reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@Sabi32 rozumiem, ja od zawsze marzylam o takiej opercacji czy zabiegu o ktorym pisalas ale nie starczylo mi odwagi chyba:) no a myslalam o tym setki razy..jakos przy M nie mam tego uczucia juz ale pewnie kiedys wroci..no chyba ze moj M okaze sie po prostu najlepszy ever i nigdy nie wroci:D chociaz nie twierdze ze zrobilas zabieg z powodu braku wsparcia partnera, po prostu dopisuje Ci odwaga;) ja sie troche tlumacze i pocieszam:D ech moglam zrobic..no nic to..jakos to bedzie:D wygladasz extra:) @Julianna_Szcz tez extra laska:D ja u Ciebie widze cycki..u mnie jest gorzej...:p
Kochana Ty u mnie widzisz push upy podtrzymujące skórki które przed pierwszą ciaza były ładnym młodym jednym biustem xD

O ku... jakie foki.... Przepraszam, ale ja uwielbiam zadbane ciałka, takie wycwiczone z uniesiona pupka. Mega!!! Haha kiedyś do tego dojdę. Mam rozbudowane mięśnie, ale jeszcze ten tłuszcz... Robilam rok temu pomiar składu masy ciała o mam dużą masę mięśniową. Trochę tego stracę przez ciążę, bo mało ćwiczę ze wxgledi na kiepskie samopoczucie. Do tego przytyłam w zimie 4 kg ... i miałam kiepskie treningi. Nie wiem jak dam rade przy trójce, ale będę się starała.

Ja o panoramie nie słyszałam nigdy. Nawet przez chwilę myślałam, że słownik spłatał figla i coś przestawil.

Co do fotelików, to przy pierwszym dziecku M dostał zadanie. Miał znaleźć najbezpieczniejszy sprzęt dla syna. Padło wtedy na recaro z baza isofix. Sprzedałam go rok temu, a teraz musze znowu kupić.

No robilam bo mialam.kompleks mega i wlasnie zrobilam dla siebie, bo M twierdzil, ze oczywiscie sa cudowne, choc same sutki ;) myslalam o operacji jakies 7 lat, ale wlasnie odwagi bylo mi brak, w koncu powiedziałam sobie " teraz albo nigdy" i w sierpniu bedzie rok ;)
Ale rozmiar i kasztalt jak naturalne, nie chcialam efektu sztucznych pilek i chyba sie udalo ;)
Na pierwszej fotce mam cudowny stanik z ali do wiekszych dekoltow :)
Druga w stroju, widac, ze piersi po operacji wcale nie sa wielkie :)
A trzecie jest w staniku, zwyklym takim bez push upow wkoncu :)
Ciekawa jestem jak bedzie przy karmieniu, jedno co mnie cieszy, to to, ze beda zawsze jedrne :D

Załączniki

• IMG_20180226_114910.jpg
    IMG_20180226_114910.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 129
  • IMG_20171204_110630.jpg
    IMG_20171204_110630.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 142
  • IMG_20180418_135559.jpg
    IMG_20180418_135559.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 127
@Sabi32 ojacie..ale szał..czemu ja se nie powiedzialam teraz albo nigdy:) czyli zrobilas w moim wieku..no teraz jakos tak niefortunnie:D ale moze na 40tke se prezent zrobie:D ee teraz juz pewnie bedzie mi zawsze szkoda kasy bo tu mieszkanie mozna powiekszyc tu samochod zmienic:p na szczescie jestesmy bez kredytow z walsnym mieszkaniem..szok..M tez byl zawsze przeciwko operacji albo sie zgrywal bo mu powaznie mowilam na poczatku naszej znajomosci ze planuje zrobic operejszyn..no nic to:)

A mi nikt nic nie mówi, bo nikt nic nie wie :D
Ja waze 60kg, ale jestem dosc wysoka 174cm. Z racji, ze cwiczylam, to nie bylam szkieletorem, bo to i owo sobie wycwiczylam. Teraz rowniez cwicze i zamierzam jak najdluzej, ale ograniczylam sie do 2-3 razy w tyg i przestawilam na cwiczenia dla kobiet w ciąży.
Najbardziej sie smieje z moich ćwiczeń z hula hop :D tak intensywnie cwiczylam na marne :D az siniaki na brzuchu mialam ;)
Ale po ciazy wracam do krecenia, talia ladna sie robi :) z chudzielca wypracowalam sobie fajna figure cwiczac w domu, jedynie nie moge nijak przybrac w ramionach, denerwuja mnie moje kosci wystajace :D no ale nie mozna miec wszystkiego.
Pochwale sie, tylko nie mam foty przed, a szkoda, bo to byla tak niefajna chudosc ;) :)Zobacz załącznik 869383
Jest moc! Motywujesz, pokazujac ze w domu tez mozna! [emoji4]

reklama
Do góry