reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Aguu..la super ze z Franiem wszystko dobrze (mój syn tez Franek:)) ,
fajnie ze że dzisiejsze wizyty udane
Ja się dzisiaj objadlam bobu z fasolka i mialam rewolucje, ledwo zdążyłam do toalety
Mój starszy też Franio :)

Ja na diecie obrotowej byłam zimą przed ciąża. W efekcie przytylam 4 kg :O Nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się coś takiego. Teraz już tyle nie jem, od słodkiego mnie odrzucilo, jedynie lody i kawa, ale tylko mrożona karmelowa z McDonalda.

Dziś wyruszamy na tygodniowy urlop na mazury. Miał w być Hiszpania i smażing, ale przez ciążę zmieniliśmy plany. Wybraliśmy super ośrodek dla dzieci, na pewno nie będą się tam nudzily.
Wczoraj po wiesciach o dziewczynce wpadłam po drodze do Lidla i kupiłam spodenki i bodziaczki, bo ja nie ma w domu nic dziewczecego. Słodkie są:D

reklama
A myslalam ze przywitam się z Wami jako pierwsza , bo kto w sobotę staje przed 7:)
A tu taka niespodzianka
Miłego dnia
Moje dziecko :D

U mnie z dietą różnie, czasem obrotowa, czasem kiepski apetyt. Młody trochę mi ułatwia niepodjadanie, bo jest łakomczuchem i jak ja coś jem, to on zaraz też chce. Roczniakowi trudno wyjaśnić, że nie wszystko jest dla niego, więc czasem zastanawiam się dwa razy, zanim zjem coś niewłaściwego ;) Skończył się trymestr, więc znów się zważyłam. Przybyło mi tylko 0.5kg. Super.

Witam się i ja w ten cudny sobotni dzionek :). Dopiero oczka otworzyłam, ale czas sie ogarnac bo dzis teściów mam z wizyta. Nic nie wiedza o dzidzi wiec trzeba bedzie ich wkoncu poinformowac ;).

Franio dobrze :-) :), bratowa gorzej ale wiadomo musi dojść do siebie po CC.

Kruszka udanego "wywczasu" :tak:.
My za tydzień. Mlody musi swiadectwo odebrac ;).

Motylku super "gościowania" :-) :).

Daga gratki. Pochwal się :wink:.

Ania, diety obrotowej staram się nie miec bo i tak waze juz swoje.. Ale haslo obłędne :D.

Juli tez taka ilosc upławów nie miewam...

Miłego weekendu :biggrin2:.

Dzień dobry :) już się chwale haha ;)
Ja miałam ciężką noc, bo wczoraj sie najadłam agrestu i mnie żołądek coś pobolewał i spać nie mogłam :/
IMG_20180616_090520.jpg

Załączniki

• IMG_20180616_090520.jpg
    IMG_20180616_090520.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 342
Hejka!!! U mnie waga stoi co mnie cieszy, nawet nie mam jakiś wielkich zachcianek, przy synu to miałam dietę obrotową bo ciągle coś podjadalam I podobnie jak @HappyElephant muszę też uważać na to co jem bo moje dziecko tylko krzyczy am I am:-D @Aguu..la super że z Frankiem wszystko ok:-) :) A tak w ogóle to apka pokazuje mi że zaczęłam dziś 13 tydzień ciąży :-p

Witam sie i ja, takze wstalam po 7, ale juz chyba od 5 sie budzilam :/ te noce mnie wykoncza.
M pojechal do pracy, szkoda, nie lubie jak w sobote jezdzi :( cora pohechala na integracje ze swoja grupą a potem idzie od babci na nocke. W sumie nie wiem co dzis robic, kompletnie nie mam planów...

reklama
Do góry