reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Chwila na kawke i uszylam, no musialam :p
IMG_20180619_124047.jpg

Załączniki

• IMG_20180619_124047.jpg
    IMG_20180619_124047.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 367
Tak dokladnie, ja mam dwoch synow 7 i 12 lat, cora 11lat, a M ma corke lat 15 i syna lat 12 ;) corka rzadko do nas zaglada bo kawalek dalej mieszkają no i ona ma juz swoje zycie..pannica, a syn jest u nas praktycznie caly czas ze wzgledu na treningi, do mamy zaglad moze ze dwa dni w tyg. Teraz M zlozyl wniosek do sadu o przyznanie opieki, bo mamie to pasuje ze obowiazku nie ma ale pieniazki ma i alimenty i 500plus, a nie jest to w porzadku, kiedy My go praktycznie mamy u siebie i utrzymujemy :) takze jeszcze chwile i bedzie nas piątka...kurde. ;)
O matko 5 dzieci! Podziwiam . ile to trzeba ugotowac .

Ania, w którym szpitalu bedziesz rodzic w K-c? Moze się tam spotkamy... Hihi.

Jak lezalam w 30tyg ciazy w szpitalu poznalam fajna dziewczyne. Umowilysmy się ze spotykamy się za 10 tygodnie na porodówce i wiesz że się udało... ona do mnie w piątek wieczorem pisze że wylądowała w szpitalu a mnie w sobotę rano odeszły wody. Ostatecznie obydwie urodziłyśmy w niedzielę :-) :).

Jeszcze nie myślałam w którym szpitalu :) ale planuje naturalnie wiec termin może byc rożny :) fajnie miec kogoś kto rownolegle przechodzi to samo hehe :) a skąd jestes? Tez K-ce?

reklama
Dziewczyny czujące ruchy malucha, czy czujecie je idealnie na środku pod pępkiem?? U mnie cos dziwnie zabulgotało (i to nie jelita:D) tak jakby między kolcem biodrowym a pępkiem czyli tak mocno z lewej strony hmmmm

To ja nie czuje tak , u mnie było ewidentnie na wysokosci pępka nieco na lewo jak mam dzidzie ale zaraz nad spojeniem łonowym niziutko, raczej dzidzia nie jest tak wysoko pod pepkiem :) ja pod pępkiem czuje bulgotanie ale jelit :D

Do góry