natka100
Fanka BB :)
5 miesiąc zaczyna sie 16+ czy 17+ ??? Apka Preglife dzieli ciaze na 10 miesiecy i pojazuje 16+ 1 juz 5 miesiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 miesiąc zaczyna sie 16+ czy 17+ ??? Apka Preglife dzieli ciaze na 10 miesiecy i pojazuje 16+ 1 juz 5 miesiąc
Pierwsza ale jedna stracona stad moze te napady paniki:/To twoja 1 ciaza??? Jak tak to nie powinnas jeszcze czuc ruchow. W 19 -20 tyg sie pojawia bez paniki. Ja tez nie mam brzucha. Tez mam takie nastroje depresyjne bardzo czesto. Tez mam katar szczegolnie rano a i krwotoki sie zdarzają. Glowa do gory to normalne objawy hormony szaleja. Tez czesto placze z byle powodu. Albo nakrecam sie.
Tez tak miałam. Pierwsza poronilam w 12 tyg. A druga zagrozona i panika. Ale to byla trudna ciaza. Im bardziej sie balam to zawsze bylo cos nie tak. A ta jest lzejsza. Bedzie dobrze nie martw sie.Pierwsza ale jedna stracona stad moze te napady paniki:/
Kiedyś nie znałam prawie żadnych małych Olków, no może dwóch czy trzech (a pracowałam w przedszkolu, więc znałam setki dzieci). Odkąd nazwałam tak syna, mam wrażenie, że z każdego kąta wygląda jakiś Aleksander Ale nie żałuję, bardzo mi się to imię podoba i pasuje i w Polsce, i w Anglii.Wiem ze mamy osobny watek.. ale tam nie zagldam za czesto.. moze przyda sie sciaga ☺
Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji