reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Pod samym pępkiem a 3 czy 5cm pod to różnica :D bo to już nie pod pępkiem hehe przeciez od pasa do pępka dużo nie ma :D

wszyscy mecz przeżywaja czekaja a ja mam w nosie ;p pospałam bo jakas zamuła mnie złapała

Hello! Mamuśki! W koncu się położyłam ogarnelam mieszkanie I przygotowałam gołąbki na jutro mmm... naszła mnie ochota I musialam zrobić ;) ja to się nie mogę doczekać już tych pierwszych ruchów, mam nadzieję że teraz poczuje szybciej niż w 1 ciazy:)

Kruszka dziękuje :-)
Ostatnio jak pisałaś sprawdzaliśmy dostępność i wyszło 4200 do zaakceptowania , ale dziś już tych pokoji nie ma i wyszły tylko jakieś lux i cena o 2 tys drożej... Lipa aż jestem zła, ja muszę gdzieś pojechać, no muszę :-) a strona tego ośrodka nas zauroczyła.

reklama
A podobno na ali lepiej robić przelew prZez stronę przelew24 czy jakoś bo można się nadziać ze się ktoś shakuje i potem przez Twoje konto robi zakupy i trzeba uważać.

Zuzik będzie dobrze [emoji4]

Do góry