No to kciuki mocno zaciśnięte żeby sie udało i mały posiedział jeszcze w brzuszku.Cześć dziewczyny !
Widać już, że końcówki tuż tuż i wszelkie przeboje z tym związane.
Mikado mam nadzieję, że szybko zareagują , może lekarz się zmieni i będzie z kim rozmawiać . Trzymam za Ciebie i Piotrusia mocno kciuki !
I za Was wszystkie po kolei .
Trzymajcie się dzielnie .
Życzę Wszystkim szczęśliwych rozwiązań !
Ps. u mnie kiepsko, szyjki prawie nie ma, na ostatnią chwilę udało się założyć pessar. Pierwszy przewidziany przez lekarza termin na poród mam za tydzień . A jeśli się uda doleżeć to będziemy z Jaśkiem walczyć o kolejne tygodnie
reklama
Millo
Fanka BB :)
Mikado a bierzesz wtedy wit c tez razem z tym zelazem?aaaa doczytalam teraz o tej wchlanialnosci Twojejkurde i co Oni na to wszystko teraz?
Gosik czemu masz problem z kocim grzbietem? Zaintrygowalo mnie to bo ja bez problemu zrobie mozesz tez lezec tak ze rece podparte na łokciach a pupa wypięta jak do seksu haha wyzej niz brzuch
Misianka ja +12/13kg jak Cie to pocieszy wiec gonie Cie:*
Reniuszek co Ty mowisz?za tydzien?o jacieeee!W ktorym tyg jestes?oby sie udalo jeszcze przetrzymac a jak nie to pierwsza bedziesz tulic♡
Apeluje ze tez maila dostalam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gosik czemu masz problem z kocim grzbietem? Zaintrygowalo mnie to bo ja bez problemu zrobie mozesz tez lezec tak ze rece podparte na łokciach a pupa wypięta jak do seksu haha wyzej niz brzuch
Misianka ja +12/13kg jak Cie to pocieszy wiec gonie Cie:*
Reniuszek co Ty mowisz?za tydzien?o jacieeee!W ktorym tyg jestes?oby sie udalo jeszcze przetrzymac a jak nie to pierwsza bedziesz tulic♡
Apeluje ze tez maila dostalam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
@zielonaA Właśnie dziś zdjęli mi wenflon więc kroplówek brak i odstawili zastrzyki przeciwskurczowe na próbę. Rano mały po wierceniu się nocnym był grzeczny na KTG jak nigdy, przespał prawie całe. Teraz coś dziwnie w brzuchu, uczucie jak na 1-2 dni przed okresem czy owulację ale do zniesienia na spokojnie.
padiq
Fanka BB :)
Dostałam maila odnośnie pieluszek w rossmannie. Tydzień ciąży chyba nie ma tu nic wspólnego, no i jest ważne przez 4 tygodnie, a nie do ukończenia przez dziecko 1 miesiąca :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A w którym tygodniu jesteś?
reniuszek
Love in the knick of time
Dzięki
Millo mam skonczony 34 tc .
Plannowo po skonczonym 37 tc mam miec zdjety pessar , ale roznie moze byc. Sugestia lekarza nt 35 tc ze wzgledu na pierwszy porod w tym tygodniu.
Po cichu licze, ze na koncowce listopada sie skonczy
Mikado dziękuję :* oby szybko ogarnęli Twoją anemię !!!!!
Millo mam skonczony 34 tc .
Plannowo po skonczonym 37 tc mam miec zdjety pessar , ale roznie moze byc. Sugestia lekarza nt 35 tc ze wzgledu na pierwszy porod w tym tygodniu.
Po cichu licze, ze na koncowce listopada sie skonczy
Mikado dziękuję :* oby szybko ogarnęli Twoją anemię !!!!!
@reniuszek mam nadzieję że uda się jak najdłużej wysiedzieć Jasiowi w brzuszkuCześć dziewczyny !
Widać już, że końcówki tuż tuż i wszelkie przeboje z tym związane.
Mikado mam nadzieję, że szybko zareagują , może lekarz się zmieni i będzie z kim rozmawiać . Trzymam za Ciebie i Piotrusia mocno kciuki !
I za Was wszystkie po kolei .
Trzymajcie się dzielnie .
Życzę Wszystkim szczęśliwych rozwiązań !
Ps. u mnie kiepsko, szyjki prawie nie ma, na ostatnią chwilę udało się założyć pessar. Pierwszy przewidziany przez lekarza termin na poród mam za tydzień . A jeśli się uda doleżeć to będziemy z Jaśkiem walczyć o kolejne tygodnie
Wczoraj kupiłam dokładnie te sameCześć dziewczyny
Nie pamiętam , która pytała o pudełka do chusteczek nawilżanych. Ja dzisiaj kupiłam w Rossmanie za 6,99 zł.
Zobacz załącznik 827287
reklama