reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny jestem po badaniu, szczęśliwa i zadowolona. Wszystko z dzidzią jest ok, serduszko bije jak szalone . Cały czas nóżkami machał do nas i no i cały czas odwrócony tyłkiem, bo chyba chciał nam pokazać swojego siusiaczka:). Tak, tak raczej na 80% będzie chłopczyk, było już ładnie widać coś między nóżkami. Tak się ułożył maluch, że nie można było zmierzyć przezierności i zobaczyć buźki. Po wielu próbach przezierność wyszła 1.5, noska niestety nie pokazał, dlatego mam za tydzień ponowne usg i bedziemy szukać i sprawdzać ponownie. Maluch ma 63mm i wychodzi 12t5di termin na 23.12 i raczej tego terminu będziemy się trzymać.

reklama
No to pięknie :) Bardzo sie cieszę:) Ulzylo Wam wszyatkim napewno :)

Bratowa ryczy ze szcześcia od rana a brat mi zdjęcia wysyla tej maleńkiej słodkiej kruszynki :-) :). Lekarz powiedzial ze chyba obejdzie się bez dodatkowego specjalisty a byli przygotowani na ewentualne przewiezienie ich od CZD.
Oby tylko teraz prawidłowo rósł.

Czy tylko ja tutaj mam dietę obrotową? Gdzie tylko sie odwrócę tam coś zjem [emoji3][emoji85] stuknął mi 12tc i praktycznie od obiadu non stop cos jem. Zjadłam kolacje i dowaliłam jeszcze dwa pączki do meczu :D

Dziewczyny! Zainspirowana naszą forumową koleżanką @Sabi32 uszyłam pierwszy w życiu kocyk minky dla córy! Chyba sie polubie z maszyną! Tym bardziej, ze mam dużo czasu wolnego na l4, to i czas na jakies nowe hobby sie znajdzie :) jutro sie pochwale efektem, bo córka zwinęła kocyk i pojechała do dziadka na noc :)

Dziewczyny jestem po badaniu, szczęśliwa i zadowolona. Wszystko z dzidzią jest ok, serduszko bije jak szalone . Cały czas nóżkami machał do nas i no i cały czas odwrócony tyłkiem, bo chyba chciał nam pokazać swojego siusiaczka:). Tak, tak raczej na 80% będzie chłopczyk, było już ładnie widać coś między nóżkami. Tak się ułożył maluch, że nie można było zmierzyć przezierności i zobaczyć buźki. Po wielu próbach przezierność wyszła 1.5, noska niestety nie pokazał, dlatego mam za tydzień ponowne usg i bedziemy szukać i sprawdzać ponownie. Maluch ma 63mm i wychodzi 12t5di termin na 23.12 i raczej tego terminu będziemy się trzymać.
Gratulacje!
Bratowa ryczy ze szcześcia od rana a brat mi zdjęcia wysyla tej maleńkiej słodkiej kruszynki :-) :). Lekarz powiedzial ze chyba obejdzie się bez dodatkowego specjalisty a byli przygotowani na ewentualne przewiezienie ich od CZD.
Oby tylko teraz prawidłowo rósł.
Super super super!!! Mam nadzieję, że Franio jest zdrowiutki i będzie pięknie rósł:)

Dziewczyny! Zainspirowana naszą forumową koleżanką @Sabi32 uszyłam pierwszy w życiu kocyk minky dla córy! Chyba sie polubie z maszyną! Tym bardziej, ze mam dużo czasu wolnego na l4, to i czas na jakies nowe hobby sie znajdzie :) jutro sie pochwale efektem, bo córka zwinęła kocyk i pojechała do dziadka na noc :)
Gratki! Jak Cię wciągnie, to całą wyprawkę uszyjesz ;)

Czy tylko ja tutaj mam dietę obrotową? Gdzie tylko sie odwrócę tam coś zjem [emoji3][emoji85] stuknął mi 12tc i praktycznie od obiadu non stop cos jem. Zjadłam kolacje i dowaliłam jeszcze dwa pączki do meczu :D
Mam tą samą diete, ale juz staram się ograniczac, bo wiem, ze moge bez konca w ciąży jesc...w trzech ciazach łącznie przytylam 75lg, bo jadlam, jadlam i jadlam ;) takze dziękuję, z ciekzim sercem sobie odmawiam...teraz zjadłam bułeczke i koniec na dzis :)

A tez Wam sie takie ciężkie piersi zrobily? Moje sa takie ociezale, nabrzmiale, no i stanik za maly, musze kupic staniki!
Ja to juz 2-3 rozmiary większe mam [emoji33] i takie jakich dawno nie mialam. Jedynie jak bylam bardzo gruba to miałam rozmiar H [emoji33] u mnie zawsze wszystko w cycki szlo i niestety brzuch a nogi jak patyki

reklama
Też mam zgagę wieczorami :( męczy mnie bardzo :mad:
Ja to samo[emoji24] mleko pilam , ale przezucilam sie na maslanke bo gęsta i nie chce mi sie tak siku na wieczor jak po mleku.

Dzisiaj jechalismy do kauflandu po krewetki bo to u mnie ostatnio numer jednej i tak w domu siku przed wyjsciem dwa razy, w kauflandzie za 7 minut liczac tylko dojazd znow siku, dobrze ze jest toaleta w kauflandzie, po zakupach zas siku ledwo do domu dojechalam. Małż mowi ze ja nawet tyle nie pije to skad tyle sikania[emoji33][emoji33][emoji33]

Do góry