reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Wróciłam od ginekologa. Wszystko w porzadku dzidzia rosnie ladnie ,wszystko w normie. Ale nic mi nie wolno , o cwiczeniach to moge pomarzyć. Musze wszystko zeobic zeby nie miec rozwarcia Tak jak mialam w.poprzedniej ciąży.co do plci hm... Ro powiedzial ze za wczesnie. Ale jak narazie.miedzy nogami nic nie widzi.
To kochana odpoczywaj, super, że z bobasem wszystko dobrze :)

reklama
Wróciłam od ginekologa. Wszystko w porzadku dzidzia rosnie ladnie ,wszystko w normie. Ale nic mi nie wolno , o cwiczeniach to moge pomarzyć. Musze wszystko zeobic zeby nie miec rozwarcia Tak jak mialam w.poprzedniej ciąży.co do plci hm... Ro powiedzial ze za wczesnie. Ale jak narazie.miedzy nogami nic nie widzi.
No to pewnie dziewczynka bedzie ;) :) oszczędzaj się :)

Ja dzis tez zamulona, gliwa boli ale nie tak bardzo, za to co wstane, to mi sie w glowie kreci :(

Mi tez sie od kilku dni kreci, pewnie cisnienie kiepskie przy tych upalach choc ja zawsze mialam z tym problem.

A ja dzisiaj robię fasolkę szparagową z bułką tartą.. mmm.. kilka dni za mną chodziła, aż w końcu ją dopadłam :D

Za mna tez chodzi juz ja kilka razy ogladalam w sklepie :D ale ciagle mnie nie ma w domu i nie mam kiedy zrobic :(

Czy was tez czasem brzuchy bola?

Ja tez mam slaby dzien.
Zrobilam ponad 15 km na rowerze, Kam zrobil obiad i padłam.. 19 Daria sie budzi bo glodna ☺ ale mam smaka na bulke z serem i ketchupem.. ide do sklepu bo bulki nie mam :rolleyes2:

Dzięki. Zapisalam się na jutro. Od 12 jest Pani Laryngolog... Oczywiście prywatnie,bo na fundusz mnie Pani chciała we wrześniu zapisac... :( co za kraj...
Ale licze ze wkońcu puści. Solwax mam z apteki. Po aplikacji czekam, płukam i licze na cud ;).
Jako kobietę w ciąży muszą Cię przyjąc do specjalisty w ciagu 7 dni. Warto o tym pamiętać.

Burzy jeszcze nie ma chociaż wieje od poludnia, czekam na ten deszcz bo ledwo da się wytrzymać w tej duchocie :(

Apetyt mi powoli wraca więc coś czuję że kg szybko same przyjdą :D też w większości na kanapkach bo kotleta, kurczaka itd nie potrafię przełknąć.na grillach jadę na salatkach [emoji14]

reklama
Nie wiem czy są tutaj jakieś kociary ale moja kotka uwielbia kłaść się mi na brzuchu i spać gdy np oglądamy film , wcześniej oczywiście musi sobie ugniesc spanie i jakoś do soboty o tym nie myślałam ale sytuacja jak codzień Maleństwo się układa a mój mąż nagle ja goni aby nie ugniatala mi brzucha. Trochę zbaranialam bo nie myślałam o tym w ten sposób , i sama zaczęłam ją teraz uczyć aby bardziej układała się na udach.
Póki jest gdzie przyjemnie jest jak sobie leży i mruczy maluszkowi :)
Nic brzuszkowi nie będzie, a kotka sama zrezygnuje, gdy zrobi jej się niewygodnie na wypukłościach ;)

Ja mam dwa koty brytyjskie :D

A ja dzisiaj robię fasolkę szparagową z bułką tartą.. mmm.. kilka dni za mną chodziła, aż w końcu ją dopadłam :D
Aaaaa, przestań! Moje ukochane warzywo, a w UK nie ma :( Raz czy dwa dorwałam mrożoną na polskim dziale w sklepie...

Do góry