reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny jestem po badaniu, szczęśliwa i zadowolona. Wszystko z dzidzią jest ok, serduszko bije jak szalone . Cały czas nóżkami machał do nas i no i cały czas odwrócony tyłkiem, bo chyba chciał nam pokazać swojego siusiaczka:). Tak, tak raczej na 80% będzie chłopczyk, było już ładnie widać coś między nóżkami. Tak się ułożył maluch, że nie można było zmierzyć przezierności i zobaczyć buźki. Po wielu próbach przezierność wyszła 1.5, noska niestety nie pokazał, dlatego mam za tydzień ponowne usg i bedziemy szukać i sprawdzać ponownie. Maluch ma 63mm i wychodzi 12t5di termin na 23.12 i raczej tego terminu będziemy się trzymać.

reklama
No to pięknie :) Bardzo sie cieszę:) Ulzylo Wam wszyatkim napewno :)

Bratowa ryczy ze szcześcia od rana a brat mi zdjęcia wysyla tej maleńkiej słodkiej kruszynki :-) :). Lekarz powiedzial ze chyba obejdzie się bez dodatkowego specjalisty a byli przygotowani na ewentualne przewiezienie ich od CZD.
Oby tylko teraz prawidłowo rósł.

Czy tylko ja tutaj mam dietę obrotową? Gdzie tylko sie odwrócę tam coś zjem [emoji3][emoji85] stuknął mi 12tc i praktycznie od obiadu non stop cos jem. Zjadłam kolacje i dowaliłam jeszcze dwa pączki do meczu :D

Dziewczyny! Zainspirowana naszą forumową koleżanką @Sabi32 uszyłam pierwszy w życiu kocyk minky dla córy! Chyba sie polubie z maszyną! Tym bardziej, ze mam dużo czasu wolnego na l4, to i czas na jakies nowe hobby sie znajdzie :) jutro sie pochwale efektem, bo córka zwinęła kocyk i pojechała do dziadka na noc :)

Dziewczyny jestem po badaniu, szczęśliwa i zadowolona. Wszystko z dzidzią jest ok, serduszko bije jak szalone . Cały czas nóżkami machał do nas i no i cały czas odwrócony tyłkiem, bo chyba chciał nam pokazać swojego siusiaczka:). Tak, tak raczej na 80% będzie chłopczyk, było już ładnie widać coś między nóżkami. Tak się ułożył maluch, że nie można było zmierzyć przezierności i zobaczyć buźki. Po wielu próbach przezierność wyszła 1.5, noska niestety nie pokazał, dlatego mam za tydzień ponowne usg i bedziemy szukać i sprawdzać ponownie. Maluch ma 63mm i wychodzi 12t5di termin na 23.12 i raczej tego terminu będziemy się trzymać.
Gratulacje!
Bratowa ryczy ze szcześcia od rana a brat mi zdjęcia wysyla tej maleńkiej słodkiej kruszynki :-) :). Lekarz powiedzial ze chyba obejdzie się bez dodatkowego specjalisty a byli przygotowani na ewentualne przewiezienie ich od CZD.
Oby tylko teraz prawidłowo rósł.
Super super super!!! Mam nadzieję, że Franio jest zdrowiutki i będzie pięknie rósł:)

Dziewczyny! Zainspirowana naszą forumową koleżanką @Sabi32 uszyłam pierwszy w życiu kocyk minky dla córy! Chyba sie polubie z maszyną! Tym bardziej, ze mam dużo czasu wolnego na l4, to i czas na jakies nowe hobby sie znajdzie :) jutro sie pochwale efektem, bo córka zwinęła kocyk i pojechała do dziadka na noc :)
Gratki! Jak Cię wciągnie, to całą wyprawkę uszyjesz ;)

Czy tylko ja tutaj mam dietę obrotową? Gdzie tylko sie odwrócę tam coś zjem [emoji3][emoji85] stuknął mi 12tc i praktycznie od obiadu non stop cos jem. Zjadłam kolacje i dowaliłam jeszcze dwa pączki do meczu :D
Mam tą samą diete, ale juz staram się ograniczac, bo wiem, ze moge bez konca w ciąży jesc...w trzech ciazach łącznie przytylam 75lg, bo jadlam, jadlam i jadlam ;) takze dziękuję, z ciekzim sercem sobie odmawiam...teraz zjadłam bułeczke i koniec na dzis :)

A tez Wam sie takie ciężkie piersi zrobily? Moje sa takie ociezale, nabrzmiale, no i stanik za maly, musze kupic staniki!
Ja to juz 2-3 rozmiary większe mam [emoji33] i takie jakich dawno nie mialam. Jedynie jak bylam bardzo gruba to miałam rozmiar H [emoji33] u mnie zawsze wszystko w cycki szlo i niestety brzuch a nogi jak patyki

reklama
Też mam zgagę wieczorami :( męczy mnie bardzo :mad:
Ja to samo[emoji24] mleko pilam , ale przezucilam sie na maslanke bo gęsta i nie chce mi sie tak siku na wieczor jak po mleku.

Dzisiaj jechalismy do kauflandu po krewetki bo to u mnie ostatnio numer jednej i tak w domu siku przed wyjsciem dwa razy, w kauflandzie za 7 minut liczac tylko dojazd znow siku, dobrze ze jest toaleta w kauflandzie, po zakupach zas siku ledwo do domu dojechalam. Małż mowi ze ja nawet tyle nie pije to skad tyle sikania[emoji33][emoji33][emoji33]

Do góry