reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja to zwolennikiem kryminałów. Ale może "a ja zem jej powiedziała". Można się uśmiać. Dobra jest!;)
Ja też lubię kryminały moj ulubinny Remigiusz Mróz i cala seria o Chyłce. Naprawdę polecam.
@motylkowelove zazdroszczę dziewczynki
@Sabi32 Twój M na pewno wybaczy wiadomo ze w ciazy są ciągle wahania nastrojów i nasi partnerzy są na nie przygotowani .
Co do porządków u mnie też meksyk a jutro przyjeżdżają tesciowie i siostra mojego z mezem a ja robie wszystko byle tylko nie sprzątać .
Zachcianki mam głównie na owoce wszystkie możliwe ale nie wiem co to prognozuje mam nadzieje ze dowiem się we wtorek .

reklama
Dobrze za napisalyscie o szkole rodzenia we wtorek sie zorientuje jak to u mnie wyglada:)
Ja jestem zabiegana w ten weekend mialam pierwsze badanie serduszka, ze wzgledu na przeciwciala mam to zalecone bylo super! Extra sprzet widzialam super siusiaka i na 100% bedzie chlopiec, mili lekarze, jeszcze mam 7 wizyt, wszystko na nfz, po 24 tc juz nie ma ryzyka:) tylko od 16-24tc pierwsze badanie wyszlo idealnie:) maly ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie:) kawal dziecia:) bardzo sie ciesze:)

@Dagaa11 zdrowka:*
Powinna byc dodatkowa emotka u nas-"mniam" albo "jadlabym" :)

Załączniki

• 20180622_111233-1.jpg
    20180622_111233-1.jpg
    346,6 KB · Wyświetleń: 84
Ja też lubię kryminały moj ulubinny Remigiusz Mróz i cala seria o Chyłce. Naprawdę polecam.
@motylkowelove zazdroszczę dziewczynki
@Sabi32 Twój M na pewno wybaczy wiadomo ze w ciazy są ciągle wahania nastrojów i nasi partnerzy są na nie przygotowani .
Co do porządków u mnie też meksyk a jutro przyjeżdżają tesciowie i siostra mojego z mezem a ja robie wszystko byle tylko nie sprzątać .
Zachcianki mam głównie na owoce wszystkie możliwe ale nie wiem co to prognozuje mam nadzieje ze dowiem się we wtorek .
Rozumiem, ze chciałabyś core? Trzymam kciuki :) jak mojej cos wyrosnie miedzy nogami z czasem, to chyba sie zalamie, choc czytalam, ze w 14 tyg narzady plciowe sa w pelni uksztaltowane, wiec mam nadzieje :D

Do tych dziewczyn, które już znają płeć. Jak to się ma do Waszego menu?
Zgodne z zabobonami czy wcale?
Co króluje w Waszej diecie?
Ja mam wizytę w poniedziałek i zobaczymy czy już coś powie na temat płci...
U mnie jest wszystko na raZ bo słodkie jem mięsa nie bardzo cera piękna teraz ani jednej krostki jakoś tak z tego co czytałam z zabobonow to pol na pol [emoji23]

Dobrze za napisalyscie o szkole rodzenia we wtorek sie zorientuje jak to u mnie wyglada:)
Ja jestem zabiegana w ten weekend mialam pierwsze badanie serduszka, ze wzgledu na przeciwciala mam to zalecone bylo super! Extra sprzet widzialam super siusiaka i na 100% bedzie chlopiec, mili lekarze, jeszcze mam 7 wizyt, wszystko na nfz, po 24 tc juz nie ma ryzyka:) tylko od 16-24tc pierwsze badanie wyszlo idealnie:) maly ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie:) kawal dziecia:) bardzo sie ciesze:)

@Dagaa11 zdrowka:*
Powinna byc dodatkowa emotka u nas-"mniam" albo "jadlabym" :)
Gratuluję chłopca [emoji4] ja tego siusiaka wypatrywalam z lekarzem ale nic oprócz pepowiny się niE platalo a to chyba widać juz ewidentnie w tych tyg [emoji23]
Najważniejsze ze bobasy zdrowo rosna

O rany! To napisalam...przeprosilam M, po czym napisalam ze ma mnie gdzies! Normalnie nie wytrzymam...jak dziecko..a moj M to przekochany facet, nie nalezy mu siesie. Chyba musze sie za cos zabrac :/ bo siedze i wymyslam.
Ja tez wymyślam ewidentnie jak glupia jakas. Wkrecam se ze ma mnie w dupie ale najlepsze jest ze se wkrecam ze sie mnie wstydzi i zaraz cos musze dopierdzielic ze lazi na siłownię bo tam ma lepsze zajecia z ciekawszymi osobami. Ale my glupie[emoji53]

Ja tez wymyślam ewidentnie jak glupia jakas. Wkrecam se ze ma mnie w dupie ale najlepsze jest ze se wkrecam ze sie mnie wstydzi i zaraz cos musze dopierdzielic ze lazi na siłownię bo tam ma lepsze zajecia z ciekawszymi osobami. Ale my glupie[emoji53]
Dokladnie, dzis mam to samo..i ciagle lzy w oczach, o mamo...az mi teraz glupio i pewnie jak wróci, to bede jak zbity pies. Ide chyba cos poszyc, dla dzidzi oczywiscie :)

Do tych dziewczyn, które już znają płeć. Jak to się ma do Waszego menu?
Zgodne z zabobonami czy wcale?
Co króluje w Waszej diecie?
Ja mam wizytę w poniedziałek i zobaczymy czy już coś powie na temat płci...
Ja w poprzednich ciążach miałam ochotę na słodycze i owoce (z chłopcami) teraz nie chętnie owoce i słodycze za to kapuściane rzeczy , ogórki mniam i też chłopiec :D

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt :D i poznania płeć :)

Ja dziś w Lidlu kupiłam bodziaki, spodenki na gumce po 4zl sztuka. i buciki bo po promocji były. Moje pierwsze rzeczy dla brzusznego synusia :D aż żałuję że więcej nie pogrzebałam i nie kupiłam :)
IMG_20180623_094921.jpg

Załączniki

• IMG_20180623_094921.jpg
    IMG_20180623_094921.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 274
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry