reklama
Szymonowa matka
Aktywna w BB
To mój synuś chyba największy 56 cm i 4140 wagi
G
gość 94049
Gość
Moja koleżanka z pracy miał w szumy. Chodziła po lekarzach i jak się ostatnio widzieliśmy to dalej było to samo...Dziewczyny oszaleje z tym uchem ... Szumi mi, jest zatkane i czuje sie jakby by ktos tam wode wlewal .... Miala tak kiedys ktoraś? Coś pomoglo?
W ciąży że starszym byłam u mamy. To był 8 tc, akurat oprócz rudego była jeszcze kotka brata. Obudzilam się w nocy, o obe obaj na mnie spały tzn na brzuchu. Koty ponoć wyczuwajaNie wiem czy są tutaj jakieś kociary ale moja kotka uwielbia kłaść się mi na brzuchu i spać gdy np oglądamy film , wcześniej oczywiście musi sobie ugniesc spanie i jakoś do soboty o tym nie myślałam ale sytuacja jak codzień Maleństwo się układa a mój mąż nagle ja goni aby nie ugniatala mi brzucha. Trochę zbaranialam bo nie myślałam o tym w ten sposób , i sama zaczęłam ją teraz uczyć aby bardziej układała się na udach.
Póki jest gdzie przyjemnie jest jak sobie leży i mruczy maluszkowi
@Kacprysiowo dziękuję, jeszcze się wylegujemy, jeśli to dobre określenie przy dwójce kilulatkow Dziś było upalne i wietrznie, a pół godziny temu przeszła ulewa i się ochlodzilo. Jutro pewnie też tak będzie, więc będziemy robić nic no basen, bajkolandua itp, W sobotę wracamy do domu.
Ja już się wyleguje z bezalko Leszkiem, a M z chłopcami w Bajkolandii. Dziś rano byłam ledwo żywa, po śniadaniu wróciłam do pokoju. Wywiesilam kartkę "nie przeszkadzac" ale... tam dzidzius zaplakal, tam ktoś x walizka przejechał, ktoś drzwiami trzesnal i nie pospałam. Za to chłopcy mieli zabawę w detektywa z animatorem i super się bawili
U
U mnie Franek miał 3300 i 52cmA tak z ciekawosci zapytam bo wiem ze to u wszystkich inaczej bedzie ale jakie wagi mialy wasze dzieciaki jak sie urodzily?
U mnie pierwsza corka 3050g , druga 3300g i sie zastanawiam czy kazde nastepne wazy wiecej?
HappyElephant
Fanka BB :)
Urodzony w 41+1. Waga 3710g, miary nie znam.A tak z ciekawosci zapytam bo wiem ze to u wszystkich inaczej bedzie ale jakie wagi mialy wasze dzieciaki jak sie urodzily?
U mnie pierwsza corka 3050g , druga 3300g i sie zastanawiam czy kazde nastepne wazy wiecej?
Anet29
To mój synuś chyba największy 56 cm i 4140 wagi
Wow to ubranka odrazu 62 ja oba porody mialam tydzien po terminie, obie mialy 54 cm przy pierwszej corce doktorka mi powiedziala ze to straszna chudzina ale to tak z ironia bylo jakbym ja nie karmila wogole i nie przybierala na wadze jak moj przyjechal do szpitala to sie rozplakalam.
Aguu..la
A mi przyszedł smak na fasolke po bretońsku i jak tylko będe miec sprawną kuchnie, to ugotuje
Dagaaa m
Moja koleżanka z pracy miał w szumy. Chodziła po lekarzach i jak się ostatnio widzieliśmy to dalej było to samo...
W ciąży że starszym byłam u mamy. To był 8 tc, akurat oprócz rudego była jeszcze kotka brata. Obudzilam się w nocy, o obe obaj na mnie spały tzn na brzuchu. Koty ponoć wyczuwaja
@Kacprysiowo dziękuję, jeszcze się wylegujemy, jeśli to dobre określenie przy dwójce kilulatkow Dziś było upalne i wietrznie, a pół godziny temu przeszła ulewa i się ochlodzilo. Jutro pewnie też tak będzie, więc będziemy robić nic no basen, bajkolandua itp, W sobotę wracamy do domu.
Ja już się wyleguje z bezalko Leszkiem, a M z chłopcami w Bajkolandii. Dziś rano byłam ledwo żywa, po śniadaniu wróciłam do pokoju. Wywiesilam kartkę "nie przeszkadzac" ale... tam dzidzius zaplakal, tam ktoś x walizka przejechał, ktoś drzwiami trzesnal i nie pospałam. Za to chłopcy mieli zabawę w detektywa z animatorem i super się bawili
Dzięki. Myśle ze te szumy to takie od zatkania... Raczej.
Ale sobie fajnie odpoczywacie. Super .
A jak syn? Zdrowy juz?
Anet29
Zapraszam, podzielę się
ojej jeszcze wieksza ochote mi robisz i to na noc ja zjadlam juz hamburgera hehe nie wytrzymalam i po prostu musialam sobie zrobic, moje bobo to ma zachcianki w zadnej ciazy tak nie mialam.
Aguu..la
Dagaaa m
A mi przyszedł smak na fasolke po bretońsku i jak tylko będe miec sprawną kuchnie, to ugotuje
Coś mi zjadlo...
Dagaa mam fasolke jeszcze z ostatniego razu jak smaka narobiłyście.... Zasłoikowana...
Jutro tak bigosik zrobie.
Oby szybko Ci ta kuchnie zrobili. Kciukasy .
reklama
Szymonowa matka
Aktywna w BB