reklama
Witam wszystkie, u nas weekend w trasie do Pl obecnie w Holandii kończy się nam 5 h postój na spanie Przy dobrych wiatrach będziemy nad ranem w niedzielę w domu. Nie mogę się już doczekać 2 tygodni wolnego, naszego ślubu (w sobotę 23) i oczywiście obiadów mamusi ze mnie kiepska kucharka a mama ubóstwia gotować . Z dzidzia wszystko w porządku , w czwartek musiałam iść na ratunkowy, bo się w pracy przeciazylam i mnie bolała macica i się martwilam ale sprawdzili pracę serca (145/min) to było taki cudowne uczucie usłyszeć dzidzie i tu ciekawostka dziecko było po prawej stronie od pępka. W pon mam dentyste a w czwartek do ginekolog jakoś bardziej ufam polskiej medycynie życzę miłego właściwie wieczoru i weekendu
Sabi32
Fanka BB :)
Wow, na kiedy masz termin? 17 tydzień, to juz ladny wiek17 tydzień się zaczął i wg aplikacji weszłam dzisiaj w piąty miesiąc ciąży
Izabela88
Aktywna w BB
na 1 grudnia wg usg i wg OMWow, na kiedy masz termin? 17 tydzień, to juz ladny wiek
natka100
Tez 23 czerwca brałam ślub. A to juz 11lat mineło.Witam wszystkie, u nas weekend w trasie do Pl obecnie w Holandii kończy się nam 5 h postój na spanie Przy dobrych wiatrach będziemy nad ranem w niedzielę w domu. Nie mogę się już doczekać 2 tygodni wolnego, naszego ślubu (w sobotę 23) i oczywiście obiadów mamusi ze mnie kiepska kucharka a mama ubóstwia gotować . Z dzidzia wszystko w porządku , w czwartek musiałam iść na ratunkowy, bo się w pracy przeciazylam i mnie bolała macica i się martwilam ale sprawdzili pracę serca (145/min) to było taki cudowne uczucie usłyszeć dzidzie i tu ciekawostka dziecko było po prawej stronie od pępka. W pon mam dentyste a w czwartek do ginekolog jakoś bardziej ufam polskiej medycynie życzę miłego właściwie wieczoru i weekendu
Tez 23 czerwca brałam ślub. A to juz 11lat mineło.
Ja też 23 czerwca tylko 2012
Mam tak samo jak Ty!17 tydzień się zaczął i wg aplikacji weszłam dzisiaj w piąty miesiąc ciąży
Wg OM. jesli chodzi o Usg to wczoraj sie zaczoł ☺ czuje jak dzis urzeduje.. fajne uczucie
reklama
Sabi32
Mi tez ciągle jedzenie chodzi po glowie, a przed chwilą zjadlan znowu golabki ale juz bym zjadla kanapki i ciasto z owocami i lody z bitą śmietaną
Sama dzis znowu jestem, M poszedl do znajomego na mecz. Jakos dzis nie chciałam byc sama, no ale coz
Sama dzis znowu jestem, M poszedl do znajomego na mecz. Jakos dzis nie chciałam byc sama, no ale coz