reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ależ ja Wam zazdroszczę tych wczesnych terminów... Ja mam 21, pewnie przenoszę jak poprzednie i moje biedne dziecko będzie miało urodziny na samą Gwiazdkę :(

reklama
Ja z kolei jestem pewna że będzie listopad jak nic :)

Dzisiaj jestem pro jajkowa :D nic tylko bym jajecznica jadła albo jajko na miękko albo sadzone hehehe

Ależ ja Wam zazdroszczę tych wczesnych terminów... Ja mam 21, pewnie przenoszę jak poprzednie i moje biedne dziecko będzie miało urodziny na samą Gwiazdkę :(
No ja wg wczorajszego usg 23.12 i raczej tego terminu mamy się już trzymać, więc albo święta w szpitalu albo przenoszę jak pierwszą ciążę, chyba że maluch zechce wyjść wcześniej.

Wpadlam do Was po dluzszej nieobecności i mam do nadrobienia 1660 wiadomosci :d chocbym chciala to bez szans :p

Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze i że ładnie rosną Wam brzuszki ;-)

Ja wrocilam do pracy po macierzyńskim i czasu brak na cokolwiek -.-

Wiekszosc pewnie mnie nie zna, część nie pamięta ale trzymam za Was mocno kciuki :*

Mi sie frytek chcialo caly dzien Kam upichcil... i skonczylo sie w toalecie... mam juz dosc.. fakt ze juz nie tak czesto jak to bylo w 2-3 miesiacu.. ale meczy mnie to!

Wpadlam do Was po dluzszej nieobecności i mam do nadrobienia 1660 wiadomosci :d chocbym chciala to bez szans [emoji14]

Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze i że ładnie rosną Wam brzuszki ;-)

Ja wrocilam do pracy po macierzyńskim i czasu brak na cokolwiek -.-

Wiekszosc pewnie mnie nie zna, część nie pamięta ale trzymam za Was mocno kciuki :*
Hej kochana oczywiście że cię pamiętamy :) ja aż nie chce myśleć o tym jak to tutaj w uk wygląda z macierzyńskim.... Prawie jakby nie było :/

reklama
Dzień dobry a w zasadzie dobry wieczór :) dzisiaj dzień mi strasznie uciekł, do 14 w pracy, potem poszliśmy do knajpy z rodzicami na obiad, a po powrocie zapadłam w sen zimowy i dopiero wstałam, ale czuje, że zaraz padnę znowu. W ciąży mogłabym w kółko spać.

Co do porodów przenoszenia itd, jest tu jakaś dziewczyna która ma macice dwurożną i już rodziła? Chodzi mi o to do którego tygodnia donosiłyście ciążę?

Do góry