reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Apropo, gdzie wizytujace dzis mamy? Chwalcie sie ! :)
Ja po wizycie wszystko ok potwierdzony na 100% chłopiec kolejny synuś mamusi ❤️
A tak z ciekawosci zapytam bo wiem ze to u wszystkich inaczej bedzie :) ale jakie wagi mialy wasze dzieciaki jak sie urodzily?
U mnie pierwsza corka 3050g , druga 3300g i sie zastanawiam czy kazde nastepne wazy wiecej? :D
3500g później 3900 teraz to dopiero będę się bała rodzić hehe

reklama
Mój syn 3560 I 58cm, a po miesiącu ważył 5kg:o:o I to na samym cycku, jeny A jak mnie wkurzaly teksty że mam tłuste mleko i dlatego tak przybierao_O no ludzie... mleko matki nie może być chude ani tłuste... fakt młody z wagą szedł jak burza:D
To jak mój. Urodził się z 3710, w kilka dni stracił 10% i wisiały na nim ciuszki na „first size”, ale jak już unormowałam karmienie, to po kilku tygodniach ważył ponad 5 kg i od tamtej pory był zawsze na co najmniej 75 centylu, jak nie lepiej :szok:

No co Ty... Mrożona fasolka jest wszędzie. W każdym markecie w UK.
Ja nigdy nie miałam problemu żeby kupić.
Ale żółta? U mnie nie widziałam, a mam naprawdę gigantyczną Asdę.

To jak mój. Urodził się z 3710, w kilka dni stracił 10% i wisiały na nim ciuszki na „first size”, ale jak już unormowałam karmienie, to po kilku tygodniach ważył ponad 5 kg i od tamtej pory był zawsze na co najmniej 75 centylu, jak nie lepiej :szok:

Ale żółta? U mnie nie widziałam, a mam naprawdę gigantyczną Asdę.
No nie. Żółta nie. Zielona. Ale mi tam było wszystko jedno jak miałam ochotę... [emoji16]

D192991C-7115-464D-88D7-3E117E42DA0C.jpeg
Co do kotów, ja jestem psiara ;-)

Witaj w klubie :D chociaż mój podobny do lwa wiec trochę do kotów go można zaliczyć :D też coś wyczuwa ale dobrze ze nie kładzie mi się na brzuch jednak :D dopiero skończył rok a 65 Kg wbite na liczniku ;)

Załączniki

• D192991C-7115-464D-88D7-3E117E42DA0C.jpeg
    D192991C-7115-464D-88D7-3E117E42DA0C.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 337
Dziękuję bardzo kochane. Mężu po pracy poszedl do apteki po paracetamol, wzięłam jedna i przeszlo. A chwilke wcześniej jak sie zdrzemlam to az mi sie poduszka przy głowie spocila jakbym gorączkę miala. T
Ostatnio tak mnie bolała głowa jak miałam 8 lat, 41 stopni goraczki i zapalenie opon mózgowych. Masakra, az na chlopakow nakrzyczalam bo tak sie wyglupiali ze jeszcze bardziej mnie bolalo. Oczywiście o 21 sie ocknelam zanim mezu wrocil a oni się bawia w najlepsze, jakbym nie wstala do rana to by całą noc na podlodze sie bawili zamiast ubrać piżamy i łóżka pościelic. Jeju wszystko trzeba palcem pokazać, a wydaje mi sie ze u tak nie jestem matką, ktora za Nich wszystko robi.
Jeszcze w dzień robilam bukiety z lizaków do szkoly. Jutro Wam fote wkleje i doczytam co pisalyscie bo wcześniej az mnie bolaly oczy nawet przez powieki [emoji23]milej Nocki[emoji8]

Daga , moj maz jak mial zatkane uszy to nic nie słyszał[emoji23] darlam sie na Niego na ulicy a on ciagle CO??COOOO? Az ludzie sie na mnie krzywo gapili. Oby to nie bylo nic innego jak tylko zatkanie. [emoji8]

Anet podobno pierwsze najmniejsze. [emoji23] moj starszy dwa tygodnie przed terminem wywolywany z racji wagi 3900g i 59cm, mlody 3 tyg przed terminem 3600g i 57. Za to ja 1800g i 43 cm. Ale z 32 tyg jestem a taka wielka uroslam[emoji23]

reklama
Do góry