@natka100 placilam 14tys ale w tym byla takze operacja przepukliny pępka, bo po porodach zostal mi taki brzydki wielki guzik, a nie pepek
ja co prawda poszlam z mysla tylko o piersiach, a Pani doktor jak zobaczyla pepek, to powiedziala, ze musi mi go zrobic! No ale finanse..taki zabieg dodatkowe 3tys, jak zobaczyla, ze sie waham,to stwierdzila, ze zrobi za 500zl i nawet moge oddac za miesiac
chirurg z powolania
w kazdym razie ja wybralam w katalogu piersi ( jak to ladnie brzmi
) bo bardzo chcialam efekt jak najbardziej naturalny
no i mam, rozmiar wyszedl 70D ale z kompletnego zera. Piersi sa jak naturalne tylko ladne jedrne
@MamaXTrzy kurde efekt piorunujacy! Ale jaka Ty ladna!
gratuluję
A kto pytal o krostki? Ja mam ale wysypalo mi cale nogi...pamietam, ze w kazdej ciazy tak mialam :/
Co do pratnerow, sluhajcie ja nigdy od zadnego nie uslyszalam niczego przykrego...mialam trzy powazne zwiazki, w sensie ten jest trzeci i zaden nigdy nie powiedział, ze zle wygladam. Zawsze sluchalam komplementow, teraz M jest specyficzny, bo to czlowiek bardzo skryty np z uczuciami, bardziej okazuje jak mowi, ale nasluchalam sie duzo, widze jak na mnie patrzy, zawsze powtarzal "najlepsza dupka w miescie"
wiem, ze przesadzal ale milo mi bylo. My mamy tez poczucie humoru i czesto w zartach sobie dogryzamy, wczoraj wieczorem stalam w kuchni, popatrzyl na mnie i mowi " ooo dupka rosnie widzę" no to ja wzrok..a ten " bedzie brazylijska" ha ha. Oblalam go woda ze szklanki, a on mnie wygilgal
taki mamy klimat i za to go kocham
czasem jak wszyscy zaczniemy sie wyglupiac, to jakby ktos widzial, to do Toszka jak nic skierowal