reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

@motylkowelove juz tyle razy kończyłas temat, a co przerzucę stronę to dalej ciągniesz... Dasz rade być na tyle odważna i naprawdę skończyc? Są tu inne fajne tematy, luźne rozmowy... Ktoś coś napisze i jest pomijany, ja np wielokrotnie...w sumie już przywyklam. Nie każdy ma czas i chęc non stop klikac na bb. Ja akurat przyszlam juz do pokoju odpocząć i wskoczyłam zobaczyć co słychać...no i widzę, temat dalej walkowany... Nie to samo było z prenatalnymi? To samo...

reklama
Dziewczynki a jaki wozek ogolnie możecie polecic bo mimo tego ze juz jestem mamą to jestem zielona w tym temacie bo bylo to 12 lat temu i wtedy mialam wozek ale jakiejś firmy "krzak":p
Wszystko zależy od Twoich potrzeb. Ja jestem wierna x-landerowi. Ale nigdy nie zdecydowałam sie na 3w1. Te nosidełka/foteliki to takie często antymandaty po prostu. Fotelik mieliśmy recaro z baza, miał 5*
Pierwszy wózek typowo terenowy bez skretnych kół, drugi już koniecznie ze skretnymi. Opcji jest mnóstwo :)

Wszystko zależy od Twoich potrzeb. Ja jestem wierna x-landerowi. Ale nigdy nie zdecydowałam sie na 3w1. Te nosidełka/foteliki to takie często antymandaty po prostu. Fotelik mieliśmy recaro z baza, miał 5*
Pierwszy wózek typowo terenowy bez skretnych kół, drugi już koniecznie ze skretnymi. Opcji jest mnóstwo :)
Kurcze jest tego tyle ze idzie zwariować:wink:

@motylkowelove juz tyle razy kończyłas temat, a co przerzucę stronę to dalej ciągniesz... Dasz rade być na tyle odważna i naprawdę skończyc? Są tu inne fajne tematy, luźne rozmowy... Ktoś coś napisze i jest pomijany, ja np wielokrotnie...w sumie już przywyklam. Nie każdy ma czas i chęc non stop klikac na bb. Ja akurat przyszlam juz do pokoju odpocząć i wskoczyłam zobaczyć co słychać...no i widzę, temat dalej walkowany... Nie to samo było z prenatalnymi? To samo...
Ja z moim dzieckiem nie jestem w stanie być na bieżąco i odpisywać każdemu.. wieczorami jak śpi sprawdzam jak wizyty i co u Was. Dodatkowo jestem na forum z poprzedniej ciąży, jest partner i obowiązki..nie ma tak czasu..

Ale zgrzyty i gownoburze są kompletnie tu niepotrzebne!

Dlatego ja wychodze , bo przez takie własnie jak Wy czepialskie , które same zaczęły temat chciałam podkreślić , zrobiło się wielkie G ... wkręcając kogoś , że to czyjas wina ... dla mnie to jest po prostu chore zachowanie i bez sensu .
Pisałyśmy sobie pisałyśmy temat był skończony na zasadzie tematu co na obiad... były 3 madralińskie zaczęły gadke i maja wąty do kogoś kto nie miał złych zamiarów ... dlatego sorry ale ja nie mam na takie coś chęci ani siły , bo dla mnie takie charaktery co by zjadły jedna drugą najchętniej to psują wgl tematy .

Cześć Kochaniutkie.Dziś czuję się wspaniale:)
Wcześniej nie miałam jak napisać ale już Wam daje znać jak było na prenatalnych:)
Wszystkie pomiary ok.Dzidzia zdrowiutka a Pani doktor stwierdziła że ona siusiora nie widzi i raczej już nie wyrośnie...Mam nadzieje,że tak zostanie:) Zapytała czy chcemy wiedzieć kto u mnie zamieszkuje bo ona dziś może to stwierdzić i pytała czy wolimy syna czy córkę ale że na połówkowym się spotkamy i ona potwierdzi bądz wykluczy to ale myśli że raczej przyjdę tylko potwierdzić:) Powiedzieliśmy że obojętnie (choć i tak wolelibyśmy córeczkę ale wolałam jej tego nie mówić:))
Mój gin wyliczył mi date porodu na 30 grudnia(OM 23.03) Dziś Pani na prenatalnych mi mówi,że wg OM termin to 28 grudzień a nie 30 a wg USG wychodzi 26 grudzień:)
Dziewczyny i teraz jakiego terminu mam się trzymać???:)

Cześć Kochaniutkie.Dziś czuję się wspaniale:)
Wcześniej nie miałam jak napisać ale już Wam daje znać jak było na prenatalnych:)
Wszystkie pomiary ok.Dzidzia zdrowiutka a Pani doktor stwierdziła że ona siusiora nie widzi i raczej już nie wyrośnie...Mam nadzieje,że tak zostanie:) Zapytała czy chcemy wiedzieć kto u mnie zamieszkuje bo ona dziś może to stwierdzić i pytała czy wolimy syna czy córkę ale że na połówkowym się spotkamy i ona potwierdzi bądz wykluczy to ale myśli że raczej przyjdę tylko potwierdzić:) Powiedzieliśmy że obojętnie (choć i tak wolelibyśmy córeczkę ale wolałam jej tego nie mówić:))
Mój gin wyliczył mi date porodu na 30 grudnia(OM 23.03) Dziś Pani na prenatalnych mi mówi,że wg OM termin to 28 grudzień a nie 30 a wg USG wychodzi 26 grudzień:)
Dziewczyny i teraz jakiego terminu mam się trzymać???:)
Ja też jestem pogubiona w tych terminach :D z om co innego, z usg co innego, w karcie ciąży jeszcze coś innego haha [emoji14] zapytam lekarza ba kolejnej wizycie, bo też już zgłupiałam :)

reklama
Laski dajcie juz spokoj... Jak macie cos do siebie to jest priv...

My mamy po synu wozek 3w1. Poki co bedziemy uzywac nosidla i gondoli, bo sa jak nowe. A jak male zacznie siedziec kupimy mała lekka spacerówke i dobry fotelik 6-36mc.

Ja wlasnie sobie hybrydki zrobilam... Na wywczas ;).

A jutro synowi wagary robie. Dzis ich 8 bylo w klasie. Nic juz nie robia to sobie dzionek wspolny zrobimy :blink:.

Miłego wieczoru i spokojnej nocy:tak:.

Do góry