reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

@Kruszka lody i kawa mrozona! Kocham!

Ja jem mniej glupot niz wczesniej, czeko nic, ciastkow nic i fajnie.

Czy ktoras z was tez meczy sie z problemami z oddychaniem noca? Klade sie pozno ok 0, ale moge wstac pozniej, dlugo zasypiam, budze sie 6 i nie moge spac bo ciezko sie oddyca:( w dzien drzemie super ale jeszcze tydzien mam sporo pracy i nie mam kiedy drzemac za bardzo, czasem mi sie zdarzy. Czytalam ze to obrzmiale sciany naczyn krwionosnych ukladu oddechowego i spadek napiecia miesni pluc i oskrzeli i ze przemieszczanie narzadow i ze przepone uciska i zeby spac najlepiej wyzej albo polsiedzaco. Ale ja tak nie lubie i tez nie moge tak spac. Ma ktos jakies patenty albo rady?:* milego dzionka!

reklama
Właśnie położyłam syna na drzemkę i mam chwilę dla siebie... Jak wstanie zawiozę go do teściowej, potem odwiedzę babcie w szpitalu ogarne jakieś zakupy i odwiedzę kumpele I jej mała słodka 6cio dniowa kruszynke :tak:

Hej dziewczyny! My pojechaliśmy na weekend do Trójmiasta. Zbieramy się na plażę. Obudziłam się dziś po 7 przez dziwaczne sny, poszłam do łazienki, a potem przypomniało mi się że wczoraj zaginął pies moich rodziców i mojego 7 letniego brata więc zaczęłam beczeć :( Jestem strasznie tym zdołowana. To był mały Shih Tzu. Strasznie pocieszny i towarzyski. Modlę się żeby się znalazł. Cała rodzina jest w rozpaczy. Bo pies jest cudowny. Jak sobie myślę co mogło mu się stać to mnie znowu na płacz zbiera :(

Witam was w ten piekny dzien :) ja dzis mialam cudowny sen hehe snilo mi sie ze maz przygotowal dla mnie romantyczna kolacje :)
Wczoraj bylam na zakupach udalo mi sie kupic sukienke na wesele :) dodatkowo kupilam kilka malych ciuszkow :D

Koncze jesc sniadanie, pozniej kapiel , sprzatanie i pozniej moze jakis spacer albo moze pojedziemy na wies hmm jeszcze zobacze ale humor mam cudowny :)
20180616_100926_Film1.jpg

Załączniki

• 20180616_100926_Film1.jpg
    20180616_100926_Film1.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 346
@Kruszka lody i kawa mrozona! Kocham!

Ja jem mniej glupot niz wczesniej, czeko nic, ciastkow nic i fajnie.

Czy ktoras z was tez meczy sie z problemami z oddychaniem noca? Klade sie pozno ok 0, ale moge wstac pozniej, dlugo zasypiam, budze sie 6 i nie moge spac bo ciezko sie oddyca:( w dzien drzemie super ale jeszcze tydzien mam sporo pracy i nie mam kiedy drzemac za bardzo, czasem mi sie zdarzy. Czytalam ze to obrzmiale sciany naczyn krwionosnych ukladu oddechowego i spadek napiecia miesni pluc i oskrzeli i ze przemieszczanie narzadow i ze przepone uciska i zeby spac najlepiej wyzej albo polsiedzaco. Ale ja tak nie lubie i tez nie moge tak spac. Ma ktos jakies patenty albo rady?:* milego dzionka!
Ja tak tez mam. Bardzo często jest mi duszno ale ja mam astme od urodzenia i w lipcu idę do pulmunologa bo leków nie mam. A teraz mi wyjatkowo duszno

Ja gnije na kanapie. Po 8 juz poleciałam na zakupy i zrobilam barszczyk czerwony i krokiety na obiad bo mi ktoras ostatnio smaka narobila[emoji23] a mezowi tylko pisnelam to juz nie chcial slyszec o innym obiadku[emoji123]
Potem moze pojedziemy na wioske niedaleko bo koncert Cleo będzie, ale chyba musze zaliczyc drzemke.
Sabi* mi ostatnio sie snilo ze dp Gliwic wróciliśmy z mezem i ze mieszkanie na chorzowskiej wynajął[emoji23][emoji23][emoji23] mieszkalam tam jak bylam malutka. Jakies mam niespełnione marzenia o powrocie do Gliwic.

Ja gnije na kanapie. Po 8 juz poleciałam na zakupy i zrobilam barszczyk czerwony i krokiety na obiad bo mi ktoras ostatnio smaka narobila[emoji23] a mezowi tylko pisnelam to juz nie chcial slyszec o innym obiadku[emoji123]
Potem moze pojedziemy na wioske niedaleko bo koncert Cleo będzie, ale chyba musze zaliczyc drzemke.
Sabi* mi ostatnio sie snilo ze dp Gliwic wróciliśmy z mezem i ze mieszkanie na chorzowskiej wynajął[emoji23][emoji23][emoji23] mieszkalam tam jak bylam malutka. Jakies mam niespełnione marzenia o powrocie do Gliwic.
To wracaj kochana! Bedziemy na spacerki chodzic z wozeczkami :)
Na Chorzowskiej mam wujka, zresztą moja mama mieszka blisko tej ulicy :) mozna powiedziec moje rejony ;)

Ja w koncu polecialam do lidla i bede robic gołąbki :) bodziakow i polspiochow pelne kosze, tylko nie w promocji...a moaly byc dzis za polowe ceny ;)

@Anet23 cudne ciuszki, na zdjeciu wydaja sie takie duuze :)

@MamaXTrzy kurcze no ja zawsze mialam problemy z alergiami, kiedys robilam testy ale co roku mam inne alergie:D mam nadzieje ze sie niczego nie nabawie..i tylko mnie w nocy lapie. W dzien klasa...

reklama
To wracaj kochana! Bedziemy na spacerki chodzic z wozeczkami :)
Na Chorzowskiej mam wujka, zresztą moja mama mieszka blisko tej ulicy :) mozna powiedziec moje rejony ;)

Ja w koncu polecialam do lidla i bede robic gołąbki :) bodziakow i polspiochow pelne kosze, tylko nie w promocji...a moaly byc dzis za polowe ceny ;)

@Anet23 cudne ciuszki, na zdjeciu wydaja sie takie duuze :)

Ubranka sa 56 i 62 :) sa malusienkie hehe
To nie dzis tylko za tydzien ta promocja zle popatrzylysmy na date :D wklejam jeszcze raz na dole jest data ze od 23.06 ;)
image_page-35_01.jpg

Załączniki

• image_page-35_01.jpg
    image_page-35_01.jpg
    139,3 KB · Wyświetleń: 299
Do góry