reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

@Kruszka lody i kawa mrozona! Kocham!

Ja jem mniej glupot niz wczesniej, czeko nic, ciastkow nic i fajnie.

Czy ktoras z was tez meczy sie z problemami z oddychaniem noca? Klade sie pozno ok 0, ale moge wstac pozniej, dlugo zasypiam, budze sie 6 i nie moge spac bo ciezko sie oddyca:( w dzien drzemie super ale jeszcze tydzien mam sporo pracy i nie mam kiedy drzemac za bardzo, czasem mi sie zdarzy. Czytalam ze to obrzmiale sciany naczyn krwionosnych ukladu oddechowego i spadek napiecia miesni pluc i oskrzeli i ze przemieszczanie narzadow i ze przepone uciska i zeby spac najlepiej wyzej albo polsiedzaco. Ale ja tak nie lubie i tez nie moge tak spac. Ma ktos jakies patenty albo rady?:* milego dzionka!

reklama
Właśnie położyłam syna na drzemkę i mam chwilę dla siebie... Jak wstanie zawiozę go do teściowej, potem odwiedzę babcie w szpitalu ogarne jakieś zakupy i odwiedzę kumpele I jej mała słodka 6cio dniowa kruszynke :tak:

Hej dziewczyny! My pojechaliśmy na weekend do Trójmiasta. Zbieramy się na plażę. Obudziłam się dziś po 7 przez dziwaczne sny, poszłam do łazienki, a potem przypomniało mi się że wczoraj zaginął pies moich rodziców i mojego 7 letniego brata więc zaczęłam beczeć :( Jestem strasznie tym zdołowana. To był mały Shih Tzu. Strasznie pocieszny i towarzyski. Modlę się żeby się znalazł. Cała rodzina jest w rozpaczy. Bo pies jest cudowny. Jak sobie myślę co mogło mu się stać to mnie znowu na płacz zbiera :(

Witam was w ten piekny dzien :) ja dzis mialam cudowny sen hehe snilo mi sie ze maz przygotowal dla mnie romantyczna kolacje :)
Wczoraj bylam na zakupach udalo mi sie kupic sukienke na wesele :) dodatkowo kupilam kilka malych ciuszkow :D

Koncze jesc sniadanie, pozniej kapiel , sprzatanie i pozniej moze jakis spacer albo moze pojedziemy na wies hmm jeszcze zobacze ale humor mam cudowny :)
20180616_100926_Film1.jpg

Załączniki

• 20180616_100926_Film1.jpg
    20180616_100926_Film1.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 349
@Kruszka lody i kawa mrozona! Kocham!

Ja jem mniej glupot niz wczesniej, czeko nic, ciastkow nic i fajnie.

Czy ktoras z was tez meczy sie z problemami z oddychaniem noca? Klade sie pozno ok 0, ale moge wstac pozniej, dlugo zasypiam, budze sie 6 i nie moge spac bo ciezko sie oddyca:( w dzien drzemie super ale jeszcze tydzien mam sporo pracy i nie mam kiedy drzemac za bardzo, czasem mi sie zdarzy. Czytalam ze to obrzmiale sciany naczyn krwionosnych ukladu oddechowego i spadek napiecia miesni pluc i oskrzeli i ze przemieszczanie narzadow i ze przepone uciska i zeby spac najlepiej wyzej albo polsiedzaco. Ale ja tak nie lubie i tez nie moge tak spac. Ma ktos jakies patenty albo rady?:* milego dzionka!
Ja tak tez mam. Bardzo często jest mi duszno ale ja mam astme od urodzenia i w lipcu idę do pulmunologa bo leków nie mam. A teraz mi wyjatkowo duszno

Ja gnije na kanapie. Po 8 juz poleciałam na zakupy i zrobilam barszczyk czerwony i krokiety na obiad bo mi ktoras ostatnio smaka narobila[emoji23] a mezowi tylko pisnelam to juz nie chcial slyszec o innym obiadku[emoji123]
Potem moze pojedziemy na wioske niedaleko bo koncert Cleo będzie, ale chyba musze zaliczyc drzemke.
Sabi* mi ostatnio sie snilo ze dp Gliwic wróciliśmy z mezem i ze mieszkanie na chorzowskiej wynajął[emoji23][emoji23][emoji23] mieszkalam tam jak bylam malutka. Jakies mam niespełnione marzenia o powrocie do Gliwic.

Ja gnije na kanapie. Po 8 juz poleciałam na zakupy i zrobilam barszczyk czerwony i krokiety na obiad bo mi ktoras ostatnio smaka narobila[emoji23] a mezowi tylko pisnelam to juz nie chcial slyszec o innym obiadku[emoji123]
Potem moze pojedziemy na wioske niedaleko bo koncert Cleo będzie, ale chyba musze zaliczyc drzemke.
Sabi* mi ostatnio sie snilo ze dp Gliwic wróciliśmy z mezem i ze mieszkanie na chorzowskiej wynajął[emoji23][emoji23][emoji23] mieszkalam tam jak bylam malutka. Jakies mam niespełnione marzenia o powrocie do Gliwic.
To wracaj kochana! Bedziemy na spacerki chodzic z wozeczkami :)
Na Chorzowskiej mam wujka, zresztą moja mama mieszka blisko tej ulicy :) mozna powiedziec moje rejony ;)

Ja w koncu polecialam do lidla i bede robic gołąbki :) bodziakow i polspiochow pelne kosze, tylko nie w promocji...a moaly byc dzis za polowe ceny ;)

@Anet23 cudne ciuszki, na zdjeciu wydaja sie takie duuze :)

@MamaXTrzy kurcze no ja zawsze mialam problemy z alergiami, kiedys robilam testy ale co roku mam inne alergie:D mam nadzieje ze sie niczego nie nabawie..i tylko mnie w nocy lapie. W dzien klasa...

reklama
To wracaj kochana! Bedziemy na spacerki chodzic z wozeczkami :)
Na Chorzowskiej mam wujka, zresztą moja mama mieszka blisko tej ulicy :) mozna powiedziec moje rejony ;)

Ja w koncu polecialam do lidla i bede robic gołąbki :) bodziakow i polspiochow pelne kosze, tylko nie w promocji...a moaly byc dzis za polowe ceny ;)

@Anet23 cudne ciuszki, na zdjeciu wydaja sie takie duuze :)

Ubranka sa 56 i 62 :) sa malusienkie hehe
To nie dzis tylko za tydzien ta promocja zle popatrzylysmy na date :D wklejam jeszcze raz na dole jest data ze od 23.06 ;)
image_page-35_01.jpg

Załączniki

• image_page-35_01.jpg
    image_page-35_01.jpg
    139,3 KB · Wyświetleń: 303
Do góry