reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Od dwóch dni kompletnie nie mam czasu do Was zaglądać :( Mamy tyle rzeczy na budowie. Chcemy się pod koniec sierpnia wprowadzić do nowego domku i spokojnie oczekiwać na dzidziusia, ale niestety wszystko idzie pod górkę. Jesteśmy już z mężem tak zmęczeni że pod koniec dnia ja padam jak kawka.
Udanych wizyt życzę dziewczyny :)

reklama
Dzień dobry kochane. Umieram z głodu, a badanie glukozy mam za 2h i to w dodatku 2h kolejne bez jedzenia będzie więc zjem śniadanie dopiero za 4 godziny uuuuuuu

Wczoraj miałam was zapytać ale przez te przeboje z żebem zapomniałam - czy któraś też ma problem z wodnymi krostkami na dekolcie? No tragedia jakąś u mnie :(:( I nie wiem czym walczyć :(
Powodzenia na glukozie, tez chyba zrobię wcześniej.
A te skórne problemy niestety mnie też dotyczą i nie wiem jak dobie z nimi radzić. Teraz die trochę opalać to tsk nie widać.
Akurat tam w jednoczesciowym sie nie ma czym chwalić, jak chodzacy kosciotrup[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Rzeczywiście na tym pierwszym jesteś chudzuitka, ale szczęśliwa i to ważne :)
Wow ja jestem w szoku twojej przemiany. Powinnas byc inspiracja dla innych kobiet, ze zawsze mozna sie zmienic i zaczac od nowa. U mnie w rodzinie. Jedna miala zmniejszanie żołądka rok temu ponad ale nadal jest gruba i nic to nie dało.
Kuzyna żona tez miała zmniejszany. Schudła 70 kg, miała skórę do wycięcia. Nie wiem na czym stanęło, bo ich nie widuje.

Ja mam dzisiaj ginekologa i sie lękam. Moze poznam płeć.
Powodzenia!

Na mazurach od rana pali słońce. Może dziś tył nóżek opale. Musze przystopowac z jedzeniem. Póki co byłam max 1 kg na plusie, a stąd na pewno wrócę większa. Dziś przy śniadaniu nie szalalam to nie czuje się ociezala, ale na wczorajszej kolacji przesadziłem ;

Jak już zdjęcia poszły w ruch to jedyne które na telefonie znalazłam moje e całości z 2016 roku ok 67 kg właśnie, teraz pewnie 5 więcej a mi się w oponce zbiera :D Zobacz załącznik 869437
Ale super kiecka[emoji173] chudzina.

Ja i tak mysle ze jak dzieki swojemu mężczyźnie kobieta sie czuje jak milion dolarów to bez względu na kg ktore ma

Ale super kiecka[emoji173] chudzina.

Ja i tak mysle ze jak dzieki swojemu mężczyźnie kobieta sie czuje jak milion dolarów to bez względu na kg ktore ma
Dokładnie ! Ja się pozbylam komplesow jak poznałam mojego meza, i z tego co tu czytam sporo dziewczyn ma podobnie, facetów u boku którzy kochają tak jak jest i cieszą się wyglądem swoim wybranek ;)
Rano się zbierałam do pracy i biegalan jak zwykle spóźniona już do pracy a mąż zasypany leżąc jeszcze w łóżku powiedział ze ślicznie wyglądam :D

@MamaXTrzy to bardzo przykre że rodzina jest w stanie wypowiadać takie słowa, niestety ludzie potrafią być okropni. Jesteś piękna kobieta, masz śliczna buzke:) najważniejsze że teraz otaczasz się ludźmi którzy Cię kochają za to że jesteś ;) Twoja przemiana jest extra tym bardziej że skóra tak Ci się ładnie wciągnęła. Dodatkowe kg napewno zrzucisz moment po ciąży:)

@natka100 placilam 14tys ale w tym byla takze operacja przepukliny pępka, bo po porodach zostal mi taki brzydki wielki guzik, a nie pepek :) ja co prawda poszlam z mysla tylko o piersiach, a Pani doktor jak zobaczyla pepek, to powiedziala, ze musi mi go zrobic! No ale finanse..taki zabieg dodatkowe 3tys, jak zobaczyla, ze sie waham,to stwierdzila, ze zrobi za 500zl i nawet moge oddac za miesiac :D chirurg z powolania ;) w kazdym razie ja wybralam w katalogu piersi ( jak to ladnie brzmi ;) ) bo bardzo chcialam efekt jak najbardziej naturalny :) no i mam, rozmiar wyszedl 70D ale z kompletnego zera. Piersi sa jak naturalne tylko ladne jedrne :)

@MamaXTrzy kurde efekt piorunujacy! Ale jaka Ty ladna! :)gratuluję :)

A kto pytal o krostki? Ja mam ale wysypalo mi cale nogi...pamietam, ze w kazdej ciazy tak mialam :/

Co do pratnerow, sluhajcie ja nigdy od zadnego nie uslyszalam niczego przykrego...mialam trzy powazne zwiazki, w sensie ten jest trzeci i zaden nigdy nie powiedział, ze zle wygladam. Zawsze sluchalam komplementow, teraz M jest specyficzny, bo to czlowiek bardzo skryty np z uczuciami, bardziej okazuje jak mowi, ale nasluchalam sie duzo, widze jak na mnie patrzy, zawsze powtarzal "najlepsza dupka w miescie" ;) wiem, ze przesadzal ale milo mi bylo. My mamy tez poczucie humoru i czesto w zartach sobie dogryzamy, wczoraj wieczorem stalam w kuchni, popatrzyl na mnie i mowi " ooo dupka rosnie widzę" no to ja wzrok..a ten " bedzie brazylijska" ha ha. Oblalam go woda ze szklanki, a on mnie wygilgal ;) taki mamy klimat i za to go kocham :) czasem jak wszyscy zaczniemy sie wyglupiac, to jakby ktos widzial, to do Toszka jak nic skierowal ;)

reklama
A jeszcze co do piersi, pisalam, ze myslalam o tym pare lat..w koncu pewnego ranka sie obudzilam, zlapalam za tel, zadzwonilam do kliniki w Bytomiu, Pani doktor kazala przyjechac na konsultacje dzien pozniej...dopiero po tym tel powiedziałam M, odradzal mi i bal sie o mnie, ale ja bylam zdecydowana. Pojechalismy..skonczylo sie tak, ze dostalam skierowanie na usg, krew itd i za tydzien zabieg :) takze to byl mega spontan :) Zrobilabym to jeszcze raz, po zabiegu najgorsze byly 3dni, a potem juz robilam totalnie wszystko i nic nie bolalo.

Do góry