reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzień dobry kochane. Umieram z głodu, a badanie glukozy mam za 2h i to w dodatku 2h kolejne bez jedzenia będzie więc zjem śniadanie dopiero za 4 godziny uuuuuuu

Wczoraj miałam was zapytać ale przez te przeboje z żebem zapomniałam - czy któraś też ma problem z wodnymi krostkami na dekolcie? No tragedia jakąś u mnie :(:( I nie wiem czym walczyć :(
Na dekoldzie nie, ale na twarzy mam problem. Kupilam sobie olej z piechotki- perilla (firmy etja), naturalny olej o dzialaniu p/tradzikowaym, p/bakteryjnym. Jest fakny, aczkolwiek- śmierdzi.

reklama
Na szczęście nic nie musiałam wycinac, i chya gdybym musiala to robila bym wszystko aby nie isc na kolejna operacje, zs duzo stresów a kilka już mialam. Jedynie bym cycki zrobila [emoji23]
Teraz mam 66 kg i prawdę powiedziawszy czuje sie jak gruba bela a juz jak ktoś skomentuje ze przytylam to zaraz chce mi sie płakać. Cale zycie bylam wyzywana przez rodziców i siostry od grubych swin , doslownie kilka razy dziennie slyszalam NIE ŻRYJ GRUBA SWINIO, PATRZ JAK WYGLADASZ GRUBASIE OBLESNY i takie tam a majac 177 cm wzrostu i 80 kg to wcale noe bylam jakims grubasem tylko bylam kobieca bardzo z duzym cycem. I tak mi to zniszczylo glowe i emocje ze podejrzewam dlatego chcialam byc jak najchudsza. To niestety problem w głowie i dzieki mojej rodzinie
Straszne. Na szczescie masz juz swoja kochającą rodzinke i wg mnie jestes piekna babka!

Od dwóch dni kompletnie nie mam czasu do Was zaglądać :( Mamy tyle rzeczy na budowie. Chcemy się pod koniec sierpnia wprowadzić do nowego domku i spokojnie oczekiwać na dzidziusia, ale niestety wszystko idzie pod górkę. Jesteśmy już z mężem tak zmęczeni że pod koniec dnia ja padam jak kawka.
Udanych wizyt życzę dziewczyny :)
Wiem co przechodzisz, i w dodatku jeszcze w ciazy to podwojne zmęczenie. Zazwyczaj budowy sie odwlekają, ale na pewno do porodu juz zdązycie sie urządzić [emoji4]

Dziewczyny, miała któraś z was tak ze na początku nie było żadnych mdłości a w drugim trymestrze wam się pogorszyło? Leżę właśnie na kanapie i nie jestem w stanie zjeść kanapki bo mnie mdli i Wgle słaba się czuje :(
Ja tak mialam jak weszłam w drugi trymestr ale to trwalo krotko naszczescie moze z tydzien teraz już jest ok:)

Dziewczyny, miała któraś z was tak ze na początku nie było żadnych mdłości a w drugim trymestrze wam się pogorszyło? Leżę właśnie na kanapie i nie jestem w stanie zjeść kanapki bo mnie mdli i Wgle słaba się czuje :(
Ja nie mialam, teraz jako takich tez nie mam, ale rano co jakis czas mam odruch wymiotny :/ wlasnie sie boje zeby sie dopiero te mdlosci nie zaczęły...

Mam tak samo. Tak sie cieszylam jak minął pierwszy trymestr, ze obyło sie bez wymiotów. Aż tu nagle w drugim mdłości i wymioty (nie codziennie, ale często) [emoji52]

reklama
Witajcie w ten gorący dzień, trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty :) Mam pytanie, czy używacie jakichś kremów przeciwko rozstępom? Jestem alergikiem i boję się stosować czegokolwiek nowego, macie może coś godnego polecenia?

Do góry