@MamaXTrzy 6cm
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Pod samym pępkiem a 3 czy 5cm pod to różnica bo to już nie pod pępkiem hehe przeciez od pasa do pępka dużo nie ma
wszyscy mecz przeżywaja czekaja a ja mam w nosie ;p pospałam bo jakas zamuła mnie złapała
wszyscy mecz przeżywaja czekaja a ja mam w nosie ;p pospałam bo jakas zamuła mnie złapała
MatiMar
Hello! Mamuśki! W koncu się położyłam ogarnelam mieszkanie I przygotowałam gołąbki na jutro mmm... naszła mnie ochota I musialam zrobić ja to się nie mogę doczekać już tych pierwszych ruchów, mam nadzieję że teraz poczuje szybciej niż w 1 ciazy
motylkowelove
Ja wczoraj skończyłam jeść gołąbki robiłam w sobote
Kacprysiowo
Moderatorka
Kruszka dziękuje :-)
Ostatnio jak pisałaś sprawdzaliśmy dostępność i wyszło 4200 do zaakceptowania , ale dziś już tych pokoji nie ma i wyszły tylko jakieś lux i cena o 2 tys drożej... Lipa aż jestem zła, ja muszę gdzieś pojechać, no muszę :-) a strona tego ośrodka nas zauroczyła.
Ostatnio jak pisałaś sprawdzaliśmy dostępność i wyszło 4200 do zaakceptowania , ale dziś już tych pokoji nie ma i wyszły tylko jakieś lux i cena o 2 tys drożej... Lipa aż jestem zła, ja muszę gdzieś pojechać, no muszę :-) a strona tego ośrodka nas zauroczyła.
Sabi32
Ja wczoraj skończyłam jeść gołąbki robiłam w sobote
Ja dzis skonczylam jesc golabki a teraz mecz bedziemy ogladac
Ja cos oslablam...
Anet29
Ja dzis skonczylam jesc golabki a teraz mecz bedziemy ogladac
Ja cos oslablam...
A jak zamawiasz na ali to placisz zlotowkami czy przelicza ? zielona w tym jestem
Dagaa11
Przelicza Ci wg aktualbego kursu i płacisz normalnie w złotówkach ze swojego konta bankowegoA jak zamawiasz na ali to placisz zlotowkami czy przelicza ? zielona w tym jestem
reklama
motylkowelove
A podobno na ali lepiej robić przelew prZez stronę przelew24 czy jakoś bo można się nadziać ze się ktoś shakuje i potem przez Twoje konto robi zakupy i trzeba uważać.
Zuzik będzie dobrze [emoji4]
Zuzik będzie dobrze [emoji4]