reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A podobno na ali lepiej robić przelew prZez stronę przelew24 czy jakoś bo można się nadziać ze się ktoś shakuje i potem przez Twoje konto robi zakupy i trzeba uważać.

Zuzik będzie dobrze [emoji4]
Zawsze robie przez przelewy24 zawsze oddadza kase jak źle dojdzie przelew. Ali uzależnia wiem cos o tym bez przerwy tam kupuję.dla dzidzi zamowilam tylko pieluchy tetrowe i śliniaki.

reklama
Kruszka dziękuje :-)
Ostatnio jak pisałaś sprawdzaliśmy dostępność i wyszło 4200 do zaakceptowania , ale dziś już tych pokoji nie ma i wyszły tylko jakieś lux i cena o 2 tys drożej... Lipa aż jestem zła, ja muszę gdzieś pojechać, no muszę :-) a strona tego ośrodka nas zauroczyła.

Tez sprawdzałam z ciekawości na siepien i ponad 5tys za nasza 3.
W niedziele jedziemy na tydz to tej Czarnej Gory. Ale jeszcze w siepniu mi się cosik marzy...

Mi się marzą wakacje ostatnio byliśmy na Majorce kocham podróże Ale teraz brak kasy bo leki kosztowały a wyprawka przed nami i wgl [emoji4] a kupujecie osobno czy latacie z biurem podróży?

Mi się marzą wakacje ostatnio byliśmy na Majorce kocham podróże Ale teraz brak kasy bo leki kosztowały a wyprawka przed nami i wgl [emoji4] a kupujecie osobno czy latacie z biurem podróży?

My raczej co roku przez biuro. W tym roku planowaliśmy wyspe Grecka ale ze wzgledu na moj stan odpusciliśmy. Zwyczajnie sie boje. Nie samego lotu tylko tego ze gdyby tam mi się cos zadzialo... To co wtedy?
Juz w Tunezji jezdziliśmy po klinikach jak się odwodniłam... I nie dziekuje...

Agula no właśnie strasznie dużo. Gdyby udało mi się wyskoczyć za te 4200 to korzystamy.Fajnie że jednak gdzieś teraz lecicie. Mnie cały czas korci Chorwacja ale jazda autem tyle godzin.... No nie wiem.

reklama
Agula no właśnie strasznie dużo. Gdyby udało mi się wyskoczyć za te 4200 to korzystamy.Fajnie że jednak gdzieś teraz lecicie. Mnie cały czas korci Chorwacja ale jazda autem tyle godzin.... No nie wiem.

Hihi... Nie lecimy. Jedziemy do nas w Sudety do Czarnej Gory do Aparthotelu. Tez fajny ośrodek i udalo mu się go wynaleść w dobrej cenie.
Mezu mial bon z wakacji.pl. Czasem takie dostaje z pracy za sprzedaz i trzeba bylo go wykorzystać :wink:. Mala doplata i wywczas jest ;).

Do góry