reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Akurat tam w jednoczesciowym sie nie ma czym chwalić, jak chodzacy kosciotrup[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Kochana domyślam się że po takim zrzucie kilogramów można się było zachlysnac kosteczki na wierzchu, znam kilka dziewczyn po resekcji żołądka i każda jedna przechodziła przez etap szkieletorka :)

reklama
Ogromna różnica i w dodatku nie widzę abyś miała problem z nadmiarem skóry po takim schudnieciu :D ja to całe życie efekt jo-jo od 62 do 72 a najlepiej się czuje przy 67/68. Niestety lubię słodycze i zaczęłam siedzącą prace ponad rok temu i tak przed ciążą miałam te 72 ale w pierwszym miesiącu schudłam 2 kg, teeraz już w domu się nie wazylam tylko u lekarza a tam w ubraniach i popołudniu

Ogromna różnica i w dodatku nie widzę abyś miała problem z nadmiarem skóry po takim schudnieciu :D ja to całe życie efekt jo-jo od 62 do 72 a najlepiej się czuje przy 67/68. Niestety lubię słodycze i zaczęłam siedzącą prace ponad rok temu i tak przed ciążą miałam te 72 ale w pierwszym miesiącu schudłam 2 kg, teeraz już w domu się nie wazylam tylko u lekarza a tam w ubraniach i popołudniu
Na szczęście nic nie musiałam wycinac, i chya gdybym musiala to robila bym wszystko aby nie isc na kolejna operacje, zs duzo stresów a kilka już mialam. Jedynie bym cycki zrobila [emoji23]
Teraz mam 66 kg i prawdę powiedziawszy czuje sie jak gruba bela a juz jak ktoś skomentuje ze przytylam to zaraz chce mi sie płakać. Cale zycie bylam wyzywana przez rodziców i siostry od grubych swin , doslownie kilka razy dziennie slyszalam NIE ŻRYJ GRUBA SWINIO, PATRZ JAK WYGLADASZ GRUBASIE OBLESNY i takie tam a majac 177 cm wzrostu i 80 kg to wcale noe bylam jakims grubasem tylko bylam kobieca bardzo z duzym cycem. I tak mi to zniszczylo glowe i emocje ze podejrzewam dlatego chcialam byc jak najchudsza. To niestety problem w głowie i dzieki mojej rodzinie

Jak już zdjęcia poszły w ruch to jedyne które na telefonie znalazłam moje e całości z 2016 roku ok 67 kg właśnie, teraz pewnie 5 więcej a mi się w oponce zbiera :D
FB_IMG_1529562613304_1.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1529562613304_1.jpg
    FB_IMG_1529562613304_1.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 271
Na szczęście nic nie musiałam wycinac, i chya gdybym musiala to robila bym wszystko aby nie isc na kolejna operacje, zs duzo stresów a kilka już mialam. Jedynie bym cycki zrobila [emoji23]
Teraz mam 66 kg i prawdę powiedziawszy czuje sie jak gruba bela a juz jak ktoś skomentuje ze przytylam to zaraz chce mi sie płakać. Cale zycie bylam wyzywana przez rodziców i siostry od grubych swin , doslownie kilka razy dziennie slyszalam NIE ŻRYJ GRUBA SWINIO, PATRZ JAK WYGLADASZ GRUBASIE OBLESNY i takie tam a majac 177 cm wzrostu i 80 kg to wcale noe bylam jakims grubasem tylko bylam kobieca bardzo z duzym cycem. I tak mi to zniszczylo glowe i emocje ze podejrzewam dlatego chcialam byc jak najchudsza. To niestety problem w głowie i dzieki mojej rodzinie
O kurde :O jak można być tak okrutnym ?

reklama
Dzien dobry dziewczynki!
Panda wstała, sniadanie zaliczylam kawe wypilam... zbieram sie i jade jeszcze ( na rowerze oczywiscie ) do ksiegowej posprzatac do konca w uurzedzie skarbowym. Mam nadzieje ze na moja korzysc bedzie ☺ zycze milego dnia wszystkim, udanych wizyt!

Do góry