Kacprysiowo
Moderatorka
Sabi robiłaś cycki? Ale czad :-)!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana Ty u mnie widzisz push upy podtrzymujące skórki które przed pierwszą ciaza były ładnym młodym jednym biustem xD@Sabi32 rozumiem, ja od zawsze marzylam o takiej opercacji czy zabiegu o ktorym pisalas ale nie starczylo mi odwagi chyba no a myslalam o tym setki razy..jakos przy M nie mam tego uczucia juz ale pewnie kiedys wroci..no chyba ze moj M okaze sie po prostu najlepszy ever i nigdy nie wroci chociaz nie twierdze ze zrobilas zabieg z powodu braku wsparcia partnera, po prostu dopisuje Ci odwaga ja sie troche tlumacze i pocieszam ech moglam zrobic..no nic to..jakos to bedzie wygladasz extra @Julianna_Szcz tez extra laska ja u Ciebie widze cycki..u mnie jest gorzej...
A ile kosztowały? Ja mam 75 c i calkiem ladne ale zawsze chcialam miec o wiele większeMoj takze nie chcial, biadolil po co mi to, ale nie posluchalam i cholernie nie żałuję najlepsza decyzja
Jest moc! Motywujesz, pokazujac ze w domu tez mozna! [emoji4]A mi nikt nic nie mówi, bo nikt nic nie wie
Ja waze 60kg, ale jestem dosc wysoka 174cm. Z racji, ze cwiczylam, to nie bylam szkieletorem, bo to i owo sobie wycwiczylam. Teraz rowniez cwicze i zamierzam jak najdluzej, ale ograniczylam sie do 2-3 razy w tyg i przestawilam na cwiczenia dla kobiet w ciąży.
Najbardziej sie smieje z moich ćwiczeń z hula hop tak intensywnie cwiczylam na marne az siniaki na brzuchu mialam
Ale po ciazy wracam do krecenia, talia ladna sie robi z chudzielca wypracowalam sobie fajna figure cwiczac w domu, jedynie nie moge nijak przybrac w ramionach, denerwuja mnie moje kosci wystajace no ale nie mozna miec wszystkiego.
Pochwale sie, tylko nie mam foty przed, a szkoda, bo to byla tak niefajna chudosc Zobacz załącznik 869383
Ja też mam z 5 na plusie... Przeraziłam się... [emoji33]Niestety nie ma sie czym chwalić ale csle 6 na plusie