reklama
My też zawsze z biurem podróży i odkąd latamy z Frankiem to obowiązkowo wykupuje ubezpieczenie od rezygnacji . Ja jestem zakocha w Grecji i mogłabym latać tylko tam.Mi się marzą wakacje ostatnio byliśmy na Majorce kocham podróże Ale teraz brak kasy bo leki kosztowały a wyprawka przed nami i wgl [emoji4] a kupujecie osobno czy latacie z biurem podróży?
motylkowelove
Fanka BB :)
My tez zawsze z biurem i z ubezpieczeniem [emoji4] a jakie pl biura polecacie Itaka Tui ? Takie co nie zostawia i wracaj sobie sam [emoji23]
I oni na mundial ...sami sobie bramkę strzelają albo pusta zostawiają a tylko nerwy przez te głupie mecze i wstyd xD
I oni na mundial ...sami sobie bramkę strzelają albo pusta zostawiają a tylko nerwy przez te głupie mecze i wstyd xD
Dokładnie .. tez stwierdziłam ze juz nie oglądam bo tylko się denerwuje a po co mi to potrzebneMy tez zawsze z biurem i z ubezpieczeniem [emoji4] a jakie pl biura polecacie Itaka Tui ? Takie co nie zostawia i wracaj sobie sam [emoji23]
Co do biur to Itaka Tui Rainbow Neckermann i Grecos wole nie ryzykować z innymi
motylkowelove
No biuro musi byc pewne .
My latalismy kiedyś z Londynu bo tam mieszkaliśmy , przez Thomas cook i świetne biuro bardzo dbali o nas
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
My latalismy kiedyś z Londynu bo tam mieszkaliśmy , przez Thomas cook i świetne biuro bardzo dbali o nas
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
motylkowelove
No brawo może ich zmotywuje ten jeden [emoji16] to juz nie do 0
Zuzanka1402
Gdyby się sprężyli to może jeszcze jednego strzelą...No brawo może ich zmotywuje ten jeden [emoji16] to juz nie do 0
motylkowelove
Ja mówię że juz te bobasy w brzuszkach lepiej kopia [emoji16][emoji23]
natka100
Prawda!najgorszy mecz jaki oglądałamJa mówię że juz te bobasy w brzuszkach lepiej kopia [emoji16][emoji23]
reklama