reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Wstyd to kraść :D chwal się, i tak uważam, że po ciąży się zaprzemy i w mig znowu będziemy superekstra laski :D
Ja przytyłam z córką 16, a w pół roku miałam 24 na minusie. A gdybym pewnie jadła co 3 h i trochę zdrowiej to i więcej bym zgubila. Wierzę że tym razem będzie tak samo[emoji23]

reklama
Wow ale ciałka :) Sabi wymiatasz :D ja póki co na wadze nie widzę różnicy ale za to mam ogromny problem ze stanikami. Wczoraj przeszłam całą galerię i nic. Mam mała miseczkę ale obwód w klatce ogromny... teraz tylko 85C by mnie ratowało ale nawet staników sportowych nie jestem w stanie ubrać, tak cisną w żebra :( dzisiaj dzien wolny i bede sprzątać, a jutro mam usuwanie pieprzyka z brzucha bo wyglada okropnie i rokuje niezbyt dobrze - mega sie tym stresuje

Dzień dobry kochane. Umieram z głodu, a badanie glukozy mam za 2h i to w dodatku 2h kolejne bez jedzenia będzie więc zjem śniadanie dopiero za 4 godziny uuuuuuu

Wczoraj miałam was zapytać ale przez te przeboje z żebem zapomniałam - czy któraś też ma problem z wodnymi krostkami na dekolcie? No tragedia jakąś u mnie :(:( I nie wiem czym walczyć :(

Dzień dobry kobietki! Kawa wypita i zaraz czas lecieć do pracy, dobrze, że to już czwartek jeszcze 2 dni i weekend.

@Julianna_Szcz tak, ja mam natomiast u mnie pojawiają się jeszcze na ramionach, nic z nimi nie robię, jedyne co to przemywam tonikiem antybakteryjnym i mam wrażenie, że trochę pomaga :)

Co do wózka to i ja mam dylemat czy kupić 3w1 czy osobno gondole i spacerówkę, no i zastanawiam się jakie koła będą się sprawdzać zimą.

Jak Wasza waga dziewczyny? Ja chyba weszłam w fazę tycia, w tydzień 1,5 kilo na plusie czyli 3 od początku.. a brzucha nie widać, był czas, że coś tam się pojawiło ale mam wrażenie jakby zmalał a nie urósł (chyba, że mi się wydaje, mogę być nieobiektywna, doszukuje się codziennie krągłości) :D no i woda mi się zatrzymuje, robi mi się celulit na tyłku.. najgorzej :D
Ja mam 3 kg na plusie, a przed ciaza zeby zajsc w ciaze musialam przytyć z 50 do 61 bo jak mialam ponizej 58 to nie mialam okresu.

Ale jestescie szpryyyyyyyychy [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ja to nie mowie. 120 kg na liczniku mialam i nie ukrywam wycielam żołądek ponad trzy lata temu
FB_IMG_1492987513833.jpg
FB_IMG_1511115987603.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1492987513833.jpg
    FB_IMG_1492987513833.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 224
  • FB_IMG_1511115987603.jpg
    FB_IMG_1511115987603.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 224
Widze ze wczoraj mnie duzo ominęło. Gosci mialam prawie caly dzien i pierogi robilam, wymyslilam jakieś inne i pyszne byly. Nawet mezowi na sniadanie smazylam.

Oglądam prowokację Betlejewskiego o porwaniu dzieci. Matko kochana, ludzie patrza jak porywaja dziecko a przechodnie nic[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

reklama
Do góry