reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Kurcze dziewczyny ale mam lenia.. szafa wypakowana na podłogę bo już muszę zrobić w niej porządek a ja leżę na kanapie :O a jak sobie jeszcze pomyśle ze mam obiad zrobić (co prawda dzisiaj ide na łatwiznę i ziemniaki i udka pakuje do piekarnika niech sie samo robi :) i poodkurzać i pomyc podłogi w caaaalym domu to już wgle nie chce mi się z tego łóżka wstawać :)

reklama
Kurcze dziewczyny ale mam lenia.. szafa wypakowana na podłogę bo już muszę zrobić w niej porządek a ja leżę na kanapie :O a jak sobie jeszcze pomyśle ze mam obiad zrobić (co prawda dzisiaj ide na łatwiznę i ziemniaki i udka pakuje do piekarnika niech sie samo robi :) i poodkurzać i pomyc podłogi w caaaalym domu to już wgle nie chce mi się z tego łóżka wstawać :)
Jak ja Cię rozumiem.. U mnie szafa od tygodnia już się prosi o porządek a na obiad nie mam pomysłu, zjadłabym coś ale nie wiem co i musiałoby to być banalnie proste i szybkie :/ się leniwa zrobiłam w tej ciąży :/

U mnie mieszkanie wołało o pomstę do nieba aż wczoraj się zlitowałam i wysprzątałam wszystko oprócz dużego pokoju. Może a tygodniu się wezmę. Przy okazji zrobił się bałagan bo wywaliłam wszystkie papiery do segregacji na środek :szok: i sterta prania w koszu. Może to mnie w końcu zmotywuje żeby się za to zabrać bo za 2 miesiące przeprowadzka a ja czarnej du*ie. Obiad mam dziś z głowy bo jedziemy do moich rodziców i wracamy jutro :) Także lecę się spakować i zjeść śniadanie bo właśnie dopiero wygrzebujemy się z łóżka, a dzidziuś jeść się domaga ;)

Nie jesteście same dziewczyny ja też mam okropnego lenia, wczoraj zmusilam się do posprzątania mieszkania, dziś muszę ogarnac jakieś większe zakupy bo wszystko mi się kończy A tak mi się nie chce:oo:

Wymyśliłam ziemniaki z pulpecikami w sosie pomidorowym, szybko, łatwo i bez dużego bałaganu :D muszę tylko dotrwać do 14 w pracy i lecę pichcić :D

No my po wszystko dobrze[emoji4] dzidzia rośnie ładnie i będzie Julka [emoji16] nic pusto między nogami [emoji4] 3 razy lekarz oglądał i nic na chłopca nie było ten wyrostek plciowy co byl to zanikl jakby to na razie zostaje dziewczynka [emoji7]
Zdjęcie mam jakieś ale takie rozmazane trochę to nie będę wstawiać .
Polowkowe przesuniete z 28 na 24.07 bo lekarz ma urlop

I ja dzis mam lenia, a goscie dzis u nas beda, wiec dom odgruzowalam i w kuchni postalam. A teraz poszlabym spac najchetniej, ale moja dwojka szaleje w pokoju z zabawkami :-) cudownie ze soba rozmawiaja, oczywiscie po swojemu :-)

Motylek bardzo sie ciesze! To znak ze nasz wyrostek tez moze sie wciagnac ;-) robisz echo serca na polowkowych?

I ja dzis mam lenia, a goscie dzis u nas beda, wiec dom odgruzowalam i w kuchni postalam. A teraz poszlabym spac najchetniej, ale moja dwojka szaleje w pokoju z zabawkami :-) cudownie ze soba rozmawiaja, oczywiscie po swojemu :-)

Motylek bardzo sie ciesze! To znak ze nasz wyrostek tez moze sie wciagnac ;-) robisz echo serca na polowkowych?
Kochana ja to nie wiem idę do tego z certyfikatem to się bo go zapytam czy zrobi czy jak [emoji4]wyjdzie w praniu
Cieszę się że corcia jak się coś zmieni to padnę [emoji7]

reklama
Dzien dobry :crazy:
Co za dzien! Szlak mnie trafi do wieczora, focha mam jak stąd do Afryki!
Poklocilam sie dzis z M, pierwszy taz! No przyczepilam sie jak rzep psiego ogona..pojechalismy do lidla, a ten mi w sklepie, ze do pracy dzis sobie jedzie! Nosz zagotowalam się, caly tydzien jezdzi i nie ma go do 19-20 :( sam sobie ustala ile pracuje, dlatego tak sie burze..chcialam zeby byl w domu w weekend, w efekcie zrobilam zakupy w polowie, drzwiami trzaskalam, eh w zyciu sie tak nie zachowywalam :frown: wyszlam z lidla, wsiadłam do auta i sie poryczalam. M stwierdzil, ze nie bedzie rozmawial bo widzi, ze nie ma sensu i przemilczy moje zachowanie. Wypada teraz przeprosic za fochy, ale ja dalej tego focha mam! Wrr.
W efekcie siedze sama w domu, dzieci u babci a ja gadam do scian...
Na obiad robie kurczaka i mizerie z ziemnikami i w dupie mam wszystko.

@motylkowelove no to wstępnie gratuluje córki :)

Ciekawe ile w efekcie bedzie dziewczynek, a ile chlopakow :)

Do góry