Kochana domyślam się że po takim zrzucie kilogramów można się było zachlysnac kosteczki na wierzchu, znam kilka dziewczyn po resekcji żołądka i każda jedna przechodziła przez etap szkieletorkaAkurat tam w jednoczesciowym sie nie ma czym chwalić, jak chodzacy kosciotrup[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
reklama
Aleksandra1990
Aktywna w BB
Ogromna różnica i w dodatku nie widzę abyś miała problem z nadmiarem skóry po takim schudnieciu ja to całe życie efekt jo-jo od 62 do 72 a najlepiej się czuje przy 67/68. Niestety lubię słodycze i zaczęłam siedzącą prace ponad rok temu i tak przed ciążą miałam te 72 ale w pierwszym miesiącu schudłam 2 kg, teeraz już w domu się nie wazylam tylko u lekarza a tam w ubraniach i popołudniu
natka100
Fanka BB :)
Wow ja jestem w szoku twojej przemiany. Powinnas byc inspiracja dla innych kobiet, ze zawsze mozna sie zmienic i zaczac od nowa. U mnie w rodzinie. Jedna miala zmniejszanie żołądka rok temu ponad ale nadal jest gruba i nic to nie dało.
MamaXTrzy
Na szczęście nic nie musiałam wycinac, i chya gdybym musiala to robila bym wszystko aby nie isc na kolejna operacje, zs duzo stresów a kilka już mialam. Jedynie bym cycki zrobila [emoji23]Ogromna różnica i w dodatku nie widzę abyś miała problem z nadmiarem skóry po takim schudnieciu ja to całe życie efekt jo-jo od 62 do 72 a najlepiej się czuje przy 67/68. Niestety lubię słodycze i zaczęłam siedzącą prace ponad rok temu i tak przed ciążą miałam te 72 ale w pierwszym miesiącu schudłam 2 kg, teeraz już w domu się nie wazylam tylko u lekarza a tam w ubraniach i popołudniu
Teraz mam 66 kg i prawdę powiedziawszy czuje sie jak gruba bela a juz jak ktoś skomentuje ze przytylam to zaraz chce mi sie płakać. Cale zycie bylam wyzywana przez rodziców i siostry od grubych swin , doslownie kilka razy dziennie slyszalam NIE ŻRYJ GRUBA SWINIO, PATRZ JAK WYGLADASZ GRUBASIE OBLESNY i takie tam a majac 177 cm wzrostu i 80 kg to wcale noe bylam jakims grubasem tylko bylam kobieca bardzo z duzym cycem. I tak mi to zniszczylo glowe i emocje ze podejrzewam dlatego chcialam byc jak najchudsza. To niestety problem w głowie i dzieki mojej rodzinie
Dagaa11
Trzymam kciuki za udaną wizyte! A jakieś przeczuxia co.do płci?Ja mam dzisiaj ginekologa i sie lękam. Moze poznam płeć.
Aleksandra1990
Aktywna w BB
natka100
Czuje sie na dziewczynke ale sie okaże . moze za bardzo bym chciała.Trzymam kciuki za udaną wizyte! A jakieś przeczuxia co.do płci?
Aleksandra1990
Aktywna w BB
O kurde :O jak można być tak okrutnym ?Na szczęście nic nie musiałam wycinac, i chya gdybym musiala to robila bym wszystko aby nie isc na kolejna operacje, zs duzo stresów a kilka już mialam. Jedynie bym cycki zrobila [emoji23]
Teraz mam 66 kg i prawdę powiedziawszy czuje sie jak gruba bela a juz jak ktoś skomentuje ze przytylam to zaraz chce mi sie płakać. Cale zycie bylam wyzywana przez rodziców i siostry od grubych swin , doslownie kilka razy dziennie slyszalam NIE ŻRYJ GRUBA SWINIO, PATRZ JAK WYGLADASZ GRUBASIE OBLESNY i takie tam a majac 177 cm wzrostu i 80 kg to wcale noe bylam jakims grubasem tylko bylam kobieca bardzo z duzym cycem. I tak mi to zniszczylo glowe i emocje ze podejrzewam dlatego chcialam byc jak najchudsza. To niestety problem w głowie i dzieki mojej rodzinie
reklama
Dzien dobry dziewczynki!
Panda wstała, sniadanie zaliczylam kawe wypilam... zbieram sie i jade jeszcze ( na rowerze oczywiscie ) do ksiegowej posprzatac do konca w uurzedzie skarbowym. Mam nadzieje ze na moja korzysc bedzie ☺ zycze milego dnia wszystkim, udanych wizyt!
Panda wstała, sniadanie zaliczylam kawe wypilam... zbieram sie i jade jeszcze ( na rowerze oczywiscie ) do ksiegowej posprzatac do konca w uurzedzie skarbowym. Mam nadzieje ze na moja korzysc bedzie ☺ zycze milego dnia wszystkim, udanych wizyt!