reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Aguu..la super ze z Franiem wszystko dobrze (mój syn tez Franek:)) ,
fajnie ze że dzisiejsze wizyty udane
Ja się dzisiaj objadlam bobu z fasolka i mialam rewolucje, ledwo zdążyłam do toalety

reklama
Mam, wiekszosc ma sklepy internetowe lub na fb, sporo tego ogolnie...na fb jesli masz wpisz "skorpion" tak nazywa się sklep z bawelnami, maja mase wzorow i minky takze, owate również :) jak bedziesz chciala, to napisz na priv, a ja Ci podlinkuje sklepy.
Dzieki, jak bede zamawiać to odezwe sie na priv :)

Ja dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
Przyjmowalam luteine 2 razy dziennie i odstawiłam stopniowo,tak ze 3 dni raz dziennie pozniej raz dziennie co dwa dni

Kurcze ja nie mam abd:D a jestem zadowolona z tych z lidla...ja nosze i krotsze bluzki do nich i mi nie przeswituja..nie wiem jak to dziala..o_O wydawaly mi sie nawet fajne grube..

Dziewczyny wybaczcie nieobecność jestem zabiegana jutro mam wyczekanych gości jestem podekscytowana i chciałam się przygotować [emoji4] także przez weekend będzie mnie pewnie mniej

Gratuluję wizyt ;* i zazdroszczę kopniakow [emoji4]

Ja dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
Stopniowo odstawiam co by nie wywolac skracania szyjki tyle mi wiadomo w temacie [emoji4]

Czy tylko ja tutaj mam dietę obrotową? Gdzie tylko sie odwrócę tam coś zjem [emoji3][emoji85] stuknął mi 12tc i praktycznie od obiadu non stop cos jem. Zjadłam kolacje i dowaliłam jeszcze dwa pączki do meczu :D
Podpisuje się pod ta dieta [emoji23]

Byłam dziś na zakupy z mezem w Biedrze skończyło się na tym ze zaczelam widzieć ciemność [emoji23] siadlam w sklepie na butelkach i mówiłam co ci na brac po czym kiedy on do kasy ja do auta coś mi wypady z domu nie służą bo zaraz słabo i na haft mnie zbiera

reklama
Mnie obudził szaleństwo szczeniaka po sypialni, a teraz zasnąć nie mogę bo odkryłam że cała bielizna wilgotną, w życiu nie miałam takiej ilości wodnistych uplawow :/
Fasolka chyba dalej śpi bo w brzuszku cichutko :) mąż do 7 sobie chrapie (u nas dopiero 5 :)) a ja myślę czy mi się owocka jakiegoś nie chce :D

Dieta obrotowa--dobre i brzmi jak ja :) :) wczoraj zrobiłam sobie kolacje na dwóch talerzach, mąż zobaczył I mało nie umarł że śmiechu. Zabroniłam mu komentować, to tylko się uśmiechnął nazwał "swoim grubaskiem" I odpuścił :D
Kolacje zjadłam cała :D

Do góry