reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

A wstępnie już Ci płci nie mówili wcześniej? Tak mi się wydawało, ale może pomyliłam z kimś innym :D a jakie masz przeczucia? :)
Nie do końca, tzn na prenatalnych mieliśmy widok z dołu na pupę i nóżki I między nóżkami nic nie było ale oni nie szukali więc to o tylko nasze spostrzeżenia z mężem :)

Z przeczuciami u mnie kiepsko, bo nie czuje na żadną płeć xD
Chce córeczkę ale wszyscy gadają że za ładnie wyglądam na córkę i pewnie będzie drugi chłopak, ja orzechodzevte ciąże zupełnie inaczej niz z Olekiem, ale to też nie oznacza że będzie Dziewczynka....
No nic, jeszcze kilka godzin i się dowiem, mam tylko nadzieję że nie będę czuć gluoiego zawodu jak się okaże że chłopiec [emoji14]
Bo core to ja chciałam od zawsze....

reklama
Muszę chyba poprosić siostrę o krotką instrukcję na Ali [emoji23]

Koniecznie, bo ciuszki sliczne i tanie :) buciki takie pierwsze widzialam, sliczne za 0,42USD :D przeciez to jakies 2 zl :) i wysylja freee ;)
Ja juz mase rzeczy zamowilam, a hitem byl stanik do wiekszych dekoltow za 12zl, jest mega super, no ale znowu musi czekac, bo jakby rozmiar mi sie zmienil ;)

Nie do końca, tzn na prenatalnych mieliśmy widok z dołu na pupę i nóżki I między nóżkami nic nie było ale oni nie szukali więc to o tylko nasze spostrzeżenia z mężem :)

Chce córeczkę ale wszyscy gadają że za ładnie wyglądam na córkę i pewnie będzie drugi chłopak, ja orzechodzevte ciąże zupełnie inaczej niz z Olekiem, ale to też nie oznacza że będzie Dziewczynka....
No nic, jeszcze kilka godzin i się dowiem, mam tylko nadzieję że nie będę czuć gluoiego zawodu jak się okaże że chłopiec [emoji14]

Kochana ja kwitne teraz...cera sliczna, w oczach blysk, niby na syna ;) zabobony...z mlodym tak zbrzydlam, ze w lustro nie patrzylam...
Mi wczoraj lekarz tez pokazal pupe i dluuugie noge i nic tam nie bylo, a mam 90 proc dziewczynki, takze moze bedziesz miala core :) mi w sumie bylo jedno, ale jednak corke mam jedna i razem mamy trzech chlopakow, wiec ta coreczka to taka pewnie wyczekana będzie :) no i te ciuszki, spineczki, gumeczki ;)

To w takim razie trzymam kciuki za dziewczynke :* ja też marze o drugiej córce, ale najważniejsze, żeby było zdrowe dzieciątko :)

Dzięki kochane, mi się właśnie marzy mała panienka, mamy lobuziara :) :) :) mój syn już Zaraz 7 lat skończy I teraz bardziej tato to tato tamto a mama to tylko jak mu się skropla uczucia i chce się potulac ewentualnie jak tata powie "nie" to zawsze jest szansa że mama zmieknie xD

Witam się i ja :)
Dzisiaj obudziłam się z potworny bólem gardła , znacie jakieś naturalne sposoby na ten ból? W ogóle postanowiłam pić herbatę z pokrzywy 3 razy w tyg podobno dobrze działa na anemię bo podwyższa hemoglobine a z tym mam cały czas problem .
Płucz gardło wodą z solą.
Można też Tantum Verde i Argentin T chyba też.

Dzięki kochane, mi się właśnie marzy mała panienka, mamy lobuziara :) :) :) mój syn już Zaraz 7 lat skończy I teraz bardziej tato to tato tamto a mama to tylko jak mu się skropla uczucia i chce się potulac ewentualnie jak tata powie "nie" to zawsze jest szansa że mama zmieknie xD

Ja tak mam troche przesy chlopakow...ja mam dwoch, M jednego ktory i tak jest u Nas, nasi chlopcy graja w pilke wiec tematy domowe to treningi, mecze i fifa :cool2: Najmlodszy z kolei to taki rozrabiaka, ma 7 lat i z czulosciami u niego kiepsko, po kazdym buziaku wyciera buzke :D a cora juz nastolatka, takze bardziej fochy jak przytulasy, choc od wczoraj chyba ma słabsze dni, bo juz milion razy slyszalam, ze mnie kocha ;)
A jak widze male dziewczynki, to sie rozczulam :)

reklama
Kochana ja kwitne teraz...cera sliczna, w oczach blysk, niby na syna ;) zabobony...z mlodym tak zbrzydlam, ze w lustro nie patrzylam...
Mi wczoraj lekarz tez pokazal pupe i dluuugie noge i nic tam nie bylo, a mam 90 proc dziewczynki, takze moze bedziesz miala core :) mi w sumie bylo jedno, ale jednak corke mam jedna i razem mamy trzech chlopakow, wiec ta coreczka to taka pewnie wyczekana będzie :) no i te ciuszki, spineczki, gumeczki ;)
Mi ciąża w pierwszym trymestrze bardzo noe slużyła, cera straszna, a też mam niby chłopca [emoji5] także nie sprawdzają sie zabobony [emoji6]
Sabi ile macie pociech? Trojka Twoja+ dwojka meza+ jedno wspolne w drodze? [emoji4]

Do góry