reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Chwila na kawke i uszylam, no musialam :p
IMG_20180619_124047.jpg

Załączniki

• IMG_20180619_124047.jpg
    IMG_20180619_124047.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 361
Tak dokladnie, ja mam dwoch synow 7 i 12 lat, cora 11lat, a M ma corke lat 15 i syna lat 12 ;) corka rzadko do nas zaglada bo kawalek dalej mieszkają no i ona ma juz swoje zycie..pannica, a syn jest u nas praktycznie caly czas ze wzgledu na treningi, do mamy zaglad moze ze dwa dni w tyg. Teraz M zlozyl wniosek do sadu o przyznanie opieki, bo mamie to pasuje ze obowiazku nie ma ale pieniazki ma i alimenty i 500plus, a nie jest to w porzadku, kiedy My go praktycznie mamy u siebie i utrzymujemy :) takze jeszcze chwile i bedzie nas piątka...kurde. ;)
O matko 5 dzieci! Podziwiam . ile to trzeba ugotowac .

Ania, w którym szpitalu bedziesz rodzic w K-c? Moze się tam spotkamy... Hihi.

Jak lezalam w 30tyg ciazy w szpitalu poznalam fajna dziewczyne. Umowilysmy się ze spotykamy się za 10 tygodnie na porodówce i wiesz że się udało... ona do mnie w piątek wieczorem pisze że wylądowała w szpitalu a mnie w sobotę rano odeszły wody. Ostatecznie obydwie urodziłyśmy w niedzielę :-) :).

Jeszcze nie myślałam w którym szpitalu :) ale planuje naturalnie wiec termin może byc rożny :) fajnie miec kogoś kto rownolegle przechodzi to samo hehe :) a skąd jestes? Tez K-ce?

reklama
Dziewczyny czujące ruchy malucha, czy czujecie je idealnie na środku pod pępkiem?? U mnie cos dziwnie zabulgotało (i to nie jelita:D) tak jakby między kolcem biodrowym a pępkiem czyli tak mocno z lewej strony hmmmm

To ja nie czuje tak , u mnie było ewidentnie na wysokosci pępka nieco na lewo jak mam dzidzie ale zaraz nad spojeniem łonowym niziutko, raczej dzidzia nie jest tak wysoko pod pepkiem :) ja pod pępkiem czuje bulgotanie ale jelit :D

Do góry