reklama
Hehe... Dziękuję. W każdej ciąży sobie obiecałam że zmierzę i jakoś nigdy tego nie zrobiłam. A w tej ciąży jak na razie kredki brak. Rozstępy też mam ale nie nowe tylko te z pierwszej ciąży. Całą ciążę dbałam, smarowalam i nie było.... Dopiero jak brzuch opadł przed porodem to cały popękał...Mikado to Ty chyba musisz miec niezle te skurcze faktycznie jak taki tekst..dziwne ze nie robia jej cc po 14 dniach;/
Monique kreska ma 27 cm wiec sie nie zgadza:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja po wizycie u lekarza. Z Antosiem wszystko w porządku :-) waży już 2500 i prognozowana waga to 3700-4000 :O Pani doktor powiedziała, że jeśli wszystko będzie ok, to postaramy się rodzic naturalnie. Poród prognozuje na pierwsze kilka dni grudnia, bo przy cukrzycy nie będzie czekać do końca. Aaa no i obrócił się główką w dół :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ty masz cukrzycę ciążowa czy taka na stałe? Ja zawsze trafiałam na patologię na 2 dni przed terminem a w dniu terminu najszybciej robili masaż szyjki a jak to nic nie dało to jakieś dwa dni po terminie dopiero oksytocynaDziewczyny ja po wizycie u lekarza. Z Antosiem wszystko w porządku :-) waży już 2500 i prognozowana waga to 3700-4000 :O Pani doktor powiedziała, że jeśli wszystko będzie ok, to postaramy się rodzic naturalnie. Poród prognozuje na pierwsze kilka dni grudnia, bo przy cukrzycy nie będzie czekać do końca. Aaa no i obrócił się główką w dół :-)
zapmarta
Karolkowa mama
@Gagatka91 w którym tygodniu jesteś ? Waga mojego Karolczaka przy urodzeniu to właśnie 2500. Masz już kawał chłopaka !
Dziewczyny szpitalne - trzymajcie się jeszcze w pakiecie.
Dziewczyny szpitalne - trzymajcie się jeszcze w pakiecie.
padiq
Fanka BB :)
Dziewczyny zapomniała bym wam powiedzieć aż oczy dziś na kobietę wywaliłam jak mi to powiedziała w BIEDRONCE kobiety w ciąży maja pierwszeństwo i maja nie stać w kolejce
Hahaha to ciekawe bo mnie jeszcze ani razu nikt nie przepuścił w kolejce. A w Biedronce często robię zakupy.
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Bez sensu że nie można wprowadzać inaczej. To straciłaś pewnie te 10% zniżki?Kosa usunelam konto i zrobilam ze spodziewam sie dziecka czekam na maila w takim razie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom