reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Na moje to brzmi jakby się przekonał tylko niedowierzal wciąż lekko :) ale wg mnie pięknie reaguje :)
Myślę, ze tak jest, ja tez dam mu czas, aby sobie to po swojemu przetrawil, ja m Was, a On bedzie musial w samotnosci na spokojnie. Ale jakby nie bylo, zawsze M zaczyna temat, ostatnio zapytal czy juz mamie powiedzialam, ze babcią bedzie :D zreszta mam do czynienia z dojrzalym facetem a nie dzieciakiem, takze wiem, ze jak juz przetrawi, to bedzie ok :)

reklama
Aaa jeszcze jedno, w pepco sa wyprzedaze, reczniki po 12zl, kocyk 9zl :)

Załączniki

• FB_IMG_1529075130112.jpg
    FB_IMG_1529075130112.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 89
Myślę, ze tak jest, ja tez dam mu czas, aby sobie to po swojemu przetrawil, ja m Was, a On bedzie musial w samotnosci na spokojnie. Ale jakby nie bylo, zawsze M zaczyna temat, ostatnio zapytal czy juz mamie powiedzialam, ze babcią bedzie :D zreszta mam do czynienia z dojrzalym facetem a nie dzieciakiem, takze wiem, ze jak juz przetrawi, to bedzie ok :)
No to świetnie, oby tak dalej :D

No i pewnie widzi ze cos z Toba "nie tak". Mój maz od razu do mnie ze jestem w ciazy, zanim test zrobilam bo widzial ze jestem inna[emoji23] gorąca[emoji23] bo zawsze zimna jak trup bylam i po cyckach tez wiedzial

No i pewnie widzi ze cos z Toba "nie tak". Mój maz od razu do mnie ze jestem w ciazy, zanim test zrobilam bo widzial ze jestem inna[emoji23] gorąca[emoji23] bo zawsze zimna jak trup bylam i po cyckach tez wiedzial
Właśnie...te cycki ;) no i brzuch, bo ja zawsze plaski mialam, a teraz mam taki waleczek :p i jeszcze marudzenie o batonika i kluski o 22 :) ostatnio mi lecial po kinder bueno o 21:50 :D ciagle gadam o jedzeniu...szczególnie chce mi sie wieczorem, ale musze sie powstrzymywac, bo potem cierpie na zgage i ogolnie ociezala jestem. Wczoraj zjadlam jedna buleczke o przyzwoitej godzinie i w koncu zgagi nie bylo :)

A tez Wam sie takie ciężkie piersi zrobily? Moje sa takie ociezale, nabrzmiale, no i stanik za maly, musze kupic staniki!

Właśnie...te cycki ;) no i brzuch, bo ja zawsze plaski mialam, a teraz mam taki waleczek :p i jeszcze marudzenie o batonika i kluski o 22 :) ostatnio mi lecial po kinder bueno o 21:50 :D ciagle gadam o jedzeniu...szczególnie chce mi sie wieczorem, ale musze sie powstrzymywac, bo potem cierpie na zgage i ogolnie ociezala jestem. Wczoraj zjadlam jedna buleczke o przyzwoitej godzinie i w koncu zgagi nie bylo :)
Też mam zgagę wieczorami :( męczy mnie bardzo :mad:

reklama
Do góry