reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Tylko ja mam ABD (absulutny brak dupy)[emoji23]
IMG_20180615_121852.jpg
IMG_20180615_121944.jpg
IMG_20180615_122222.jpg
IMG_20180615_122347.jpg

Załączniki

• IMG_20180615_121852.jpg
    IMG_20180615_121852.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 331
  • IMG_20180615_121944.jpg
    IMG_20180615_121944.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 336
  • IMG_20180615_122222.jpg
    IMG_20180615_122222.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 350
  • IMG_20180615_122347.jpg
    IMG_20180615_122347.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 337
Julianna Ja przedwczoraj tak mialam, przeleżałam druga polowe dnia a wczoraj juz mi brzuch tak nie twardnial. Uspokoiłam sie bo przeczytałam na kalendarzu babyboom ze juz w 15 tc macica moze zacząć ćwiczyć a skoro jestem wielorodka to tym bardziej. Maz juz chcial gdzieś jechac bo kilka razy mu mowilam o tym brzuchu i ze to wczesnie.

O superowe podeslij linka do tych i do tych :) jak nosiłam 36 to jaki rozmiar teraz zamawiać S czy M ? zeby mi nie spadły z dupki ? akurat ja nie mam tego zespołu prędzej bym powiedziała WIWD :D wszystko idzie w dupkę :D haha
Link do: BAWEŁNIANE LEGGINSY CIĄŻOWE - GETRY Z PANELEM - L
Mam nadzieję ze link sie dobrze wkleil. Mi właśnie troche lecą i podciągam te M, Ale pewnie jak brzuch bede mialal ogromny to sie utrzymaja no i dopiero 2 kg na plusie wiec pewnie po lecie beda bardziej ciasne. Normalnie nosze S ( tzn nosilam[emoji23] ). W biodrach mam 92, w udzie 52. 177 cm wzrostu

@Dagaa11 jeśli chodzi czarne z Lidla i hm to niewielka jest różnica w przeswicie na korzyść hm. Tyle, że mierzyłam w czarnych majtasach.
Tez dzisiaj w czarnych mierzyłam, ale stwierdzilam, ze roznica jest tak niewielka ze nie bede 4 dych wydawac na kolejne, ktore sie nie nadaja :/ ja mam wymagania straszne jesli chodzi o leginsy, nic nie ma prawa przeswitywac [emoji14]

reklama
Ooo mamy tak i dam termin :)

Kurczę mam i z Lidla i hm ale jeszcze nie nosiłam. Zresztą ja legginsy to i tak tylko z bluzka za pupke. Sprawdzę Ci te hm.

Julka często to masz? Mnie się też zdarzało, ale teraz że względu na problem z ręką biorę magnez i alanerw, więc może będzie spokojniej.

Byłam dziś na szybko w pracy. Jutro wyjeżdżamy i chciałam zrobić szybkie usg, czy serduszko biję, bo mam schizy oczywiście. Poszłam z koleżanką, która też ma termin na grudzień. Serdunio iękne, a nasz prawdopodobny Krzyś stal sie DZIEWCZYNKĄ !!!! Szok! Ale miałam takie przeczucie, bo nasi chłopcy na genetycznym zawsze byli już rozponani, a tu "prawdopodnie, ale może być lechtaczka, nie bardzo widać, ale chyba" I to mi nie dawało spokoju trochę.
A u koleżanki ładnie było widać siusiaka. Razem byliśmy w gabinecie, więc sobie podgladalysmy monitor.
Nie często, rano z 4 razy w przerwach co 10-15 minut, po no spie I magnez ach się uspokoiło

Do góry