reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Na moje to brzmi jakby się przekonał tylko niedowierzal wciąż lekko :) ale wg mnie pięknie reaguje :)
Myślę, ze tak jest, ja tez dam mu czas, aby sobie to po swojemu przetrawil, ja m Was, a On bedzie musial w samotnosci na spokojnie. Ale jakby nie bylo, zawsze M zaczyna temat, ostatnio zapytal czy juz mamie powiedzialam, ze babcią bedzie :D zreszta mam do czynienia z dojrzalym facetem a nie dzieciakiem, takze wiem, ze jak juz przetrawi, to bedzie ok :)

reklama
Aaa jeszcze jedno, w pepco sa wyprzedaze, reczniki po 12zl, kocyk 9zl :)

Załączniki

• FB_IMG_1529075130112.jpg
    FB_IMG_1529075130112.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 92
Myślę, ze tak jest, ja tez dam mu czas, aby sobie to po swojemu przetrawil, ja m Was, a On bedzie musial w samotnosci na spokojnie. Ale jakby nie bylo, zawsze M zaczyna temat, ostatnio zapytal czy juz mamie powiedzialam, ze babcią bedzie :D zreszta mam do czynienia z dojrzalym facetem a nie dzieciakiem, takze wiem, ze jak juz przetrawi, to bedzie ok :)
No to świetnie, oby tak dalej :D

No i pewnie widzi ze cos z Toba "nie tak". Mój maz od razu do mnie ze jestem w ciazy, zanim test zrobilam bo widzial ze jestem inna[emoji23] gorąca[emoji23] bo zawsze zimna jak trup bylam i po cyckach tez wiedzial

No i pewnie widzi ze cos z Toba "nie tak". Mój maz od razu do mnie ze jestem w ciazy, zanim test zrobilam bo widzial ze jestem inna[emoji23] gorąca[emoji23] bo zawsze zimna jak trup bylam i po cyckach tez wiedzial
Właśnie...te cycki ;) no i brzuch, bo ja zawsze plaski mialam, a teraz mam taki waleczek :p i jeszcze marudzenie o batonika i kluski o 22 :) ostatnio mi lecial po kinder bueno o 21:50 :D ciagle gadam o jedzeniu...szczególnie chce mi sie wieczorem, ale musze sie powstrzymywac, bo potem cierpie na zgage i ogolnie ociezala jestem. Wczoraj zjadlam jedna buleczke o przyzwoitej godzinie i w koncu zgagi nie bylo :)

A tez Wam sie takie ciężkie piersi zrobily? Moje sa takie ociezale, nabrzmiale, no i stanik za maly, musze kupic staniki!

Właśnie...te cycki ;) no i brzuch, bo ja zawsze plaski mialam, a teraz mam taki waleczek :p i jeszcze marudzenie o batonika i kluski o 22 :) ostatnio mi lecial po kinder bueno o 21:50 :D ciagle gadam o jedzeniu...szczególnie chce mi sie wieczorem, ale musze sie powstrzymywac, bo potem cierpie na zgage i ogolnie ociezala jestem. Wczoraj zjadlam jedna buleczke o przyzwoitej godzinie i w koncu zgagi nie bylo :)
Też mam zgagę wieczorami :( męczy mnie bardzo :mad:

reklama
Do góry