. Miala juz któraś z Was? Ile tej wody trzeba wypic?@martakratka gdzie się podziewasz? :*
natka100
Mnie tez dzisiaj rano bolał brzuch z prawej strony ale przeszło.Jestem, jestem.... Podczytuje Was. Strasznie mnie dzis brzuch z prawej strony boli. Nie wiem czy to nerka czy jajnik... W srode idę na krzywą cukrową. Miala juz któraś z Was? Ile tej wody trzeba wypic?
Ja miałam, dali bodajże 175-200 ml, u mnie fajno bo była cytrynowa zawiesina więc poszło gładkoJestem, jestem.... Podczytuje Was. Strasznie mnie dzis brzuch z prawej strony boli. Nie wiem czy to nerka czy jajnik... W srode idę na krzywą cukrową. Miala juz któraś z Was? Ile tej wody trzeba wypic?
martakratka
Mi to tak promieniuje do pleców ten ból. Martwię się bo torbiel mam na prawym jajniku ...Mnie tez dzisiaj rano bolał brzuch z prawej strony ale przeszło.
martakratka
Tak mało ? Myslalam ze to trzeba wypic 1,5 litra wody z tym dziadostwem...Ja miałam, dali bodajże 175-200 ml, u mnie fajno bo była cytrynowa zawiesina więc poszło gładko
Wiekszosc tych suplementow ma.zelazo, wiec moze byc ciezko. Niektorzy lekarze po 13tc zalecaja tylko pregne DHA. Ja z racji tarczycy biore pregne Plus (jod, wit d), wspomagam sie o kwasy dha w diecie.Kobietki czy możecie pokecić jakiś dobry suplement dla kobiet w ciąży który jest łatwy do połknięcia?? Tzn nie ma kapsułek wielkości Mama DHA, te mi w gardle stają... biorę od kilku dni Pregna plus bo kapsułki malutkie tylko kwasów DHA praktycznie nie ma, a przez żelazo jest mi po prostu niedobrze po nich...
[emoji4]
U mnie bol nerek był właśnie z prawej strony, tak między zebrami a pupa. W talii ale bliżej żeber.Mi to tak promieniuje do pleców ten ból. Martwię się bo torbiel mam na prawym jajniku ...
I się okazało że za słabo filtruj swoje I dzidzi odpadki I muszę pić dużo wody żeby nie było to tak skoncentrowane plus chyba wtedy mi dali antybiotyk dozylnie.. Ale bol był taki ze ledwo oddychalam.
Z kolei ostatnio mi powiedziano że taki bol idzie też od rozpchanych narządów które nagle muszą gdzieś się wcisnąć i jak za dużo leżysz na prawym boku to potem tam boli co nieco.
reklama
No mi dali tylko to do wypicia a wody nie radzili żeby nie rozrzedzac krwi bo wyniki wyjdą zakładane. Dali pół kubeczki wody w razie w do popiciaTak mało ? Myslalam ze to trzeba wypic 1,5 litra wody z tym dziadostwem...