reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Hejka! Odnośnie imion to jeśli będzie syn to Miłosz, dla dziewczynki no to będzie dylemat podoba mi się imię Ismena Ale mój mąż jak to usłyszał to stwierdził że coś ze mną nie halooo:-D
Ja z moim mężem w sumie kloce się rzadko jeżeli mnie czymś wnerwi to mu oświadczam że ma mi nie podnosić ciśnienia bo inaczej urządze taką awanturę jakiej nie widział A na koniec wyjedzie do mamusi w jednych gaciach i skarpetkach:-D poburczy coś tam pod nosem i jest już w porządku :-D na codzień muszę radzić sobie sama, mąż pracuje w NL, ja pod opieką mam bardzo ruchliwego 1,5 rocznego synka I babcie chora na Alzheimera nie dawno też przeszła udar więc muszę być silna i nie mam czasu na słabości;) I nie mogę się rozczulac nad sobą bo są osoby które mnie potrzebują:)
Silna kobieta z Ciebie [emoji4] rowniez chcialabym miec taka roznice wieku. Tzn, ze Ty masz twardy charakter, dobrze, ze mąz taki podporzadkowany [emoji6]
Miłosz bardzo ładne, Ismena juz mniej mi sie podoba, ale wiadomo, ze to kwestia gustu.

reklama
Witajcie dziewczynki po przerwie , nie miałam czasu pisać bo najpierw ślub koleżanki potem pojechaliśmy do Zakopanego a tam w naszym domku zero zasięgu więc internet poszedł w odstawkę , u nas już 14 tydzień , jutro jadę do Krakowa na badania genetyczne i bardzo się martwię zbey było dobrze wszytsko.
Wam gratuluję udanych wizyt , a mężami się nie przejmujcie wiem że przykro jak się słyszy od ukochanej osoby takie słowa ale niestety takie bywa życie coś o tym wiem . [emoji19]
Milej i spokojnej niedzieli , h nas trochę zimno więc siedzimy w domku [emoji9]
Wnioskuję, ze do Zakopanego masz blisko. Baaaardzo Ci zazdroszcze, kocham to miejsce [emoji6]
Udanej poniedzialkowej wizyty! [emoji4]

Ja gnije w domu. Ciasto upiekłam i leżę. Ciagle coś do jedzenia robię i nie mam mocy[emoji23] mecze tylko u mnie i jedzenie, jedzenie i mecze i tak w koło[emoji23] czekamy na mecz polski. Starszy u kolegi a mlodszy gra. Nie nawidze takich dni kiedy jest wolne od pracy a nie ma nawet gdzie wyjść bo pogoda do kitu. Tylko bym spala. Z resztą w ogóle nie lubie niedziel, juz,poniedziałek wolę. Ogladam ugotowanych[emoji16][emoji16] lubie to.
Dzidzia z kazdym dniem rusza sie coraz wyraźniej, nie moge sie doczekać 2 lipca bo mam wizytke.
Powodzenia na jutrzejszych Kobietki[emoji8]
Ja niby tez nie lubie takiej pogody, ale dzieki niej spedzilam z mezem pol niedzieli w lozku, i na koniec dnia stwierdzilismy ze superowy dzien (nalezymy do tych co bardzo malo w domu siedzą [emoji4]). O 16 sie ruszylismy i pojechalismy do znajomych na strefe kibica [emoji6]

Zbity talerz niech jest na szczescie!
Tacy juz sa, ze jak palcem nie pokazesz to sie nie domysla, dlatego ja pokazuje palcem, On robi i wszystko gra [emoji3]

Nigdy nie miałam z tym zadnych kłopotów ale ponoc w ciąży to bardzo częsta dolegliwość a czemu szpital?ponieważ zaczelo mnie tak bardzo kluc po lewej stronie i mam takie ogromne parcie na pecherz wiec teraz badania wszystkie mi robią
Tam jesteś bezpieczna, zrobia badania i od razu podadza co trzeba! Takze sie nie stresuj i daj znac pozniej czy cos lepiej jest!! [emoji6]

reklama
Super ;) czyli masz tam też jakąś rodzinkę?
Jak z mezem?
Mąż głupek, ale widziały galy co brały, jak hormony minął to slatwoej mi będzie jego wady olewa, teraz drażnią co do jednej.
A rodzinę.... Mąż sprowadził tu swoją mamusie i brata.
Mieszkają z nami.
Ja rodziny rodzinowej swojej osobistej tu nie mam, wszystko w Polsce.

Do góry