reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A co do piersi, to tez bolą..stanik cisnie, wiec chodzę bez i tak mi dobrze. No i zylki takze mam. Ja tylko chcę, zeby nie rosly za szybko juz :cool:
A u mnie śmiesznie jest, bez stanika jakbym piersi nie miała, zero bolu, w staniku też nie bolą ale za to jak go zdejmuje wieczorem.... Uuuuu.... Wyje jak wilk do pełni....

reklama
Dzien dobry zycze wszystkim wizytujacym dzisiaj mamusia powodzenia...
Apropo bolu piersi mnie bolaly tak do 12 tc później byl spokój a teraz zaczelam 17 tc i wrócilo od nowa nie wiem jak mam spać....
Wlasnie dzwonili do mnie od lekarza i przenieśli mi usg z czwartku na jutro i już mam stresssss......

Ja już nawet nie mam stresu przed wizyta właśnie chce iść zobaczyć jak bobasek rośnie [emoji4] serduszka sobie słucham i rozmawiam i jestem spokojna na razie [emoji4]

Miłych spotkan z dzidziami [emoji4]

No ja dzis to mam mega stresa, juz dwa razy mialam rewolucje zoladkowe :dry:
Od godziny sprzątam, byle nie siedziec i nie myslec, bo do 16 daleko.
Zaraz skocze do sklepu, zrobie dzis rosół tylko, bo golabki jeszcze mi zostaly, więc nie będę kombinować.
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok i zeby było jedno, bo jednak jestesmy obciążeni tymi blizniakami i mam stresa razy dwa :):zawstydzona/y:

Dostałam list z terminem USG połówkowego. 3 sierpnia. Według mojej aplikacji będę wtedy dokładnie 20+0, chyba zawsze tak się starają, bo w pierwszej ciąży też miałam na 20+0 :)

Hejooo!!! Udało mi się w końcu położyć synka, wczoraj miał tak ciezki dzień że myślałam że wyjdę z domu i nie wrócę!!! Wszystko na nie! Na szczęście dziś w miarę ok , ostatnio zauważyłam wchodzi w taką fazę buntu że jak tylko coś zabronie to jest histeria taka że szoook:szok: A co do bólu
Piersi to mnie nic nie boli, nie dawno zakończyłam KP I póki co to piersi zmalały I lekkie flaczki się zrobiły;) pewnie za jakieś czas mleczarnie znów się wypełnią :D @Sabi32 ja calą pierwsza ciążę podróżowałam autobusami A najgorzej było latem I te nieprzyjemne zapaszki. .. o Fujjj... wtedy postanowiłam że jak urodze biorę się za prawko, jak syn skończył 8 mscy zapisałam się na kurs I od końca stycznia mam prawko, w kwietniu kupiłam sobie małe autko I teraz walczę o przetrwanie na drogach:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hejooo!!! Udało mi się w końcu położyć synka, wczoraj miał tak ciezki dzień że myślałam że wyjdę z domu i nie wrócę!!! Wszystko na nie! Na szczęście dziś w miarę ok , ostatnio zauważyłam wchodzi w taką fazę buntu że jak tylko coś zabronie to jest histeria taka że szoook:szok: A co do bólu
Piersi to mnie nic nie boli, nie dawno zakończyłam KP I póki co to piersi zmalały I lekkie flaczki się zrobiły;) pewnie za jakieś czas mleczarnie znów się wypełnią :D @Sabi32 ja calą pierwsza ciążę podróżowałam autobusami A najgorzej było latem I te nieprzyjemne zapaszki. .. o Fujjj... wtedy postanowiłam że jak urodze biorę się za prawko, jak syn skończył 8 mscy zapisałam się na kurs I od końca stycznia mam prawko, w kwietniu kupiłam sobie małe autko I teraz walczę o przetrwanie na drogach:-D:-D

Ja nienawidzę jeździć autem, ale faktycznie chyba swiety czas zrobic prawko...bo na jedno ja lubie chodzić, nawet dlugie dystanse, ale jednak z maluchem latwiej byloby mi pojechać gdzies latem nad wode np kiedy M w pracy.

No ja myślę dostac skierowanie na usg tego 9 lipca, zadzwonie pare dni przed i juz sie zapisze, zobaczymy ile poczekam. .

reklama
A co do piersi, to tez bolą..stanik cisnie, wiec chodzę bez i tak mi dobrze. No i zylki takze mam. Ja tylko chcę, zeby nie rosly za szybko juz :cool:
Jezu ja jak zdejmuje stanik, to mam cyce do pępka. Nienawidze swoich zwisów, masakra mam 26 lat, a cycki jak stara baba. Od zawsze miałam wielkie doje, a po ciąży z corka jeszcze większe. 2 lata temu byłam na diecie, gdzie schudłam 15 kg i z moich cycków zrobiły się totalne wory. Nienawidze ich szczerze :)

Do góry