reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Dzieki, jak bede zamawiać to odezwe sie na privMam, wiekszosc ma sklepy internetowe lub na fb, sporo tego ogolnie...na fb jesli masz wpisz "skorpion" tak nazywa się sklep z bawelnami, maja mase wzorow i minky takze, owate również jak bedziesz chciala, to napisz na priv, a ja Ci podlinkuje sklepy.
Przyjmowalam luteine 2 razy dziennie i odstawiłam stopniowo,tak ze 3 dni raz dziennie pozniej raz dziennie co dwa dniJa dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
motylkowelove
Dziewczyny wybaczcie nieobecność jestem zabiegana jutro mam wyczekanych gości jestem podekscytowana i chciałam się przygotować [emoji4] także przez weekend będzie mnie pewnie mniej
Gratuluję wizyt ;* i zazdroszczę kopniakow [emoji4]
Gratuluję wizyt ;* i zazdroszczę kopniakow [emoji4]
motylkowelove
Stopniowo odstawiam co by nie wywolac skracania szyjki tyle mi wiadomo w temacie [emoji4]Ja dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
motylkowelove
Podpisuje się pod ta dieta [emoji23]Czy tylko ja tutaj mam dietę obrotową? Gdzie tylko sie odwrócę tam coś zjem [emoji3][emoji85] stuknął mi 12tc i praktycznie od obiadu non stop cos jem. Zjadłam kolacje i dowaliłam jeszcze dwa pączki do meczu
Byłam dziś na zakupy z mezem w Biedrze skończyło się na tym ze zaczelam widzieć ciemność [emoji23] siadlam w sklepie na butelkach i mówiłam co ci na brac po czym kiedy on do kasy ja do auta coś mi wypady z domu nie służą bo zaraz słabo i na haft mnie zbiera
motylkowelove
Dzień dobry [emoji4] my już pospane [emoji3]
reklama
Mnie obudził szaleństwo szczeniaka po sypialni, a teraz zasnąć nie mogę bo odkryłam że cała bielizna wilgotną, w życiu nie miałam takiej ilości wodnistych uplawow :/
Fasolka chyba dalej śpi bo w brzuszku cichutko mąż do 7 sobie chrapie (u nas dopiero 5 ) a ja myślę czy mi się owocka jakiegoś nie chce
Dieta obrotowa--dobre i brzmi jak ja wczoraj zrobiłam sobie kolacje na dwóch talerzach, mąż zobaczył I mało nie umarł że śmiechu. Zabroniłam mu komentować, to tylko się uśmiechnął nazwał "swoim grubaskiem" I odpuścił
Kolacje zjadłam cała
Fasolka chyba dalej śpi bo w brzuszku cichutko mąż do 7 sobie chrapie (u nas dopiero 5 ) a ja myślę czy mi się owocka jakiegoś nie chce
Dieta obrotowa--dobre i brzmi jak ja wczoraj zrobiłam sobie kolacje na dwóch talerzach, mąż zobaczył I mało nie umarł że śmiechu. Zabroniłam mu komentować, to tylko się uśmiechnął nazwał "swoim grubaskiem" I odpuścił
Kolacje zjadłam cała