reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja narazie mam dwie pary bodow, sa ze mna od kilku lat i tak mimo przeprowadzki nadal je mam...wszystko pooddawalam, a te body leżą w szafie, juz wiem dla kogo ;)

Załączniki

• IMG_20180616_121524.jpg
    IMG_20180616_121524.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 76
Witam się i ja. Też dzisiaj wstałam wcześnie, ogarnęłam pranie i mieszkanie. Teraz zawiodłam córkę na urodziny do sali zabaw więc zostałam sama z psem w domu, bo mąż cały weekend w pracy. Zaraz lecę na spacer do parku, a później.....hmmm sama nie wiem chyba lenistwo mnie czeka.

Ubranek nie mam w ogóle jeszcze żadnych, stos pudeł na strychu ale po dziewczynkach, mojej i siostry więc teraz dla chłopca wszystko od nowa będę musiała kupować. Ale dla mnie to jeszcze za wcześnie.

Ja mam ta sama sytuacje :) ja sie chce cieszyc ciaza a nie myslec ze cos sie moze ja tez szalec narazie nie zamierzam, jedynie jak faktycznie cos sie trafi fajnego w promocji, to kupię ;)
Swoja drogą, to sie tak mowi, ale za chwile polowa ciąży..chce poszyc sporo rzeczy, ale jakos tego nie widze z brzuchem pod nosem, wiec siła rzeczy bede to musiala zrobic ciut wcześniej, to samo z zakupami...pamietam koncowki moich ciąż plus rozejscie spojenia lonowego...o nie, wtedy to ja zdolna bede do minimum...

To wracaj kochana! Bedziemy na spacerki chodzic z wozeczkami :)
Na Chorzowskiej mam wujka, zresztą moja mama mieszka blisko tej ulicy :) mozna powiedziec moje rejony ;)

Ja w koncu polecialam do lidla i bede robic gołąbki :) bodziakow i polspiochow pelne kosze, tylko nie w promocji...a moaly byc dzis za polowe ceny ;)

@Anet23 cudne ciuszki, na zdjeciu wydaja sie takie duuze :)
Ja też szukałam tycj bodziakow, a okazało soe, ze promocja dopiero za tydzień [emoji14]

My dziś przy okazji zakupów wybraliśmy prezent dla maluszka, który się niedługo urodzi. Wzięliśmy komplecik na 3-6 miesięcy. Powiem Wam, że wcale mnie już nie kręci oglądanie chłopięcych ciuszków... ;) W końcu dopiero co to przerabiałam, młody jest obecnie po raz pierwszy w rozmiarze innym, niż niemowlęcy. Do dziewczęcych sukieneczek i kwiatuszków to aż ręce świerzbią. I portfel męża będzie zagrożony, jeśli na połówkowym okaże się, że będzie dziewczynka :D Za to z chłopcem na pewno będzie taniej, bo ciuszków całe pudła.

Dziewczyny jak jest z tym przybieraniem na wadze, pisało kilka z was ze cieszycie się ze nic nie przybralyscie jeszcze. A czy to nie jest tak ze już jednak powinnismy? Ja się trochę martwię bo na początku mimo ze nie wymiotowałam spadłam kilogram i tak stoję dalej na -1.

reklama
Dziewczyny jak jest z tym przybieraniem na wadze, pisało kilka z was ze cieszycie się ze nic nie przybralyscie jeszcze. A czy to nie jest tak ze już jednak powinnismy? Ja się trochę martwię bo na początku mimo ze nie wymiotowałam spadłam kilogram i tak stoję dalej na -1.

Ja mam caly czas -3,5 kg :) z 53,5 do 50 tez nie wymiotowalam ani raz, doktor na ostatniej wizycie ( bylo 12+2) mowil ze na tym etapie tak moze byc, ostatnio czytalam na necie ze w tych tyg co teraz jestem nie powinno sie tyc wiecej niz 0,5 kg na tydzien :)

Do góry