reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej dziewczyny!
My już po badaniu. Wszystko w jak najlepszym porządku :-) :).
Cała anatomia płodu prawidłowa. Kość nosowa obecna. NT 1.3.
Bardzooo, bardzooo się cieszę :D:D:D!
Dzidziolek badanie zaczal stojac na glowie... Hihi. Cudny widok. Pozniej troche spał, troche fikał :laugh2:. Moj stwierdzil ze nam nawet jezyczek pokazał... Hihi ja nie widziałam ;).
Termin wg usg 26.12 świąteczny prezent :-) :)!
Dr stwierdzil ze na określenie plci jeszcze za wcześnie...

Cieszę się bardzo :) dzidzia na zdjęciu wygląda jak chłopiec :D ale pewnie tak zdj zrobione tylko

reklama
To chyba za wczesnie zeby byla na wysokosci pępka

Też mi się tak wydaje że to za szybko zeby koło pepka :) u mnie mówię jak jest pępek , a zjadę nad spojenie zaraz , ciut wyżej jak gumka od majtek hehe to od razu słysze serduszko , a wczoraj poczułam puk puk :) więc wiedziałam ze to to takie łaskotanie fajne

Tak dokladnie, ja mam dwoch synow 7 i 12 lat, cora 11lat, a M ma corke lat 15 i syna lat 12 ;) corka rzadko do nas zaglada bo kawalek dalej mieszkają no i ona ma juz swoje zycie..pannica, a syn jest u nas praktycznie caly czas ze wzgledu na treningi, do mamy zaglad moze ze dwa dni w tyg. Teraz M zlozyl wniosek do sadu o przyznanie opieki, bo mamie to pasuje ze obowiazku nie ma ale pieniazki ma i alimenty i 500plus, a nie jest to w porzadku, kiedy My go praktycznie mamy u siebie i utrzymujemy :) takze jeszcze chwile i bedzie nas piątka...kurde. ;)
To prawdziwa gromadka [emoji4] skoro syn M jest u Was tzn., ze jestes dobrą mamuśką! I oczywiacie, jak mozna brać od kogos pieniądze, ktore sie faktycznie nie należą! Powodzenia [emoji6]

Same dobre wieści, gratulujemy :-)

Kruszka zajrzezismy z M na Wasz ośrodek i jestem pod wrażeniem, aż Nas korci czy czasem tam nie wybrać się na wakacje :-)
Napis proszę czy warto? Jesteście zadowoleni? I przypomnij mi w jakim wieku są chłopaki. Jest tam dużo ścieżek rowerowych?

Jeszcze nie myślałam w którym szpitalu :) ale planuje naturalnie wiec termin może byc rożny :) fajnie miec kogoś kto rownolegle przechodzi to samo hehe :) a skąd jestes? Tez K-ce?

Ania z okolic ale lekarza mam z K-c i u niego bede rodzic a jak to jeszcze niewiem. Okaze sie. Mam problemy z cisnieniem wiec zobaczymy...

Cieszę się bardzo :) dzidzia na zdjęciu wygląda jak chłopiec :D ale pewnie tak zdj zrobione tylko

To nóżki.... ;) raczej :).
No nic... Poczekamy zobaczymy. Z jednej strony to dobrze ze lakarz na tym etapie nie mowi. Mojej bratowej nadziei narobili na dziewczynke az wkoncu urodzil się Franuś... 2 syn. A ten lekarz u którego dzisiaj bylam zadnej dziewczynie nie mowil bo gadalam z nimi przed labo... Moze tak ma.

reklama
To ja nie czuje tak , u mnie było ewidentnie na wysokosci pępka nieco na lewo jak mam dzidzie ale zaraz nad spojeniem łonowym niziutko, raczej dzidzia nie jest tak wysoko pod pepkiem :) ja pod pępkiem czuje bulgotanie ale jelit :D

Mnie lekarz znalazl dzisiaj dzidzie z prawej strony pod pępkiem tam gdzie smyranka Wam pisalam ze czuje. Mowie mu ze wlasnie tam coś zaczynam czuc... A on do mnie ze to niemozliwe... Ze za wczesnie ze dzidz za maly i... zglupialam :(.
Musze jeszcze mojego w piatej wypytac:).

Do góry